+1 yılOtomat çalışmadığı için sen o gün alamadın onun da içinde kalmış bu gibi durumlar da çok samimiyet kurmanıza gerek yok bu gibi insanlar bazen olabiliyor karşılıksız bu gibi davranışlar da bulunabiliyor teşekkür edin ona kendi içinizden yolunuza devam edin çok büyütülecek bir şey yok
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle yaptım zaten teşekkür ettim gerek olmadığını ve zahmet ettiğini söyledim.
- +1 yıl
👌👌👌👌
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılya bence tek bir hareketine bakarak karar vermek ne kadar doğru? adam belki de gerçekten tamamen iyi niyetle yapmıştır. bundan sonraki tutumunu izle. sana pasta aldı diye tavrı değişecek mi ona bak. daha mı samimi davranmaya çalışacak yoksa başka hediyeleşmeler olacak mı. belki kuruntu yapıyorsundur durduk yere. ben iyice emin olmadan kimseyi yaftalayamam doğru bulmuyorum. eşine söyleyip anca onu huzursuz edeceksin gerek var mı sence böyle bir şeye? bir hareket daha bekle öyle karar ver
34 Yorumla
Soran+1 yılpolyanna oluyormuşuz senin gibi düşününce
- +1 yıl
öbür türlü de kezban oluyorsun ama :D
- +1 yıl
Adami ve davranisini bilmem ama bi kuru pastadan bu anlamlar cikmaz yani.
Soran+1 yıl@fxesittiry adamın bir davranışı yok ya sadece o gün otomat çalışmadığı için kendince incelik yaptı bence kezban olmaktansa polyanna olmayı tercih ediyorum :) herkesi kendisine yürüyor zanneden kızlara da ayrı kıl oluyorum
Hımm muhabbetiniz olan bir kişi değilse iyi bir şey değil. Ben hemen hemen her sabah iç arkadaşlarıma sorarım. İsterlerse alırım ama 5 seneyi geçkindir bir hatam olmadı. Yani onlar iş arkadaşım ama samimi arkadaşım değiller. Evliler zaten. Ama artık işten dolayı birçok şeyi konuştuğumuz için güven var. Yani bence durumu kendisine belirt ve yapmamasını söyle
18 Yorumla
Soran+1 yılbir daha böyle bir şey yaşanacağını sanmıyorum
- +1 yıl
Yani hep şunu atlıyoruz. Tabi bu benim düşüncem. Erkek ve kadın samimi arkadaş olamaz ve evli insanlara karşı hep dikkatli olmalıyım. Yani bu sitede okuyorsunuzdur sizde abuk subuk samimi arkadaşımdı birlikte olduk vs. Yani erkek dener şansını olursa devam ettirir. Elbette sizin yaşadığınız bu değildir elbet ama bunun bir yöntemi vardır. Siz geldiğinizde sanırım bozuktu makina, kendime alıyordum size de aldım. İsterseniz alabilirsiniz vs.
Soran+1 yılaynen o şekilde yapsa daha güzel olurdu yanlış anlaşılmaya imkan vermezdi. belki gerçekten sadece iyi niyetinden yaptı bunu ama insanları görüyor musunuz nasıl iğrenç düşünceler var yok yatağa atmak istiyor yok sana yürüyor falan ben kim olursa olsun bir insanı ufak bir hareketiyle yargılayamam ayrıca adamın bu 3 ay içerisinde asla saçma bir tavrını görmedim görsem zaten o pastayı herhalde başında parlardım gayet efendi başı önünde gezen biri gibi kadınlar pis bakışları inanın görmese bile hissediyor hiç öyle bir şey sezmedim o kişiden
- +1 yıl
Doğru kadınlar niyeti bozuk adamı fark ediyor. Zira ben kadınların bana baktığına pek şahit olmadım. Ama erkekler bakar. Yani sizin durumda ise gerçekten iyi niyetle yapmış olabilir ama bu noktada niyeti kötü olan başka insanlarda var. Mesela onu biri gördüyse laf çıkarabilir veya görmüş olan biri yine hayırdır der abuk subuk konuşur. Yani belki bunu yapan adam tamamen iyi niyet ile yapmışta olabilir. Yani geldiği çevrede normal olabilir. Ama normal bir şeyde değil. Yani çok ince bir konu ama sizde kırmadan ifade ederseniz anlayacaktır. Yani şu sitede yazılanları gördükçe insan iyi niyetini de kaybediyor
Soran+1 yılsitede ki insanlar öyle bir yazıyor ki ne bilim onlara göre herkes sapık art niyetli benim 2 erkek kardeşim var bir tanesi çapkının önde gidenidir ama diğeri çok efendi bir çocuktur şimdi bütün erkekler art niyetlidir nasıl derim bu benim iyi niyetli olan diğer kardeşime haksızlık olmaz mı? Şimdi empati yapınca ben de yapabilirdim böyle bir şey yapıyorum hatta geçen bir sürü abur cubur almıştım evli bekar fark etmeksizin herkese sordum isterler mi diye dediğim gibi daha önceden herhangi bir rahatsız edici tavrı olsaydı inanın benimde tavrım ona karşı hiç hoş olmazdı. bu insanlar kibarlığı askıntı olmak olarak görmekten ne zaman vazgeçecek bilmiyorum ilk gördüğümde bir noluyoruz olmuştum ama şimdi düşününce sadece nazik bir davranış olduğuna kanaat getirdim.
