Eski sevgilim beni çok kısıtlayan birisiydi ve şimdi tekrardan geri dönmek istiyor?

Merhaba arkadaşlar benim bundan 1 yıl önce bir ilişkim vardı 2 senelik ve erkek arkadaşım bana her seferinde arkadaşlarınla dışarıya çıkamazsın onların evinde kalamazsın ne yapacağınız belli olmaz diye söyleyip duruyordu bende bir gün eskişehirde okuyan arkadaşım vardı yıllık izinimde onun yanına gideceğimi gezeceğimi söylediğimde bana sen kız başına şehir değiştiremezsin orası öğrenci evi ne bok olduğu belli değil diye kelimeler söyledi ama kendisi şehir değiştirip geziyordu ben erkeğim bana bir şey olmaz kafasındaydı bende bu durumdan sıkılıp ayrıldım geçen hafta bana mesaj attı instagram üzerinden ve benimle birlikte olmak istediğini söyledi ve bu süre zarfında beyfendi almanyaya gitmiş kampta kalıyormuş erkekler özellikle sizin görüşlerinize göre bir erkek bir kızı bu kadar kısıtlayabilir mi? Ve kızlar siz olsanız bu kişiye tekrar geri dönermiydiniz ben dönmemeyi düşündüm istemedim ama düşüncelerinizi belirtirseniz çok iyi olur :)

Eski sevgilim beni çok kısıtlayan birisiydi ve şimdi tekrardan geri dönmek istiyor?