Aşk İlişkileri Sizi 5mlik çukura düşürüp 3m halat uzatsa kabul eder misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Geldi deseniz yalan gelmedi deseniz yalanbu durumdayım ne yapmalıyım Sizi 5mlik çukura düşürüp 3m halat uzatsa kabul eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
mekanınsahibinil Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl O duruma geldi denmez gelmiş olmak için geldi denir. Yani gelseydi de bir gelmeseydi de bir. Ö 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Gelmek zorunda değildi ama Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Bazıları vicdanının sesini duymamak için gelmek zorunda hisseder ama ötesini yapmak istemez böyle gelmelerden medet ummayın Yorumla Soran +1 yıl O da üzülüyosa peki Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl ay sen inanmaya, kendini kandırmaya ne kadar meyillisin ya 🤦♀️ Yorumla Soran +1 yıl Aksine bir şeylerden kurtulmaya daha meyilliyim ama kendimi inandırmak istiyorum pişman olmamak için sıktıysam kusura bakmayın Yorumla
dddd12 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bir metrede kendi kolunu uzatmıyorsa sana doğru çukurda öl yalnız daha iyidir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dimi ya haketmiyorum demek ki Yorumla
GerçektendeÖylemi Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı. onun da çukura inmesini bekleyeceğim. tek şartım bu 0 0 Yorumla
87modelinsan Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Maalesef yanlış bazı insanlara bir kere yapılır.. uzattığı halat 5 metre olsa yine tutmam. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Üstüme toprak atmayanı yukarı çıkar bu çukura atarım derim 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He konu başkaymış sktr er ya boş ver onu sen yoluna bak Yorumla
MertAltundas918 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Çukur çok geniş değilse halat lazım değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Knk bu sorular nerden geliyor akliniza ya 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Neden😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne bilim garip 😁 Yorumla Soran +1 yıl Bencede Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kabul etmem bu arada. Gerekirse biri gelene kadar orada kalirim. Srfszlere tamah etmek yok kitabimizda yazmadi assla yazmaz 😃 Yorumla Soran +1 yıl Srfsz demezsek iyi olur😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Knk baya srfsz simdi yani daha uygun bir kelime yok. Ama sen hobi olarak gene deme sen bilirsin 😅 Yorumla Soran +1 yıl Diyemezsin diyorum neresini anlamadın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dedim bile. Yorumla Soran +1 yıl Gerçeği belli oluyor Yorumla Soran +1 yıl Kalbini kırdıysam kusura bakma ama demen hoşuma gitmedi o yüzden kalp kırmak istemem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O duruma geldi denmez gelmiş olmak için geldi denir. Yani gelseydi de bir gelmeseydi de bir. Ö
Gelmek zorunda değildi ama
Bazıları vicdanının sesini duymamak için gelmek zorunda hisseder ama ötesini yapmak istemez böyle gelmelerden medet ummayın
O da üzülüyosa peki
ay sen inanmaya, kendini kandırmaya ne kadar meyillisin ya 🤦♀️
Aksine bir şeylerden kurtulmaya daha meyilliyim ama kendimi inandırmak istiyorum pişman olmamak için sıktıysam kusura bakmayın
Bir metrede kendi kolunu uzatmıyorsa sana doğru çukurda öl yalnız daha iyidir
Dimi ya haketmiyorum demek ki
onun da çukura inmesini bekleyeceğim. tek şartım bu
Maalesef yanlış bazı insanlara bir kere yapılır.. uzattığı halat 5 metre olsa yine tutmam.
Üstüme toprak atmayanı yukarı çıkar bu çukura atarım derim
He konu başkaymış sktr er ya boş ver onu sen yoluna bak
Dengesiz durumları terk etmek gerekir.
Çukur çok geniş değilse halat lazım değil
Knk bu sorular nerden geliyor akliniza ya
Neden😂
Ne bilim garip 😁
Bencede
Kabul etmem bu arada. Gerekirse biri gelene kadar orada kalirim. Srfszlere tamah etmek yok kitabimizda yazmadi assla yazmaz 😃
Srfsz demezsek iyi olur😂
Knk baya srfsz simdi yani daha uygun bir kelime yok. Ama sen hobi olarak gene deme sen bilirsin 😅
Diyemezsin diyorum neresini anlamadın
Dedim bile.
Gerçeği belli oluyor
Kalbini kırdıysam kusura bakma ama demen hoşuma gitmedi o yüzden kalp kırmak istemem