- +1 yıl
Tabi bu kişiyi siz tanıyorsunuz. Kararı verebilecek olan sizsiniz. En azından yaptığına karşılık bir kibarlık yaparsınız. İsterseniz durumu konuşursunuz. Ya da yine herkese alırsınız. Bunu tapan şahısta aynı yöntemin daha mantıklı olduğuna kanaat getirir. Aslında bu davranışlarda da kötü bir şey yok ama işte insanların çoğunun düşüncesini önemsiyoruz veya sistem önemsemek zorunda bırakıyor bizi
Soran+1 yıliyilik kibarlık kazansın her zaman bu düşüncede oldum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvli oldugunu biliyor mu bilmiyoruz bizler... Ama bazı erkekler sindire sindir ilerlerler! Bacaklarının arasındakine yürüdüğünü düşünmemen için öyle yapar çoğu kendimden biliyorum! Yani seni yataga atmak degil, kalbine girmek olabilir amacı :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılKuru pasta alabilir ama ismini yazması abes olmuş gadası
01 Yorumla
Soran+1 yıltabi onun aldığını bilmemi istemiş
+1 yılMerhaba merhaba da olsa erkek hep bir beklenti içindedir. Bir fırsat bulduğunda da bu fırsatı kaçırmaz. Lakin kadınlar da düşünür eşim böyle ilgili değil der ve o gevşege kanar ve ağına düşer. Hâlbuki o centilmen düşünceli erkek te evindeki eşine böyle düşünceli değildir.
23 Yorumla
Soran+1 yılyok benim eşim sevgisini ilgisini asla esirgemez yani beni böyle şeyler düşürmez ben eşime aşığım
- +1 yıl
Eşin ilgisiz olsada dusmemelisin
Soran+1 yıleşimden yana bir sıkıntım olursa konuşurum çözmeye çalışırım çözülmüyorsa boşanırım herkes yoluna bakar aldatacak kadar basit biri değilim
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence normal değil diye düşünüyorum. Yani niyeti her ne kadar iyi olmuş olsada ben almasını doğru bulmuyorum şahsen. Evli bir insana bekar birinin hediye alması pek doğru karşılanmaz çünkü. Hani arada bir samimiyet olsa eşiniz falanda tanısa bu kişiyi o zaman bir sorun olmaz ama tanımadığın etmediğin insan sonuçta yakışık almaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ben de öyle düşünüyorum o yüzden iş yerinde dağıttım herkese aldığı pastayı aynı şeyin tam tersi bekar bir kadın eşime aynı şeyi yapsa ben deliye dönerim ne alaka diye
- +1 yıl
Aynen öyle bence en doğru olanı yapmışsınız. Yani sonuçta evli biri sen öyle düşünmüyor olabilirsin ama karşındaki insan öyle düşünmez hiçbir zaman.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de evli olduğunu bilmiyordur. Hem de hemen ilgi duyduğu anlamına gelmiyor. Belki de sadece arkadaş olmak istedi..
11 Yorumla
Soran+1 yılya valla yorumların çoğu yürüyor olarak geldi. Valla herkesin bana yürüyeceğini düşünecek kadar kezban değilim iyi niyetli olduğunu düşünüyorum artık ben de ona lahmacun ısmarlicam yapılan iyiliğin karşılığını vermek lazım :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvli kadinlar neler yapiyor bi bilsen... Neyse adam bariz yurumus ama sen mesafeni korursan bisey olmaz. Ve unutma erkek evli ya da bekar olsun karsisindaki kadin da evli bekar emekli dul yetim farketmez illaki yürür. Bu devirde bu is boyle. Eger istemiyirsan. mesafeye hep dikkqt etmen şart. Aksini soyleyenler olacaktir kendi adina konus biz oyle yapmayiz falan diye. Onlar da rn cok bu isi yapan ve yalanci olan kisilerdir..
