Selamm🥳
İkili ilişkilerde bunu çok iyi yaparım Şundan çok iyi anlarım şu konuda çok iyiyim dediğiniz şey nedir?
Hadi biraz övün kendiniziii🧚♀️
#reda

Beni bırakamıcağını bildiğim için şans vermesi gerekiyor 😂ama ciddi anlamda beni bi tanıyan bi türlü benden gidemiyor yani sende beni sana çeken bişeyler var diyende oldu yani ego gibi olmasın da bilmiyorum belki de farklıyım yani zarar görmedikçe kimsenin en ufak da olsa kalbini kıramıyorum benimle iyi olanla iyi kötü olanla kötü olurum yani tamamiyle karşımdaki kişiye bağlı ama nedense bi kızlarla arkadaş olamıyorum bi kızla tanıştım hastane postu paylaşmıştı whatsappta işte geçmiş olsun ne oldu falan dedim sağol rahatsızlandım dedi ardından tekrar durum paylaştı kimse bi geçmiş olsun bile demiyor ben numaramı değiştiriyorum sadece sevdiğim kişilere vericem diye iki gün sonra numarası değişmiş şimdi ben mi iletişim sağlamasını bilmiyorum yoksa bana hep böyle kızlar mı denk geliyor hem kimse geçmiş olsun demiyor diyor hem sevdiğim kişilere vericem demekki bunlara kötü yaklaşacaksın bunu yazdığına göre geçmiş olsun demeyen hal hatır sormayanları sevmiş oluyor
Çok iyi dinleyiciyimdir, renkli bir kişiliğe sahibim, özgüvenliyim, kendi kendime zaman geçirmesini de biliyorum, bağımlı biri değilim.. o yüzden mutlu ederim bence.. 😎
Kendimi övmeyeceğim ama beni tanıyan yakınlarımın hepsinin ortak söylediği bir şeyler var: "Seninle beraber olacak insan çok şanslı, senin arkadaşın/ailen olmaktansa hayatındaki kişi olmak isterdim." "Senden mükemmel eş, mükemmel baba olur."
Ve bence dışarıdaki insanlardan çok, aynı hanede yaşadığın insanların fikirleri çok önemlidir. Çünkü seni en iyi onlar tanır. Bana söylenmiş en hoş sözlerden iki tanesi:
"Dışarıda bambaşka bir adamsın, ev içinde bambaşka bir adamsın. Ve inan ev halinde seni tanıyan birisi ömrünü geçirmek ister seninle..." demişti çok sevdiğim bir büyüğüm.
"Hayatım boyunca kimseyi kendime yakıştıramadım, hep mükemmel eş olabilecek insanı aradım, hep mükemmel baba olabilecek adamı aradım. Öyle birisiyle evlenmek istedim. İnan bana senden başka hiç kimse kafamdaki bu kaidelere uymuyor." demişti geçmişten bir arkadaşım... Kendimi övmüyorum ama bana yapılmış övgüleri sunuyorum. Bencr daha samimi bunlar.
Ben kendimi övmeyi sevmem yani şöyleyim böyleyim şu yüzden şans versin şunu yapsın bunu yapsın demeyi sevmiyorum beni tanıyan beni bilen insanlar ne için ve neden şans vermesi gerektiğini de iyi bilir o yüzden insanın kendini övmesi değil başka insanın onu tanıması doğru olup olmadığını gösterir.
Cevap
42Cevap
İlişkide şuyum buyum demek çok gereksiz reklam
Zira hiçbir ilişkimde kıskançlık hariç aynı kişi değildim. Karşımdaki kişiye göre şekillenen bir yanım var ama herşeyi çok uçlarda dozsuz yaşamayı seviyorum bu aynı kaldı sanırım
Birisi bana şans vermek zorunda değil. zaten şans da istemem. yani kendisi beni severse sevsin sevmiyorsa da sevmesin. ben kendimi sevdirmek için bir şey yapmam. zaten karşılıklı aşk ya da hoşlanma olursa ister istemez bir çekim olur karşılıklı..
Valla kimse falan vermesin, istemem şans mans. Gerek yok böyle şeylere.
Akılsızım, mantıksızım, paramda yok, işimde hem var hem yok gibi, uyumayı çok severim. Tamda kızların aradığı şeyler bu yüzden şansımı istiyorum.
verin şansımı bana verin verin verin verin verin :D
Birisi bana şans vermemeli. Yani bu konuyu şöyle düşünürüm. Bu zamana kadar bu işi beceremediysem benim hatam vardır. Dolayısıyla ilişki işlerini götüremiyorum siye düşünüyorum. Kimsenin vaktini almaya da hakkım yok.
10 üzerinden 2 yim çünkü kıskançlık sorunu olmaz sadik ve çalışkan birisiyimdir eksikliğim hissedilir hayatında olmazsam aksiyonsuz bir yaşamı olur monotonu sevmiyorsa ben olmaliyim dışarda çok sevilirim her halükarda kendime aşık edebilirim
Kimse şans falan vermesin. Kimseden de şans dilenmem a.. q.
