Sevgiliniz ile mesajlaşırken yanlış bir şey yazdığınızda utanır mısınız 🤔
#Aşkİlişkileri

Sevgiliniz ile mesajlaşırken yanlış bir şey yazdığınızda utanır mısınız 🤔
#Aşkİlişkileri
Elbette, insanlar zaman zaman iletişimde hatalar yapabilir ve yanlışlıkla utanç verici bir şey yazabilirler. Ancak bu oldukça normal bir durumdur. Önemli olan, bu tür hatalara gerektiğinde gülümseyerek yaklaşmak ve durumu abartmamaktır. Unutmayın ki herkes hata yapabilir ve iletişimdeki ufak pürüzler ilişkinizi etkilemez. Önemli olan samimi ve açık iletişimi sürdürmeye devam etmektir.
Hayatımda sevgilim yok yani benim gerçek hayatta değil sevgilim olmadı ancak mesajlaşırken yanlış bir şey yazdıysam yazdığım olaya ve yazım şeklinde göre tabii ki utanma durumu yaşarım
Cevap
5Cevap
Sevgilim yok.. ve utanmam
Genellikle ses attığım için buna alışkınım mesajlaşırken klavye bazen yanlış çeviriyor öyle atıyorum utandığım oluyor açıklama gereği duyuyorum
Yooo! Niye utanayım yanlış şey yazmakdan. Utanılacak şey yazanlar yanlışa düşmüştür. Onlar utansın.
Sevdiğim insandan utanmam.. Daha havada kapması lazım çünkü ne demek istediğimi..
Ahahah evt bir kere wpden yazıyorum sıkılıyorum yerine "sikiliyorum " yazmıştım jsjsksjdj oda yanlış anlamıştı sjsjs
O yanlış şeyin ne olduğuna bağlı olur
Hayır utanmam
Aynenn
Evett
utanırım
Utanmam
Hayır
hayır utanmam
tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?