01 Yorumla
Soran+1 yılben zaten mesafeliydim ama bundan sonra daha da dikkat ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılDirekt olarak suçlanamayacağı şekilde kafa karıştırıcı bir hamleyle güzel yürümüş
11 Yorumla
Soran+1 yılevet güzel hamle ama yanlış kişiye
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu durumu eşinizle paylaşın, sonuç olarak çalıştığınız yer ve herhangi bir sıkıntı çıktığında kabahatli siz çıkarsınız. Yapılan şey iyi niyetle yapılmamıştır bence, evli olan bir kadınla değil hediyeleşmek, iş harici konuşulması bile doğru değil.
13 Yorumla
Soran+1 yılevet eşime anlatacağım bu durumu muhtemelen pastayı geri verseydin diyecek bana güvenir aynı şekilde ben de onun güvenini sarsacak bir şey yapmam
- +1 yıl
Maalesef erkeklerin neler sergilediğini anlamak güç, dikkat edin :)
Soran+1 yılhaklısınız bundan sonra daha dikkatli olurum
+1 yılYakınlaşmak etkileme çabasıda olabilir veya ince düşünceli birisi ama erkekler kolay kolay ince düşünceli kibar olmaz hep beklenti için yaklaşmak için yaparlar bir şeyleri uzak durmanda fayda var
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın uzak durmakta fayda var
+1 yılNE MÜNASEBET YA...
Nazikliğini gösterecek insan mı yok ki? ortalık bekar kaynıyor evlilere dadanıyorlar. hayret bir şey.
01 Yorumla
Soran+1 yılyani adam o gün otomattan bir şey alamayınca muhtemelen kendince iyilik yapmaya çalıştı sanmıyorum evli parmağında yüzüğü olan bir kadına yürüyeceğini başka işi mi yok
+1 yılTeşekkür et ve sen iyi niyetli olabilirsin fakat Ben yanlış anlaşılabilirim böyle şeyleri tekrarlamayalım de
02 Yorumla
Soran+1 yılya şimdi çocuğun içinde hiç öyle bir niyet yoksa ve ben bu kelimemle aklına sokarsam
- +1 yıl
O zaman bekle ikinci bir atağa kalkacak mı kalkmazsa susarsın ikinci bir atak yaparsa söylersin
+1 yılSana olan ilgisi vardır ama genelde bu işler genele yapipmalidkr başka hanımefendiler de varsa doğrusu budur
04 Yorumla
Soran+1 yılbana ilgisi olduğunu sanmıyorum olsa hissederim ya kadınların bu konuda hisleri kuvvetli
- +1 yıl
Bilemezsin iyi rol keser bazıları
Soran+1 yılhaklısın aslında
- +1 yıl
Yanılmam hic
Sêrefsizlikle eş değer, senden cinsel beklentisi var muhtemelen böyle de gözünü boyayarak ayartmaya çalışıyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılbenden hiçbir şey elde edemez. öyleyse boşa kürek çekiyor
Soran+1 yılpastayı bölümdeki arkadaşlara dağıttım notu da yırtıp attım
Soran+1 yılteşekkür ederim. çoğu insan olması gerekeni yapmadığı için normal olanlar saygı duyulacak biri oluyor.
Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı. Yani normal değil bence seni düşünerek almış olmalı arkadaşça olsa desem ikinizde bekar olsanız neyse ama sen evlisin
01 Yorumla
Soran+1 yılbana da normal gelmedi ama kötü düşünmekte istemedim
Ya sövdürme şimdi kendine neyine anlam veremedin her konuda filozof olursun bunu mu anlamadın , yapman gereken götürüp masasına bırakmak olmalı
110 Yorumla
Soran+1 yılne bu gerginlik kardeşim hayvan mıyız yapılan inceliğe öküz gibi karşılık verelim
Soran+1 yılevet ben böyle bir şey yapsam birine ve bana iade etse üzülürüm
Soran+1 yılöyle düşünmemiştim açıkçası böyle söyleyince pişman oldum aldığıma
Soran+1 yılkoyarım ben mesafemi herkes yerini bilsin
Soran+1 yılteşekkür ederim daha dikkatli olurum
+1 yılUzun zamandir sana ilgisi olmali. ya da dun ifsa siyerinde itiraf sayfalarinda birselyker okudukca seni hayal etti
021 Yorumla
Soran+1 yılyeniyim burada 3 ay oldu işe başlayalı
- +1 yıl
Guzelliginden sacindan tavrindan gulusunden belkide giyinisinden bir sekilde etkilenmis arzulamis
Soran+1 yılevli insanlardan hoşlanabiliyorsunuz yani bir insanın evli olması bile sizin dürtülerinizi durdurmaz öyle mi
- +1 yıl
Her insan bir degilki bu erkeklere ozel briseyde degil bir cok evli kadinda bu durumu yasayabiliyor
Soran+1 yılben yaşamıyorum çevremde kimsede de böyle bir şey görmedim inşallah göremem de
- +1 yıl
Gorumceni sakin ayarlama bu sefer sizden hic cikmaz ☺️
Soran+1 yılniyetinin iyi olma ihtimali yok diyosun :)
- +1 yıl
Kesinlikle bugun bak caktirmadan seni suzdugunu goruceksin
Soran+1 yılyok bakamam ya neyse korurum ben mesafemi Allah onunda kalbine göre versin
- +1 yıl
Bugun yine bir supriz yapabilir
Soran+1 yılçakarım bu defa ağzının ortasına bir tane
- +1 yıl
Merak ediyorum gun icinde olucaklari aksam yazarsin
Soran+1 yılbir şey olmaz selam falan vermeyince anlar bence
- +1 yıl
Bakicaz daha gun yeni basladi sayilir
Soran+1 yılonunda adı serdar bak korktum şimdi sen misin yoksa :)
- +1 yıl
Yok ben oyle seyler yapmam 😀
Soran+1 yılaferim yapma tabi ayıp denen bir şey var
- +1 yıl
Ben karsiyim evli olanlarla birseyler yasamaya. Sohbet muhallet eyvallah ilerisi asla karsimdada soyunsa donup bakmam
Soran+1 yılhelal olsun öyle olmalı zaten diğer türlüsü şerefsizlik
- +1 yıl
Dogrusu bu
- +1 yıl
var mı bir gelisme
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu bence tamamen davranış konuşma bakış açısı.
senden ona karşı bir sinyal var gibi hissetmiştir
01 Yorumla
Soran+1 yılvalla arkadaş o otomat olayına kadar o adamın o iş yerinde olduğunun farkında bile değildim nasıl bir sinyal vermiş olabilirim
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormal değil tabii ki siz mal misiniz da üzerinde özel bir notla bırakılan kuru pastayı normal mi değil mi diye anlayamadığımız dan buraya soruyorsunuz bari napicam falan de yani
110 Yorumla- +1 yıl
G. rizekali işte aklı fikri oynasta bunların. Kadının eşine üzüldüm
Soran+1 yılneden normal değil size yaklaşan her erkek kötü amaçla mı geldi de bu kadar eminsin yoksa başından kötü bir olay mı geçti tecavüz taciz iftira?
Cevap sahibi+1 yılHiçbiri ama yani evlisiniz evlenicek kadar olgunsunuz ve hala size bekar bir erkekten gelen bir not bir yürümeyi anlamayacak kadarsiniz ve bunu sanki normalmiş gibi polyannayı oynuyorsunuz ben o an ben hiçbir şey yapmama rağmen eşime olan sorumluluğunu gerçekleştirme gerektigi için adama gidip ben evliyim eşimi seviyorum birdaha böyle bir şey istemiyorum diye bir konuşma yapardım ama siz polyannayı oynamak istiyorsanız devam bence
Soran+1 yılaldığı pastayı yemedim iş yerinde arkadaşlara dağıttım kendisine de teşekkür ettim gerek olmadığını söyledim. Zaten direk yürüme olarak algılasaydım buraya yazmaz ağzının payını verirdim ama yürüme olmayıp sadece kibarlık yapmış olabilir kimsenin niyetini yüzde yüz bilemeyiz dediğiniz gibi evet biraz polyannalık var elimde değil ama bu kendimi saçma sapan bir duruma sokacağım anlamına gelmez
- +1 yıl
Kes sesini ya rezil
Soran+1 yıl@jsaoowwowp sana mı sorucam neyi kesip neyi uzatacağımı kezban yaa ne güzel küfürler var ona bile layık göremedim :) sadece hadi ordan git
- +1 yıl
Sen git boynuzladigin kocanla ilgilen ahlaksiz
Soran+1 yıl@jsaoowwowp yakın zamanda aldatıldın sanırım ya da genel olarak ruhsal sıkıntıların var umarım tedavi olur ve normal insan olmayı başarabilirsin
- +1 yıl
Yoo aldatilmadim ama senin gibi iğrenç insanları o kadar duyuyoruz ki utanmaniz da yok elin adsmiyls flortlemis akşam kocanizij yanına gidiyorsunuz yazik
Cevap sahibi+1 yılHanımefendi ayrıca ben size polyannasiniz demedim ben de polyannalık var dediğiniz için hem pick nesiniz hem de polyannayı oynuyorsunuz dedim farklı şeyler de siz anlamak istediğinizi anladınız
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Her şey olabilir. Senden etkilenmiş de olabilir, pastasız kaldığın için saf 1 şekilde sana pasta almış da olabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yıl2. seçenektir umarım
Soran+1 yılonun yaşını bilmiyorum ben 35 yaşındayım
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi teşekkür etsen nezaketen falan yesen yalnış anlayacak.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ettim gerek yoktu zahmet etmişsiniz kendimi kötü hissettim dedim o da lütfen hiç kötü hissetmenize gerek yok afiyet olsun dedi. bende aldıklarını iş yerindeki arkadaşlara dağıttım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBekar olan kişiyle arana mesafe koy. soguk ol. esinoisevmiyorsan boşan.
