Başka bir etkileşim anlayamadığım?

Karşılaştığım günden bu yana öğrencime ilgi duyuyorum. Aramızda çok fazla yaş farkı yok. Olmadığı zamanlar onu özlüyorum. Yan yana vakit geçirdiğimiz zamanlar ise kalbim çok hızlı atıyor. Bana hediye aldığı günden beridir de ona olan hislerim kat be kat artıyor. Geçen hafta sınıfta baş başa kaldık. Sevgililik üzerinden konuşuyorduk. O bu konu hakkında benimle görüşürken gözlerini kaçırıp utanıyordu. Eni sonu çenesinden kavrayıp gözlerime bakarak konuşmasını istedim. Konuşurken dudaklarımın titremesinden, yanaklarımın kızarmasından çok korkuyordum. Ona bakarken tebessüm ediyordum. Bana bakarak Hocam dedi. Efendim dedim. Dudaklarınıza hangi renk ruj sürüyorsunuz diye sordu. Kiraz rengi dedim. Çok güzel görünüyor dedi. Ben de fırsattan istifade girdim konuya. Birini öperken iz bırakıyor mu bilmiyorum iz bırakmasından çekiniyorum dedim. Alırken denemediniz mi diye sordu. Alırken deneyecektim ama unuttum. Şimdi geldi aklıma dedim. Sende deneyebilir miyim dedim. Lafı bile olmaz dedi. O kadar çok heyecanlanmıştım ki anlatamam. Hafif öptüm. Hocam öyle belli olmaz bence hafif öptünüz derin öpmeniz lazım ki leke bırakıyor mu anlayalım dedi. Bu sefer daha derin öpmek üzereydim ki başını çevirdi. Dudaklarımız birbirine değiyordu. Ufaktan bakıştık. Pardon Hocam saçımı kaşıtmak istedim dedi. Sorun yok dedim. Teneffüs arası olunca yanımdan ayrılmak üzere sınıfın kapısına doğru ilerlerken onu durdurup kapı ile arama aldım. Dudaklarını öptüm. İlk karşılık vermedi. Napıyorsunuz dedi. Geri çekildim. Senden hoşlanıyorum dedim. Tekrar ve tekrar öptüm. Benden uzundu. Dayanamadı bu sefer o beni kapıyla arasına aldı. Dakikalarca öpüştük. Bazen boynumu da öpüyordu. Saçlarımız o kiraz renkli rujuma kadar dağılmıştı. Şimdi tatilde telefonla sohbet etsek bile yan yanayken anlamsız bu yüzden okul açılır açılmaz yokluğunun acısını çıkarmayı planlıyoruz.

Başka bir etkileşim anlayamadığım?