Millet 1 aydır hayatımda olan bir adam vardı bu adamın benden önce 1 senelik ilişkisi olmuş 6 ay önce ayrılmış hatta kızın dudağını koluna dövme yaptırmış sorduğumda da bitti unuttum hislerim yok dövmeyi başka bir şekle çevirticem dedi neyseeeee geçtiğimiz cuma günü arkadaşlarımla denize gidicez sende gel hem onlarla tanış hem bende kalırsın dedi iyi dedim gittimmmm adamla cinsel birleşme yaşamadık hamilelik riski oluşturucak birsey olmadı diye hatırlıyorum ama yinede yüzde yüz konuşmamak lazım sadece seviştik 3 gün kaldım çok güzel geçti arkadaşlarıyla tanıştırdı vs vs sonra ben evime döndüm evime döndükten 2 gün sonra yani bugun az önce bana mesaj attı senden özür dilerim hayatımda kimse yok ama ben eski ilişkime olan hisselerimi hala unutamadığımı farkettim sana odaklanamıyorum ve yalan söyleyip haksızlık yapmak istemiyorum dedi. Şimdi korkum ise inşallah hamile kalma gibi bir durumum yoktur sperm bana hiç değmedi ama yinede tedirginim. Bir de bu pislik adam eski sevgilisiyle deneyip tekrardan ayrılınca ki ikinciye dikiş tutmaz kesin ayrılırlar bana geri döner mi dönerse ona çok güzel oynucam çünkü bunu böyle bırakmak istemiyorum gururuma yediremedim? Ona ilk buluştuğumuz gün dedim ki hala unutmamışsındır barışırsın dedim yok yok bitti dedi bana ya
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
güzel kardesim sevisirklen bize mi sordun? adam sana geri donse de aptallik edip kabul etme cunku seni tekrar tekrar aynı duruma sokacak sen onunla oynadıgını sanarsın ama o senle daha buyuk oynar o yuzden mal mak seyler yapma tum iliskini kes git hamilelik testini al yat evinde. ha bi de kızın dudagını baska seye cevirmeden senle denemis onu da anlamayacak kadar canım mısın kızım sen :DDDDD
Bana dedi ki yazın bronz tene dövme yapılmıyor araştırdım doğru o yüzden çeviremiyorum sonbaharı bekliyorum dedi
Koluna sevgilisinin duduginin resmini yaptiran insan oyle 6 ayda sogumaz gibi... gecmis olsun bu erkek milletine cok guvenilmez
Ya dedim zaten ilk buluştuğumuz gün dedim siz barışırsınız unutmamışsındır dedim 6 aydır hiçbir iletişimim yok hersey bitti dedi iyi dedik tamam deneyelim ama başıma gelene bak o kadar kötü hissediyorum ki tercih olmak çok kötü
Aşk iste bu hatalar yaptirir cok da uzulme o kiz senden daha iyi daha guzel oldugu icin degil o karektersiz o kiza artik bağlandığı icin omu secti... seninle alakasi yok yani
Peki sence bir daha deneseler olucaklar mı? İlişkileri güvensizlikten bitmiş. O kızla bir daha deneyip bir daha ayrılığında bana tekrar yazıcak ben öyle düşünüyorum ama yazdığı zamanda onunla ben oynucam işte aynısını yapıcam ona eski sevgilimi unutamadım dicem
Aslında erkenden duygularını sana söylemiş. Belkide cinsel birleşimden sonra fark etti ve evet çoğunlukta insan ne istediğinin ozaman farkında oluyor.
Yani adam sana o manada kötülük yapmadı. Hoş olmadı ama dürüst davrandı bence
Ya ona bu işin en başında sordum unutamamışdır dedim yok hayır bitti dedi ısrarla sordum dövmeyi sordum çeviricem dedi çok istekli hevesliydi her dakika arayıp sordu sürekli geldi buluştuk en sonunda sevgili olduk sonra arkadaşları ile tanışmak için ona gittim 3 gün kaldım o 3 günde güzeldi evime döndüm ben eski sevgilimi unutamadım sana karşı hislerimde bir eksiklik var diye mesaj attı
Ondan önce cinsel ilişkiniz olmuşmuydu?
