Bekar bir erkeğin evli bir kadına kuru pasta alması normal mi?

Arkadaşlar merhaba 3.5 yıllık evliyim eşimi de çok seviyorum. Dün çalıştığım yerde abur cubur otomatından bir şey almak istedim yalnız otomat çalışmadı ve alamadım orada bir çalışan bana yardımcı oldu o da denedi falan olmadı. Bu sabah işe geldiğimde masamda kuru pasta kutusu üzerinde otomat belki yine çalışmaz afiyet olsun ve isminin yazılı olduğu bir not bırakmıştı. Evli olduğumu biliyordur öyle samimiyetimiz de yok merhaba merhaba anlam veremedim açıkçası.

Güncellemeler
+1 yıl
Cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Çoğunluk olarak davranışın art niyetli olduğunu düşünmüşler ben de ilk gördüğümde bir an afallayıp ne oluyoruz diye düşünüp kafam karışmıştı ama bugün üzerinden zaman geçince fikrim değişti ve bu hareketin kibar ince bir davranış olduğuna kanaat getirdim. Bu düşünceye varmamın sebebi o kişinin bugüne kadar beni rahatsız edecek herhangi bir davranışta bulunmaması ve yaşanan olaydan sonra da bana karşı bir cıvıklık göstermemesi etkili oldu.
Güncellemeler
+1 yıl
Kısacası kadın ve erkek arkadaşlarım yapılan her kibarlığı ince davranışı size yürümek olarak görmezseniz elmayla armudu ayırabilirseniz iyi insanların sayısını arttırabiliriz. Bugün o bana pasta getirdi yarın ben başka birine bisküvi veririm. Bunların altında bir şey aramak sapkınlıktan başka bir şey değil her erkeğe kadına art niyetli dersek iyi insanlara haksızlık etmiş oluruz tabi ki kötü insanlar çok ama iyi insanlarda azımsanamayacak kadar fazla Allah daima iyi insanlarla karşılaştırsın :)
Bekar bir erkeğin evli bir kadına kuru pasta alması normal mi?