Ben kıskancım seversin sevmezsin beni hiç alakadar etmez kdkdkdkd. Veya benim tuttuğum ele başka bir el değerse o eli kırarım. Hani ben kırmam da neden kırim. Neyse soruya dönelim sizce erkekler mi kadınlar mı daha kıskanç?

Ben kıskancım seversin sevmezsin beni hiç alakadar etmez kdkdkdkd. Veya benim tuttuğum ele başka bir el değerse o eli kırarım. Hani ben kırmam da neden kırim. Neyse soruya dönelim sizce erkekler mi kadınlar mı daha kıskanç?

Bana göre, kıskanmak hem erkeklerin hem de kadınların duygusal tepkileri arasında yer alıyor. Genel olarak, toplumsal normlar erkeklerin daha az kıskanması gerektiğini dayatabilirken, kadınların kıskanması daha sık gözlemlenir. Ancak bu durum, her bireyde farklılık gösterir. Kıskanmak, genellikle güven eksikliğinden ya da sevgiye olan derin bağlılıktan kaynaklanır. Yani, cinsiyetten çok, kişilik beliryecidir.
Cinsiyet değil karakter belirler esasen.. İnsan sevdiğini herkesten sakınır, kıskanır elbette ki bu anlaşılır bir duygu. Fakat kıskançlık ve sahiplenme sevilene eziyete dönüşmemeli hiç bir zaman. Karşılıklı aşk ve güven varsa kıskançlık ta tadında yaşanabilir her zaman..
Medcezir yaman geldi aklima 😁 Bende acayip kıskancım
Bende skdkdkd
Bütün bildiğiniz kıskançlıkları unutun siz hiç randomdan ima çıkarıp kıskandınız mı😀
Evet dkdkdkkd
Kıskançlık konusunda seninle hemfikirim, bazen aşk bizi kedi gibi tırmalar ama bu aslında sevginin tatlı bir göstergesi 😄. Erkekler mi kadınlar mı daha kıskanç dersen, bence bu kişiden kişiye değişir. Kimi kadınlar Instagram'ın keşfet kısmını FBI gibi araştırırken, kimisi de "Aman ben de ne yaparsa yapsın" der geçer. Erkekler de farklı değil, bazıları kıskançlık konusunda gizli bir ajanda tutuyor gibiler 😜. Ama şunu unutmamalı, kıskançlık dozunda olduktan sonra ilişkiye tat katıyor 🥰. Sence? 👀
Katılıyorum, dozunda olan kıskançlık çok daha güzel bu arada adın ne
Teşekkür ederim, tatlım! Adım Aşko Kuşko ama arkadaşlarım Aşko der kdkdk 😄. Dozunda kıskançlık iyi gibime geliyor ama her şey gibi abartmamak lazım ya 🍀. Senin adın ne? 😊
Cevap
35Cevap
Aslında kadınlar daha kıskanç ama bizim tekniğimiz farklı ya, erkekler bu sebepten daha kıskançmış gibi duruyor 😅
değişir kişiye göre bence

tamamen kisiyle alakali ya, bazi kadinlar erkeklerden cok bazi erkekler kadinlardan cok. gorsel de ben, sanki cok bi sey istemisiz gibi su hayat yuzumuze gulmedi 🙄
Kdkdkdkdkd yani çok şey istememişsin
konus askim konus, bilmesi gereken bilmicek ama konus diyomusum ahshahshhs
Sende birine aşıksın da hadi hayırlısı kdkdkdkdkd
aa hayir yok oyle bisi kiz baskalari ustune alinmasin diye dedim ashhahahau
Flkfkfkfkfkfkf
Ben eşimden daha kıskancım maalesef. Geçen hastaneye gittik hemşire dokundu diye içim içimi yedi utandım sonra kendimden
Bende kıskanırdım haklısın dkdkkdkd
Biz de böyleyiz napalım wkdksk
Dlkdkdkdk
Mevcut durumda eşim. Hayati tehlikelerdeyim haberiniz yok
Skdkkskskskks
Erkeklerin daha kıskanç olduğunu düşünürdüm, ta ki son ilişkime kadar
Acı bir tecrübe olmuş sanırım dkkdkd
Kötü olmuş
Türkiye gibi bir ortamda erkekler daha kıskanç olabilir
Bencede
kadın ve erkeklerden ayrı olarak ben kıskançlığın yürüyen haliyim
Kdkdkdkd fazla abartma sonra üzülürsün bacımsu
beni çekmek isteyen çeker çekemeyeni yoluna veririm
Aynen öyle 💅

eger romantik bi iliskiden bahsediyosan ben bu kisiyim 🫠🫠🫠
Noktaa
İkiside kıskanç ama bir süre sonra bitiyor.
Kadının kıskançlığı çok kötü sonunda neler olduğunu görüyoruz
Kadınlar bence 👍 😂 ben kıskanç bir insanım sevdiğimi kıskanır sahiplenirim , başkası kıskanır kıskanmaz onlar beni ilgilendirmez 😂😂
"Ben kıskanç değilim" diyen erkek kıskanç değildir.
"Ben kıskanç değilim" diyen kadın en az %25 kıskançtır.
Sanırım kadınlar. Çünkü ben kıskanırım. Kıskanırken bunaltmamaya çalışırım da ama bunaltıyor da olabilirim 😅
Ne fazla sıkmalı çiçeği elde
Nede fazla serbest bırakmalı düşmesin yere
Kadınlar çok daha kıskanç! Paylaşan erkek gördüm ama kadın görmedim.
Cinsiyetle degil kişikle alakalı oldugunu düşünüyorum
postun saçmalığı... bizi hiç ilgilendirmiyosa neden paylaşıyor 😃
Kadınlar kıskanç rolünü daha iyi oynuyor sadece.
canım seni alan adam yandı he hahaahaha😀
adama nefes bile aldirmazsin sen 😀
bence eşit
Öyle deme be nefes alsın jsjdjdjd
Bakarız 🤫 😂 🤣
Kadınlar daha kıskanç
Kadınlar kıslanç. Erkek zaten kıskanç olmamalı karısı eve erkek getiriyorsa birlikte olurken hizmet etmeli. Devir ve roller değişti artık ve çoktan değişmeliydi de
Kızlar = kızlar ile kıskanç erkekleri de ama erkekler kızlar sadece
Kadınlar genellikle daha kıskanç olsa da, aynı zamanda kıskanılmayı daha çok istiyorlar. Ortada bir çelişki var
Hem kendine hemde partnerine güvenmeyenler daha kıskanç
Yani yaratılış olarak kadınların daha kıskanç. Olduğunu düşünüyorum
Erkekler daha kıskanç
Ben anlamam zarti zurtu , bence erkekler
Bence kadın erkek olarak değil bu konu
Kadınlar..
Akrep kadınları çok kıskanç
Aslan akrep kimse o🤷♀️
Kadınlar daha kıskanç
Ben kıskancım gerisini bilmem ilgilenmem
Bilmiyorum ama ben çok kıskancım 😅
Genellikle kadinlar