Sürekli küfür eden, aldatan ve ayrılıp barışan sevgiliye ne yapılmalı?

Merhaba bir şey sormak istiyorum ama ne olur linçlemeyin
2 yıldır bir ilişkinin içerisindeyim ve kendisini çok seviyorum ama ilişkide direk anı çıkışlarım oluyor sevdiğimde çok sinirlendiğimde ise direk nefret ediyorum küfür ediyorum ayrılıyorum sonra tekrar barışıyoruz. Ve onu bir kaç kez aldattım sevgi değil diyorsunuz o zaman ama ona bağımlıyım sanırım yinede onu bırakamıyorum ben ve cidden sinirlendigim zaman kendimi tutamıyorum kendime zarar verme isteğim geliyor. Onu çok fazla kıskanıyorum fazlasıyla ve kimse ile benim kadar sevgi göstersin ilgilensin istemiyorm. Birde sadece ilişkide olduğum kişide değil çevrem de de ya sevdiğim zaman çok seviyorum diyelim en ufak bişi yaptı bu annem ya da arkadaşım olsun direk nefret ediyorum o kişiden. Ve bir anda bazen mutlu veya mutsuz oluyorum boşluk hissi de çok oluyor. Neden böyleyim ben psikoloğa gitmiştim ama 1 kez onda da doktor 2 kişi bana bakacağına söylemişti diğer ki seansta.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada beni aldatıyormus gibi hissediyorum habire ben de aldatıyorum ama onun beni aldattığını başka bir kızı düşünüp beğendiğini düşünmek bile deli ediyor beni fazlasıyla
Güncellemeler
+1 yıl
Bide çok yalan atan bir insanım 😶
Sürekli küfür eden, aldatan ve ayrılıp barışan sevgiliye ne yapılmalı?