Erkekler mi yoksa Kadınlar mı daha çok kıskanır?Yoksa ayrım yapmamak mı gerekiyor?
Kadınlar
Erkekler
Ayrım Yapmayalım Seven Kıskanır Diyelim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kadın kıskanır ve kıskandılırması(ölçülüyse) erkeğini daha çok sahiplenmesine yol açar
Ama erkek kıskanmaz sahiplenir ve kıskanma ihtimalini ortadan kaldırmaya uğraşır ve kıskandırılmaktan nefret eder, kadının kıskandırmaya çalışması sevgisini azaltır, soğutur cinnet bile geçirir o yüzden dikkat etmeli kadınlar.
Kadın kıskanılacak bir durumda rakibi ile kavga eder, erkek ise önce yanındaki kadınla kavga (döver, yaralar, öldürür) eder sonra da karşı taraf ile kavga eder, yaralar öldürür, ölür vs...
o yüzden erkek sahiplenir, kadın kıskanır... Bir Türk erkeği ollarak benim düşüncem bu tabii...
Kadınlar daha çok kıskanıyor öünkü erkeklere güven daha az oluyor. Zaten kadınlar ve erkekler bu konuda farklı sebeplerden dolayı kıskançlık yapıyorlar genellikle. Kadınların "çoğu" kendi erkek arkadaşlarına güvenmediğinden, erkrklerin "çoğu" da kız arkadaşına değil de diğer erkeklere güvenmediğinden kıskanıyorlar. Yani ikisininpaydası ortak. Erkeklere güven az. :))
Erkek veya kadın.Seven insan kıskanır.Kıskanmalıdır.Normali de budur.
Kıskançlık güzeldir ama aşırıya kaçmamak gerekir fazlası zarar.
Cevap
14Cevap
Kadınlar daha kıskançtır derler ama bence biz daha çok kıskanırız ilişkide.düşünsenizeeski zamanlardan beri hatta şimdi bile ülkemizde dahi olmak üzere özellikle ortadoğu'da bir erkeğin birden fazla eşi olabiliyor.batıa da metresi oluyor ama çoğu kadın bunu kabulleniyor ya da aldatıldığını bile bile yuvam dağılmasın diye görmezden geliyor.bir erkeğin bunu kabulenmesi mümkün mü lafın kısası ilişkilerde bence erkek daha kıskanç ama genelde kadın olabilir
erkekler kıskanır, kıskançlığını cool yapısına verir ve acısını sonradan çıkarır. Kadınlar kıskanır kıskançlığını hemen tepki olarak yansıtır ve sözlerine yansır.
Erkeklere güven olmadığından her iki tarafta birbirini kıskanır.Fakat kıskançlıkta bir huydur.Ve kimde fazlaysa dominantlık gösterir.Ama seven kıskanır.Önemli olan dozunu kaçırmamak ve bunu güzel bir şekilde anlatmak.Ben seni kıskanıyorum çünküü..
Aslında kadınlar, ama erkek işi taşkınlığa vurduklarından kadınlar 2. planda kalır hep.
teh o aklıma gelmedi bak :)
kadınlar kıskançlığı abartır ama erkeklerde kıskanır.
hiç kıskanmam genelleme yapamıyorum kişiden kişiye değişir
:D neeeeeeeeeeeeyy
erkeği kadını bilmem ama ben çok kıskancın pskopatlık derecesinde hemde :)
kişiliğe bağlı bir konum değilmidir bu kişiye göre değişir
cinsiyete göre değerlendirilemez bence c.
ben c: diyorum seven kıskanmaz sa eight kıskanır
Nine, yaşlanınca yalnız kalmış ne kıskananı var ne de kıskanacağı...
Yaaa :)
seven her türlü kıskanır.
kım daha fazla sevıyorsa o daha cok kıskanır
Kıskanmanın cinsiyeti olmaz :)
seven kıskanır:)
kızlar diyelim. fazla abartıyorlar :)
Bilemedimbenonu
:))
olsun :))
bence kadınlar