Arkadaşlar şu an çok kötü durumdayım Allah için bana yazın adamın evinde kaldım sonrada eski sevgiliye tercih edildim?

Millet 1 aydır hayatımda olan bir adam vardı bu adamın benden önce 1 senelik ilişkisi olmuş 6 ay önce ayrılmış hatta kızın dudağını koluna dövme yaptırmış sorduğumda da bitti unuttum hislerim yok dövmeyi başka bir şekle çevirticem dedi neyseeeee geçtiğimiz cuma günü arkadaşlarımla denize gidicez sende gel hem onlarla tanış hem bende kalırsın dedi iyi dedim gittimmmm adamla cinsel birleşme yaşamadık hamilelik riski oluşturucak birsey olmadı diye hatırlıyorum ama yinede yüzde yüz konuşmamak lazım sadece seviştik 3 gün kaldım çok güzel geçti arkadaşlarıyla tanıştırdı vs vs sonra ben evime döndüm evime döndükten 2 gün sonra yani bugun az önce bana mesaj attı senden özür dilerim hayatımda kimse yok ama ben eski ilişkime olan hisselerimi hala unutamadığımı farkettim sana odaklanamıyorum ve yalan söyleyip haksızlık yapmak istemiyorum dedi. Şimdi korkum ise inşallah hamile kalma gibi bir durumum yoktur sperm bana hiç değmedi ama yinede tedirginim. Bir de bu pislik adam eski sevgilisiyle deneyip tekrardan ayrılınca ki ikinciye dikiş tutmaz kesin ayrılırlar bana geri döner mi dönerse ona çok güzel oynucam çünkü bunu böyle bırakmak istemiyorum gururuma yediremedim? Ona ilk buluştuğumuz gün dedim ki hala unutmamışsındır barışırsın dedim yok yok bitti dedi bana ya

Arkadaşlar şu an çok kötü durumdayım Allah için bana yazın adamın evinde kaldım sonrada eski sevgiliye tercih edildim?