03 Yorumla
Soran+1 yılbekar olan kişiyle aramda bir muhabbet yok eşime aşığım
- +1 yıl
Sorduğun soruya cevap vereyim normal değil. selam felanda verme anlasın uzak dursun
- +1 yıl
Eşine bu durumdan bahsettim mi peki. adamin nazik davranışını anlattin mi
+1 yılHediyeyi kabul etmemelisin. Hayır yani niyeti ortada ne diye bize soruyorsun ilgi meraklısı karı
03 Yorumla
Soran+1 yılilgi meraklısı olsaydım buraya yazmaz bizzat hediyeyi veren kişiyle muhatap olurdum. ben sizin gibi art niyetli olmadığım için ve erkekleri sizin kadar iyi tanımadığım için erkek kafasıyla ilgili fikir almak danışmak amaçlı yazdım 20 yaşında erkeklerin niyetini en ufak bir şeyden okuyabiliyorsan sende az değilsin demek ki
- +1 yıl
Bana az değilsin diyene kadar kendine bak elin adamından evli olduğun halde gelen pastayı alıp birde saf ayağına yatıyorsun. Dağda yaşayan kadına anlatsan durumu o da anlat ama malum sen ilgi görmek istediğin için m@l ayağına yatıp bize soruyorsun. O kocana yazık adam karım çalışıyor diye seviniyorfur birde
+1 yılUzak dur bu tiplerden sana yürüyor resmen yuvani bosma bos insanlar için
02 Yorumla
Soran+1 yılyuvamı kimse yüzünden bozmam hele bir erkek için benim eşimin tırnağı edemez kimse
- +1 yıl
Helal sana kadin böyle ol aman diyim btn tedbirini al uzak dursun yüz felan verme akili kadinsin masallah
Hemen karşılığını ver teşekkürünü et. Ama senin de niyetin önemli yani bakış açın?
06 Yorumla
Soran+1 yılkarşılık derken bende mi kuru pasta alayım adama :) teşekkür ettim zaten bakış açım iyi niyetle böyle bir şey yapmış olmasını diliyorum
Soran+1 yılaçıkçası net ne hissettiğimi söyleyeyim şaşkınlık anlam verememe ve utandım sanırım ne alaka bir adam bana neden bir şey alıp bir notla masama bırakıyor bu samimiyet nerden geliyor diye düşündüm. Normalde varlığını yokluğunu fark etmediğim adamla bugün yemekhanede göz göze gelmemeye çalıştım sanki yüzüne bakarsam umut verecekmişim gibi bir hisse kapıldım
Soran+1 yılben muhatap olmam artık
Uzak dur yuvana zarar verir öyle hediyeleri de alma
03 Yorumla
Soran+1 yılkötü niyetli olduğunu sanmıyorum ama işte gereksiz bir davranış bence
Soran+1 yılhaklısın öyle düşününce ben çok kıskancım o kadın için hiç iyi olmazdı
ablacim adam yaş pasta alsaydida bunu soracaktin yani :D
01 Yorumla
Soran+1 yılyani mevzu bir şey alması
+1 yılBence bir niyet yok ortada, kibarlık yapmak istemiş ama daha ince ve kapsamlı düşünemiş...
01 Yorumla
Soran+1 yılöyledir umarım
Gizli Üye(30-35)+1 yılTr'de her zaman altında bir şey aranır. İyi niyetli bir davranışta bulunmuş. Evli birine sarkacak kadar başına bela almak istemez.
