Yıllar önceki eski sevgilim geri dönmek istiyor. İntikam için kabul etmeli miyim?

Yıllar önce sevgiliydik 2018 dönemlerinde üç beş ay falan çıkmıştık sonrasinda da biraz daha görüştük başka şekilde falan ama ben bi osnumuz olmuycak beraber bişey yaşamanın manası yok diye konuşmak istemedigimi soyledim 2020 de falan daha yazmadı sonra bana benim sevgilim oldu o sırada bu 2021 yazdı bana eve gel takılalım diye ben engeli basınca beni tehdit etti fotolarını yayarim diye falan ben bakmadım bile mesajına orada kapandı bu konu diye düşünüyodum bu kıştan beri sürekli bana instadan takip atiyosun fake aciyo ordan takip atiyo arkdan atiyo benim mesaj istekleri yabancılara kapalı sürekli takip atiyo işte bana ulasamiyo numaramı da değiştirmiştim kudurdu yani baya sürttü burnu bende acaba bana ne diyecek niye bu kadar istek attiyo geri bi yazsam mi belki değişmiş duzelmistir yıllar gecti çünkü üstümüzden ama şöylede düşünüyorum bu zamanında beni çok yıpratti kırdı beni bıraktı falan sonra beni kandırdı kullandı fotolarimi aldı sonra beni tehdit etti ben aslında bundan intikam almak istiyorum naapmaliyim sizde ben onu eskiden çok seviyodum ama o bunları yaptı bile bile beni kaybetti
Yıllar önceki eski sevgilim geri dönmek istiyor. İntikam için kabul etmeli miyim?