Kariyer seçti mutsuz şimdi?

Arkadaşım 29 yaşına kadar tüm kısmetlerini tepti şimdi iş hayatım var deyip yalnızlığından yakınıyor ve teptiği kişileri suçluyor ciddi olsa beklerdi diye. Adamlar buna yaşları geçtiği için beklemeyeceğini beklerse sonunda olmazsa zaten yaşının ilerlediği için çok üzüleceğim söylemişler geneli sonuçta ezelden beri sevgili degillermiş ki zamanında evlilik olmasa da olur insanların evlilik meraklısı gibi davranmasından hoşlanmadığını söyleyip 17 yaşından beri birini unutmadığını söyleyen biri şimdi param var mutsuzum imalarında bulunuyor. Ben ona başta demiştim önce evlen burası Türkiye oysaki sonradanda çalışabilirdi asgari ücretle çalışmayı aile edinmeye seçti şimdi cok pişman ne zaman sorsam hayatıma bir değişiklik yok deyip yakınıyor. Bi arkadaşımda bunun gibiydi atanınca hersey değişeceğine inanıyordu öyle değilmiş diyor yaşıtlarım hep evlendi mutsuzum diyor bence dünyadaki en kötü şey yalnızlık sadece kariyere odaklanan kadınlar niye böyle bilmiyor muydun sonucunu yaşında geçmiş sonuçta

Kariyer seçti mutsuz şimdi?