Aşk İlişkileri 2 ay Erkekler uzun Yazılan mesajları okuyor mu? birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Erkekler uzun ses kayıtlarını dinler mi veya mesajları okur mu? Erkekler uzun Yazılan mesajları okuyor mu? Cevapla 38 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
m PikauvFenomen Takip Et Guru Yaş: 27 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Ben okumuyorum, erkekleri bilmem. 0 0 Yorumla
s mekanınsahibinilFenomen Takip Et Master Yaş: 30 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Okumuyor 0 0 Yorumla
gizli_sığınak Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı. ben şahsen sesi 1 saat olsa da dinlerim. yazı için ya sevmem lazım ya da aklına güvenmem lazım ki okuyayım 0 0 Yorumla
Yasin5061 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 96% 2 ay Eğer ilgiliyse okur dinler ama bir anlam ifade etmiyorsa maalesef. Erkeğe kısa ve net şeyler söylersen iletişimin devam eder. 0 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Önceden destan yazardm baktm kafa almiyor artk. Kısa ve net mesj atıyorum. Anladm.TamamOk vs. vs 0 0 Yorumla
WhiteeCloud Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Okumuyular bence o yüzden anlamıyorlar. Yoksa o kadar şey söyleyip anlamamalari mümkün değil 😅 0 0 Yorumla
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Okuyorlar evet. Okumazlar sanıyordum ama bu algımı kıran biri olmuştu. 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. sorularda yazılan uzun uzun metinleri okumuyorum 0 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 746 cevap paylaştı. Okusalarda bir okumasalarda, her şartta anlayamadıkları kesin. 🙄 0 0 Yorumla
Yzlmm Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% 2 ay Saygı meselesi düşünün ki o insan karşınızda onu dinlemeyecek misiniz? 0 0 Yorumla
Madrigals Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Evet, okurum. Aksine kısa mesaj, geçiştirme türünden yazılardan nefret ederim. Ciddiye almıyorum. 0 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 2 ay seviyorsam elbettehem uzun mesajlara uzun uzun cevap veririm 0 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 91% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet, uzun mesajları severim, sorun yok 1 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% 2 ay Buradaki uzun soruları bile okumuyorum. 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 81% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 720 cevap paylaştı. Resim çok şirin 0 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı. Okusada anlamaz fghj 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Okuyorum ve dinliyorum 0 0 Yorumla
HasanGökgür Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% 2 ay Ben dinler ve okurum ama çoğu dinlemez. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ben okumuyorum, erkekleri bilmem.
Okumuyor
ben şahsen sesi 1 saat olsa da dinlerim. yazı için ya sevmem lazım ya da aklına güvenmem lazım ki okuyayım
Eğer ilgiliyse okur dinler ama bir anlam ifade etmiyorsa maalesef. Erkeğe kısa ve net şeyler söylersen iletişimin devam eder.
Önceden destan yazardm baktm kafa almiyor artk. Kısa ve net mesj atıyorum.
Anladm.
Tamam
Ok vs. vs
Okumuyular bence o yüzden anlamıyorlar. Yoksa o kadar şey söyleyip anlamamalari mümkün değil 😅
Okuyorlar evet. Okumazlar sanıyordum ama bu algımı kıran biri olmuştu.
sorularda yazılan uzun uzun metinleri okumuyorum
Okusalarda bir okumasalarda, her şartta anlayamadıkları kesin. 🙄
Saygı meselesi düşünün ki o insan karşınızda onu dinlemeyecek misiniz?
Evet, okurum. Aksine kısa mesaj, geçiştirme türünden yazılardan nefret ederim. Ciddiye almıyorum.
seviyorsam elbette
hem uzun mesajlara uzun uzun cevap veririm
Evet, uzun mesajları severim, sorun yok
X2 ile dinlerim)
Buradaki uzun soruları bile okumuyorum.
Resim çok şirin
Okusada anlamaz fghj
Okuyorum ve dinliyorum
Kizlar da az. degil
Ben dinler ve okurum ama çoğu dinlemez.