11 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum açıkçası
Anlam veremeyecek hiç bir şey yok bariz ortada Zaten evli olduğunu bilip alıyorsa ciddi bir sorun var demektir.. uyar ve tekrar iade et
00 YorumlaNormal değil. Evli bir kadına eşi dışında hiçbir erkek hediye alamaz. Ailesi dışında. Aldıysa da kabul etmemesi gerekir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKötü düşünmeyin hemen hep demiyor muyuz iyi insanlar nerede diye, art niyeti varsa ilerleyen zamanlarda davranışlarından anlarsın zaten
08 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın bu zamana kadar davranışlarında bir terslik rahatsız edici bir şey görmedim
Cevap sahibi+1 yılZaten siz kadınlar ters bişeyi anlıyorsunuz hisleriniz kuvvetli, beyefendi sanırım size hoş bir centilmenlik yapmış
Soran+1 yılinan öyleyse çok sevinirim
Cevap sahibi+1 yılBende bazen işyerinde bir bayan arkadaşıma yardımcı olmaya çalışıyorum ama dediğim gibi tamamen iyi niyet kesinlikle art niyetim yok. İnsanların mutlu olduğunu görmek güzel çünkü
Soran+1 yılcevaplara göz gezdirdin mi bilmem ama çoğunluk art niyetli olduğunu söylüyor bu durumda daha dikkatli davranmam gerekiyor sanırım zaten aramızda bir muhabbet yoktu bundan sonra selamda vermem artık böyle saçma düşüncelere mahal vermek istemem
Cevap sahibi+1 yıltabi çoğu kişinin görüşü o yönde ama şunu unutma bir insan sana sen izin verdiğin kadar yaklaşabilir. Naçizane sana tavsiyem o kadar selamı sabahı kesecek bir durum yok çok pardon size yavşarsa mesafeyi yapıştırırsınız olur biter. İnsan birbirine her zaman ihtiyaç duyabilir özellikle işyerinde
Soran+1 yılumarım iş o raddeye gelmez sadece kibar düşünceli biri olarak kalır
Cevap sahibi+1 yılumarım hayatınızda mutluluklar
- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel bir jest.
13 Yorumla- +1 yıl
Olay sende biter. Sen istersen samanlık seyran, istemezsen herkes sana hayran.
Soran+1 yılhayranda olmasınlar seyranda
- +1 yıl
Ne istediğini bilmiyorsun. Kararsizlik. Beğenilmek iyidir.
Bunda bir şey yok düşünceli arkadaşmış sonuçta iş arkadaşı samimiyet kurmak istiyordur
03 Yorumla
Soran+1 yılumarım dediğin gibidir. öyle olması beni mutlu eder
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli olmana rağmen ilgi görmek hoşuna gitti dimi?
06 Yorumla
Soran+1 yılilgi gibi görmedim rahatsız oldum aslına bakarsan niyetini anlayamadığım içinde buraya yazdım
Cevap sahibi+1 yılAdam ufak tefek sürprizlerle nabzını yokluyor. Vereceğin tepkiye göre ilgisi de yaklaşımı da değişecek.
Soran+1 yılmesafeni koru diyosun zaten bir muhabbetimizde yok aslında
Cevap sahibi+1 yılhoşuna gitmiş olsa kaçamak yapmanın zevklerini anlatabilirdim. sen rahatsız oldum diyorsun o zaman tepkini belli et yaptığının yanlış olduğunu anlasın.
Soran+1 yılhiç tepki vermeden uzak dururum
Cevap sahibi+1 yılfiziğin nasıl tarif etsene biraz kendini
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılneyi anlamıyorsun sana yazılıyor evli olmanın onun için bir anlamı yok ki ya sen de pas verirsen?
