ilk defa uygur biriyle tanıstım sizce olur mu. şöyle olur dediğiniz özellikler var mı hiç kötü bi şey duymadım ama yine de merak ediyorum
ben balkan göçmeniym ailem muhafazakar ama kültürümüz anadolu batı karması batı ağırlıklı
ilk defa uygur biriyle tanıstım sizce olur mu. şöyle olur dediğiniz özellikler var mı hiç kötü bi şey duymadım ama yine de merak ediyorum
ben balkan göçmeniym ailem muhafazakar ama kültürümüz anadolu batı karması batı ağırlıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eğer uyuşuyorsa kafanız güzel olur hemde çok iyi olur önemli olan kafanız uyuşmasıdır ardından devamı gelir zaten ama sizden gerçekten hoşlanması lazım ben bunla tanıştım tamam bu olur denmez hemen çünkü bu farklı olur ve hiçbir şekilde de iyi olmaz bu kişi acaba sizden gerçekten hoşlanıyor mu yoksa sadece takılmalık gözle mi bakıyor ya da başka bir şey ilk olarak bunları değelendirmeniz lazım ardından zaten devamı gelecektir bundan emin olun kafanız uyduktan sonra zaten dediğim gibi devamı geldiğinde sizde bu yola atılmış olacaksınız ve her şey daha iyi olacağının kanaatindeyim ben kültür farkı olur mu? bunu en iyi siz bilirsiniz onun tanıyacak olan sizsiniz.
Türk olması bile başlı başına güzel bir unsur
zaten türk olmayan biriyle sevgili olucağımı zannetmiyorum
Uygur Türkleri güzel insanlar. En çok çileği onlar çekmiştir. Zorluk nedir bilirler o neden ile bende ona bir şans ver derim
konustuğumuza göre dinine de bsğlı oyuzden denemek istiyorum ama durumları iyi sanırım bi de tek çocukmus sımarık olabilir mi bilemiyorum:///
Şımarık olur kesinlik ile
Maalesef bizim türk geleneğimiz de tek çocuklar şımarık yetiştiriliyor
kafam karıstı
Yani konuşmasından da belli olur. Şimdi şöyle bir şey durumu iyi olduğu için seni kullanıp bir kenara da atabilir