Evli sevgilim bana çok lüks bir hayat sunuyor ve onu seviyorum ayrılamıyorum ne yapabilirim?

Lütfen yargılamayın yardımcı olun 21 yaşındayım 32 yaşında evli bir sevgilim var kendisi diş doktorumdu 1.5 yıldır birlikteyiz maddi olarak çok destek oluyor kendisi de çok para kazanıyor ailesi de çok çok zengin benim babam vefat etti annem öğretmen geldiğim yer belli İstanbul'da üniversite okuyorum ilk yıl kykde kaldım odada 6 kız vardı sevgilime bunu anlattım bana normalde önünden geçemeyeceğim siteden dayalı döşeli ev kiraladı eskiden indirime girmesini beklediğim kıyafetlerin fiyatları şimdi çocuk oyuncağı geliyor ama karısı hamile ve artık vicdanım kaldırmıyor evet lüks içindeyim onu seviyorum yakışıklı boylu poslu her işime koşuyor sadece benim değil aileme de yapıyot kliniğinde kardeşimin diş telini çok çok komik bir ücrete yaptı babam vefat ettiği için sürekli evimizin eksikleriyle ilgileniyor kendi evinde dolap kırıldı 1 ay yaptırmamış üşendim diyor bizim evin kliması bozuldu eve hemen tamircileri yolladı ama sonuçta o evli 4 ay sonra kızı olacak nereye kadar böyle devam edicem hayatım metres hayatına döndü bırakamıyorum parasızlığa dayansam bile onsuzluğa dayanamam denedim olmadı annem ve teyzem de çok üstüme geliyor sakın ayrılma diye baskı yapıyorlar teyzem hep aklını kullan diyor üstelik sevgilimin karısı annemin kist ameliyatıni yapan kadın doğumcu bu olay beni apayrı vicdanen yoruyor sevgilime de metres gibi hissettiğimi söyledim herkes sevgilisinin ihtiyacını karşılar neden böyle hissediyorsun ayrılmak yok saçmalama dedi kendisinin ailesi de biliyor abisi ve yengesi beni yemeğe davet etti annesi arada halimi hatrımı sorar yerimde olsanız naparsınız

Evli sevgilim bana çok lüks bir hayat sunuyor ve onu seviyorum ayrılamıyorum ne yapabilirim?