01 Yorumla
Soran+1 yıliyi niyetle almış olamaz mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaa cook iyi niyetli ki sanmam ya da senle yakinslasmak istiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılne bilim dışardan öyle bir tipe benzemiyor. yanaşsın görümcemi ayarlarım :)
Cevap sahibi+1 yılhahaha ne fenasin
Cevap sahibi+1 yılozelden yazarmisin? bende yas pasta birakirim bak 🙂
Dikkatli ol ve samimi olma bence ufak bi gülüş ve teşekkür etmen yeterli ayrıca hic gerek yoktu diye de hitab edersen yerini bilir
12 Yorumla
Soran+1 yılevet aynen öyle yaptım zaten aldığı pastayı da arkadaşlara dağıttım
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. İnsanlık namımada olabilir tanışmak namınada olabilir
08 Yorumla
Soran+1 yılyani tanışmıyoruz ama birbirimizin ismini biliyoruz
Soran+1 yılyetmiyorsa gelsin ben de çok bekar akraba ayarlarız birini :)
Soran+1 yılbende kocama yanık :)
Soran+1 yılumarım öyle bir şey değildir
+1 yılhiç doğru bir hareket değil. baya baya mesaj vermiş sana
010 Yorumla
Soran+1 yıleğer öyle bir niyetle yaptıysa gerçekten ayıp
- +1 yıl
başka bir niyet göremiyorum. hafiften ışık yakmış sana. peki sen ne yaptın ondan sonra
Soran+1 yılteşekkür ettim gerek olmadığını ve zahmet ettiğini söyledim o da hiç önemli değil afiyet olsun dedi
- +1 yıl
bence geri vermelisin ya da vermeliydin
Soran+1 yılyaa burada ki arkadaşlara dağıttım geri verseydim daha mı iyi olurdu yanlış mı anlar şimdi bu durumu
- +1 yıl
geri versen daha iyi olurdu ama neyse dağıttıysan da iyi bir hareket olmuş. ama bir daha sakın bi erkekten bişey kabul etme
Soran+1 yılbu kadar mı art niyetlisiniz yani
- +1 yıl
art niyetlilik değil. türkiye de yaşıyosun. her erkek her kadının ufak bir gülümsemesinden bile bir anlam çıkarır. herkes böyledir demiyorum ama genel olarak böyle. anlatabiliyor muyum
Soran+1 yılkim iyi kim kötü nasıl anlayacağız neye göre selam verip alacağız peki evli erkeklere yazan kadınları gördüm ya da evli bir adamın bekar bir kadına yazdığını da gördüm ama evli bir kadına bekar bir erkeğin yazması insanın en azından kendi hem cinsine saygısı olur ya
- +1 yıl
haklısın ama böyle. Üzgünüm...
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bencr iyilik etmis
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Normal değil muhatap olma
02 Yorumla
Soran+1 yılmuhatap değildik zaten olay nasıl buraya geldi anlamadm
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBeyefendi bir davranış
02 Yorumla
Soran+1 yılyukarılarda bir yerlerde 20li yaşlarda bir kızacağızın yorumu var o öyle düşünmüyor :)
- +1 yıl
onun fikri onu bağlar, beni ilgilendirmez
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılevli olduğunu bildiğinden emin misin?
04 Yorumla
Soran+1 yılevet eminim
- +1 yıl
jest yapmış ama senden bi karşılık görürse de devamını getirir gibi. artık insanlar yüzüğe falan bakmıyor valla, kaçamak peşinde herkes.
Soran+1 yılbabayı alır o zaman :)
- +1 yıl
he işte, babayı alacağını ona bi şekilde belli et :)
- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılçokta kasma ya adam almış ye gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılyemedim ama arkadaşlara dağıttım
- +1 yıl
İyi yapmissin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKüçük bir jest bencew
01 Yorumla
Soran+1 yılevet bence de küçük bir jest altında bir şey olduğunu sanmıyorum olsa öncesinde mutlaka hissederdim
- Aşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı.
+1 yılSana yürüyo işte neyini anlamıyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılben öyle düşünmüyorum artık yürüyor olsa önceden hissederdim
- +1 yıl
Belki sonradan hoşlanmıştır senden.
Soran+1 yılvalla evli birinden hoşlanıyorsa o onun karaktersizliği artık napim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnlamayacak ne var üstü kapalı yürümüş sana işte
04 Yorumla
Soran+1 yılbekar olsam kesin yürüyor derdim ama evli olduğum için yürümesi saçma geldi
- +1 yıl
Yani şimdiki gençler için evli bekar fark etmiyor biliyorsun ya da evli olduğunu bilmiyor da olabilir
Soran+1 yılevli olduğumu bilmemesi imkansız
- +1 yıl
O zaman evli olduğunu kesin olarak biliyorsa bilinçli bir şekilde yaptı evli olman onun için bir şey fark etmiyor demekki
Evli kadınlar daha çekici oluyolar
04 Yorumla
Soran+1 yılböyle sapkın bir zihniyette değildir inş
Soran+1 yılmuhtemelen geçtiği yoldan geçmem artık
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSana yürüyor abla. Anlamayacak ne var. 😏
04 Yorumla
Soran+1 yılbir erkek evli bir kadına yürüyorsa tek bir sebebi vardır başka bir sebebi bile olsa hiç kimse kadın erkek fark etmez evli birine yürümemeli diye düşünüyorum
- +1 yıl
Valla ne düşünüp ne düşünmediğini ben bilmem. Adam sana yürüyor. Tek bildiğim bu.
