Eski sevgilime hayatı dar ediyorum. Haklı mıyım?

3 senedir hayatımda. Eski sevgilim diyorum ama biz hiç sevgili olmadık. Seni çok seviyorum diyerek 3 senede hiçbir şey olamadık. Çok pişmanım onu sevdiğim için. Çok. Beni bitirdi şimdide ben onu bitiricem. 2 ay hastanede yattım. 7-8 ay evden çıkmadım. Ona olan aşkımdan ciddiyim öldüm. O bir kız değil bin tane kız istiyor. Bütün kötü şeylere o başlattı beni. Hayvan gibi madde kullanıyor. Benide başlattı. Yıllardır güzel güzel konuştum. Senden bir şey beklemiyorum senin ne olduğunu anladım yeter ki canımı yakma. Kullanıldım arkadaşlar. Beni sevdiğini çok iyi biliyorum bende onu çok seviyorum ama karakteri bozuktu. Hayatımda başka biri var biriyle konuşuyorum dedi. Tuttum adam dövdürdüm. Yataklara düştüm o da ölsün istedim. Yine babam sayesinde (babam cezaevinde) adamlara vurdurdum. Bacağından yaralandı kalkamadı kaç ay ayağa. Hamile kaldım aldır dedi ortadan kayboldu şehir dışına kaçtı. İhbar ettim arkadaşlar o da sürünsün istedim. 4 ay yattı çıktı bi şekilde. Her olaydan sonra daha da yakınlaştık. Ama hala olmuyor. Bu sefer gerçekten ben vurucam onu. O ben seni vurucam diyor ben ben sonun olucam diyorum. Bi iyi bi kötü hep yarı yolda bıraktı yaptıklarının dünya üzerinde karşılığı yok unuturum herşeyi ama bana nasıl hissettirdiğini asla unutamam. Ondan istediğim hayatımdan gitme nasıl kalıyorsan kal. Ya benimle ya hiç kimseyle. bu hikayenin sonu ne olacak?
Eski sevgilime hayatı dar ediyorum. Haklı mıyım?