😂😂😂😂
Vermesin neden versin ki , şans dediğin kazanılır
Doğru murata ne denir
Kxkfjfjdjdjdjjdfjfj
Beşinci diyenler de var 🙄🤣
Gruba karşıyız😂
🫣🫣 çok ayıp 🤣🤣
Valla bana şans verilmemeli hiçbir iddiam yok😂
Açık sözlülük jdjdj
Çünkü ben safım! Her hatayı her özrü hemen kabul eder eskiye dönerim asla kin tutmam trip atamam. Tekrar başka bir hata tekrarlandığında, karşımdakine hata yaptığı için kızmak yerine ilk hatasını affettiğim için kendime kızıyorum bir daha eskisi gibi olmayacak diyorum bir daha eskisi gibi oluyor her şeyi unutuyorum. Azcık sürt işte burnunu ama yok nerdee
İyi ama bir neden belirtmek veya bunu dile getirmek mantıksız karşımdaki bu frekansı görmüyorsa zaten olmaz ki
Şans vermeyi düşünen sebep aramamalı. Bir dizideki neden ben sorusuna gelen cevap gibi olmalı düşüncesi. Üşüyordum ve kalbin sıcaktı
Hanımefendilerin bütün şansları kaslı uzun boylu ve zengin erkeklere verdiğini bilirim kimseden şans mans istemem.
Bence bana şans vermemeli çünkü çirkinim. Severim falan ama boş yani tipsiz adamın sevgisi kimseyi bağlamaz.
Benden anlayışlısını, benden iyi dinleyenini, benimleyken aldığı keyfi bulamaz. Hayata farklı bakmayı, pratik düşünmeyi basit yaşamı tadar.
Çünkü ben buna değerim 😂
Egoya gelll
çok deli severim, romantizme önem veririm falan filan inter milan işte kendimi övmeye bünyem alışık değil galiba :D
Kendimi övmeyi sevmem ovulmekten de pek hoşlanmam ancak şöyle yapariz beni yakından tanıyan insanlar beni anlatsınlar ancak öyle olur
Sadık olma konusunda iyiyim sadece onun dışında şans vermese haklı jxnzjsns
İlişkide dengeyi çok iyi tutarım. Yalan konuşmam. Her ne varsa tedbirli davranır, önlemini alırım...
Ben kendi şansımı kendim yaratırım. Kimsenin vermesine gerek yok.
Yaşlı, zengin ve hastayım. Düşünün gerisini.
Samimi içtenlik arıyorsa 😂 birde bende ona şans veriyorsam kesin şans vermeli sjhsj
Kendisi için eşsiz bir deneyim yaşaması için.
Biz sans beklemeyiz o şansi veririrz ablasi, sans bekleyenler yazin ablaniza 😎
Şansa ihtiyacım yok, ben olduğum için yanımda durursa durur, durmazsa kendisi bilir.
Şansım çok zaten de….
Çünkü bir Şans veriyorsun dünyanın en şanslısı oluyorsun…
düşünsene birine 1 tl verdim o sana 1000000tl veriyor …
karlı
Bana şans verilmesine ihtiyacım yok. Benimle birlikte olabilmek için şanstan fazlası lazım.
Ben şansın ta kendisiyim yahu.. Ben neden şans vereyim onu düşünsün çabalasın. 🤪
Bilmiyorum ki. Aslında beni tanımalı. Şans vermek falan bilemiyorum.
Çünkü fazla ince düşünceli ve hassasim. Mantıklı davranmaya çalışan duygusal bir kediyim.
Birisi bana neden şans vermeli değil.. Ben birine neden şans vermeliyim? hahah
Niye şans versin mi? Kendinin ne kadar şanslı olduğunu hissetmesi için tabiki de😂
Komik güvenilir eğlenceli birisiyim. Benle birlikte olan asla üzülmez ve benim kadar da kimse sevemez. Bu konuda çok iddalıyım.
Bana şans verilmez, ben şans veririm 😃
Kraliçemmm jxjcj
😂❤️
Ben birine neden şans vermeliyim?
Kendimiz bulmalıyız bunun cevabını ne desek eksik ya da fazla olabilir..
Kızlarin hepsi bi havalar gireceginiz yer bir cukur azicik mutevazı olun
Vermese de olur yani çokta şey değil😂😂
Sohbetim iyi bir tek. Para falan yok
Çünkü niye vermemeli? 🤷♀️
Bana şans veremez ben veririm
Ben şans verecekmiyim bakalım 🧐
Şansa inanamam, nasip kısmet neyse odur.
Vermemeli mal mı olum hayatına baksın yazık aw
Sevmiyorsa neden şans versin?
Romantik adamız daha ne olsun yanii
Ben anlatılmaz yaşanırim
Ben ona şans verdiğim için
Çok farklı ve özelim.
Vermemeli , o kim ki şans verecek der geçerim
Şans vermemesi daha makbul ziejs kafa rahat
Vermesin kendi bilir
Aklı olan bana şans verir
Çünkü neden olmasın
Kalbim güzel en azından ruhu ve bedeni yorulmaz annesi gibi güvenebilir