Soran+1 yılbaşka bir ihtimal yok diyosun
- +1 yıl
Bana göre yok.
+1 yılyaş pasta almıyorsa problem yok
02 Yorumla
Soran+1 yılsağol ya iyi oldu kafam rahatladı :)
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılOndan Uzak dur Evliliğin Bozulmasın
011 Yorumla
Soran+1 yılyakınlaşacak değilim niyetinin bu kadar kötü olduğunu düşünseydim hiç kabul etmez geri verirdim burada yazılanlardan sonra şüpheye düştüm
- +1 yıl
Bir kadının asla erkek arkadaşı olmaz her erkek kadın arkadaşlarını yapmak ister
Soran+1 yılevlilere bulaşmayın da hangi kadına ne düşünüyorsanız düşünün ne diyim artık bari kadının kocasına saygı duyun
- +1 yıl
Arkadaşım Farkındaysan ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum Ben kötü biri değilim ben sana erkek zihniyetini söyledim Ama sen sanki ben suçluymuşum gibi davranıyorsun bu yüzden dolayı ben kadınların erkeklerle konuşmasını istemiyorum Sanki boşuna mı kıskançlık yapıyoruz millet kullanıp atıyor Bir yandan günahı bir yandan Onur kırıcılığı bir yandan leş vücuda Dokunma millet nasıl yapıyor bu işleri Ben anlamıyorum
Soran+1 yılben seni kastederek yazmadım genel erkeklere lafım bu arada bu olayı yaşadığım adamla muhabbetim yok demek ki muhabbetim olsa neler olacak
- +1 yıl
Karşı Cinsle ne kadar Çok muhabbet olursa O Kadar Sevgi Aşk Çoğalıyor Haberin Olsun
Millet Eşine Güzel davranmayıp dışarda Kadın Avlamak için iyi davranıyorlar
Soran+1 yılhaklısın umarım kimse yaşamaz böyle durumlar
- +1 yıl
maalesef Yaşıyorlar ve Sonu Ya Mezar ya da Hapis
- +1 yıl
Burada Zihniyet Önemli ama Erkeklerin %99 u her kadını Yatmak için düşünüyor
Onlarda Ana Bacı Kavramı Yok
Kimin Müslüman olduğunu bilmiyoruz
Soran+1 yılAllah hepsinin gönlüne göre versin kim ne hak ediyorsa onu yaşasın
- +1 yıl
Rabbim bizi her kötülükten korusun amin
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılye gitsin kuru pastalari
02 Yorumla
Soran+1 yılyemedim açıkçası dağıttım burada ki arkadaşlara
- +1 yıl
eee tamam iste yerini bulmus :)
+1 yılGereksiz olmus.. Ben olsam kabul etmezdim
00 YorumlaNeyini anlamadn😄
00 Yorumla
+1 yılNormal değil, sana ışık yakıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılAlmasa iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGötürüp geri verseydin
03 Yorumla
Soran+1 yılgeri vermedim evet verseydim keşke ama ben de iş yerindeki arkadaşlara dağıttım
Cevap sahibi+1 yılBence versen daha iyi olurdu, senin niyetini anlardı
Soran+1 yılhaklısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılalimli biriysen gozune kestirmis seni
04 Yorumla
Soran+1 yılalımlı biriyim evet o da gayet alımlı bir adam evli bir kadına kalmasın bir zahmet
Cevap sahibi+1 yılkonustuysan yuz verdi sanmistir 😁. boyle yapmasina neden olcak bisey var mi peki
Soran+1 yılotomat konusunda yardımcı oldu onun dışında bir muhabbetimiz yok
Cevap sahibi+1 yılo zaman o seni zaten aklina koymus daha oncesinde
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni arzuluyodur evli fetişi vardır
04 Yorumla
Soran+1 yılumarım öyle bir düşüncesi yoktur milletin hayal dünyasını süslemek istemem
Cevap sahibi+1 yılO zaman samimi olma
Soran+1 yılzaten muhabbetimiz yok
Cevap sahibi+1 yılTamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek ağzıyla kadın troll soru yazmak
01 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim başka işim mi yok siz erkekler her pisliği yaptığınız içi herkesi kendiniz gibi sahte ve yalancı sanıyorsunuz.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılDikkat çekmek için belki senden hoşlanıyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılben evliyim o bekar benden neden hoşlanacak?
- +1 yıl
Evli olmak bisey ifade etmiyorsa
Soran+1 yıldimi erkeklerden bahsediyoruz
- +1 yıl
Aynen öyle onun için de dikkat
- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem