Kendim artik mesafeliyim gerekmedikce konusmak istemiyorum kocamla arada sirada gitmek isterim kocam icin Fakat ayda 2 cok az diye annesi kocama agliyor? Ne yapmam lazim yardim edin kocam annesine babasina cok duskun bunlar Bunu biliyor?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ayda iki az mı? Evlendirmeselermiş arkadaş oturtsalarmış evlenrinde.
Ayrılmak, boşanmak gibi şeyler var ama sen bilirsin
anne babaya baglilik cok iyi bisey tabikide ama kendi aileni de onemseyerek. evlenirken bunu goze alacaktin ayrica kadinligini isveni cilveni kullnarak kocani yonet.
Evet tamda Oyle oluyor onlari dusunerek Biz geri planda kaliyoruz
huy degismez.
Kendi kayip eder bosanirim
sana kalmis tatlim. sonucta senden etkilenseydi sana daha cok ilgi gosterirdi
Niye evlendi Ya ozaman boyle yapacaksa
cocuk sahibi olayim evde bir kadin olsun. bunada annesi karar vermistir 😉
Hayir kendim karar verdim. Kocam beklesin biraz demisti kaynanam oyle demis 1 yil bekle önce taniyin demis kocam demedi Ama ben Bunu duydum. Kadin resmen beni denemek istiyormus…. Ben neyim? Duydugumda cok sinirlendim yaptim cocuk sahipte cikarim herseyi yaparim zaten cok istiyordum kaynanam engel olamazdi buna yani. Cocuk oldu kaynanam resmen diorki oglum daha istemiyordu felan diye… yani kizin kendi istegi ile hamile kaldi dior kendi anneme… kadin sasirmis. Uzaga tasicam evimi yoksa sonum yok
Kocamla arama giriyor.
anladim kaynana sorunu yasiyisun ve dertlisin huzur vermiyor sana. esin olacak ger. i zekali kusura bakma ama neden sana sahip cikmiyor
Zaten kocam yuzunden boyle konusuyor hepsi Ayni abi 3 oglu var 3 Ayni annesine birsey diyemiyorlar. Diger 2 si uzakta yasiyorlar O yuzden pek uzanamiyor oraya bende gidecem yoksa sonu yok bosarim ben kocami. Kadini evimden bile kovdum anlamiyor
o ikisi akilliymis kacmislar. seninki saf cikmis
Evet. Bende gitmek istedigimi soyledim Kabul etti bakalim gidecez mi. Biraz zamanimiz var kiradayiz. Ilk gitmek istedigimizde annesi sutumu helal etmem dedi bile …
Ama kararliyim. Kocam yapmazsa bosanacam.
ohhaa hahahah fena bisey bu. iki dakika sabretmem. bosancan nolcak? cocuk varsa sikinti ama
Diyorum ya. Ben yurtdisindayim abi devlet gereken yardimi sagliyor bosanmis Ve cocuklu kadinlara. Kendimde calisiyorum zaten hemsireyim. Yetti artik gercekten. Kayinpeder de buyuk sIkinti kaynana gibi ugrasiyor benimle. Gitmem lazim kesinlikle.
yurtdisindaysan ekonomik sorun yasamayacaksan. koy g. otune gitsin bu malla omur gecmez ailesiyle zaten gecmez. durdugun hata
Zaten konustum. Avukat ayarladim kendime soyledim kocama Ya yola gelirsin ya da bosarim seni dedim. Bana Ve kizima bagli olacaksin Bizim istedigimizi yapacaksin Annen Ve baban icin benimle tartismicaksin Ve son olarak kira bitsin burdan baska ulkeye gidecez dedim Kabul edersen devam edelim dedim etmezsen ya da bana oyun oynadigini anlarsam yine bosarim seni gider yeniden evlenirim seninle ugrasamam artik dedim. Kabul etti. 1 haftadir herseyi yapiyor. Kararliyim.
umarim istedigin gibi olur
Umarim. Annesi Şu an burada degil donmesini 4 gözle bekliyorum. Ozmn belli olur hersey.
bana kalirsa o kadin yuzunden bosancaksan hemen bosan degismez cunku. sadece esin degisirmi degismez mi ona vak
O Kadin icin degil tabiki kocam degisirmi Ona bakacam yani o yuzden dönmesini bekliyorum
o zaman git bosanma davasi ac. tasindik tasindik tsinmasik gulwle gule de.. ciddiyetini anlasinlar... vazgecmen icin sartlarini kabul etsin
İyi böyle :) sık görüştürme. Kocana ailesini kötüleme , ama az görüştür. oraya gidelim dediğinde aa canım ya ben şuraya gideriz diye düşünmüştüm de
Kesinlikle mesafeli olun. Gerekirse siz ayda 1 gidin saygıdan kocanız napıyorsa yapsin. Her gelmek istediklerinde müsait olmayin.
Kaynanam agliyor beni istemiyor diye kocama. Kocami etkilemeye calisiyor basariyorda Sonucta annasi nedim. Sürekli beni kotuluyor
Yaz bana anlatıyım.
ayrıl
Yenimi evlsn
1 yil oldu abi Evet
Hemnde abi 😊😊🙈😀
Peki özel münasebetnzede mudahele var mı