Ben bu cuma günü evine gidene kadar cinsel birseyimiz olmadı ben ona kalmaya gidince oldu
tamam işte dediğim gibi.
Cinsel ilişkiden sonra hislerinin farkına vardı.
Tamam da bana yatakta sürekli beni kendine aşık edeceksin diyip diyip durdu sürekli fiziğimi övdü çok çok çok özür dilerim ama popişime varana kadar öptü çıldırıcam aşık olucam çok iyi falan dedi yani bende anlamadım şimdi ama şöyle birsey var birleşme yaşamadık bakireyim çünkü seviştik sadece iyi ki de cinsel birleşme yaşamamışım şu an bu durumda hepten sinirim bozulurdu
Üzgünüm.
Gerçekten fiziğini ve poponu?🙈
Biledim
Aman ne biliyim ya olurda bir gün geri dönerse bende ona eski sevgilimi unutamadım kusura bakma dicem
şimdi de seni merak ettim😅
Moralim bozuk ya dur şimdi hayatımda ilk kez biri yerine tercih edildim
Anlıyorum seni.
Sana tavsiyem fazla takma kafana, sonuçta oldu bitti ileriye bak arkana değil;)
İleriye bakıcam tabiki ama o eski sevgilisiyle yine yapamasın ve bu sefer aklında kalan ben oluym baba geri dönsün bu sefer de ben eski sevgilimi unutamadım deyip bunu bozmak istiyorum inşallah döner
o kişiyle alakalı hiçbir şey düşünmezsen önüne bakabilirsin
Bu ne ya kimin eli kimin cebinde belli değil
Şey yalnız cinsel birlesme yaşamadık sadece sevistik
He bu aradaaa doğum kontrol hapı all acillll hem de
Alsam nolur ki ilişkinin üstünden 3-4 gün geçti
Doğru o ertesi gündü dimi
Özele kadın doğuma gidebilirsin
Ya adamla birleşme yaşamadım sperm vajinaya hiç değmedi ama yinede yüzde 1lik bile bir ihtimal var ya ondan tirsiyorum
O zmn bekliycen yapcak bir sey yok ya emin olacaksın ya da tut ki %1 oldu doğurmak istersen dogurursun aldırmak istersen aldirirsin bj de ben şey olayını anlamadım seviştik cinsel birleşme yaşamadık he tamam anladim
Bu adam eski sevgilisi ile barışıcak dimi şimdi?
E tabi ablam baeismazsa da senden ayrılmak için yapmış demektir sen bence unut bu adamı yaaa sallaaa snaa yok mu erkek kimseler ayrıca dönüp yalvarsa bile olmaz
Yüzde doksan kesin bana geri dönücek hiçbirsey olmazsa yatak için geri dönecek çünkü bana sürekli sevişirken sana aşık olucam çok iyisin fiziğin çok güzel beni kendine aşık ediceksin diyip diyip durdu eğer dönerse bu sefer ben ona eski sevgilimi unutamadım kusura bakma dicem
Aslaaannnnnb kaaapplaannnn şey de hatta kusura bakma ben seni kendime aşık edebilirim ama sen beni asla falan deyip havalı bir yürüyüşle kapıyı çarpıp cık
Aynen öyle ama bakalım geri dönecek mi
eski sevgili falan yoktur işin içinde dümen yapmış muhtemelen. şizofren gibi hamile kalmayayım diye adamı ikidebir durdurduysan yol vermiştir sana
Yok sevgili olayı doğru o zamanlar takipleşiyorduk kızla fotoğraflanı paylaşıyordu sonra bitti bittikten 6 ay sonra bana yazdı benimle 1 ay birlikte oldu sonrada eski sevgilimi unutamadım dedi
yav sevgili olayı tabi doğrudur, unutamadım kısmı sana yol verme bahanesi olmuş gibi geldi, büyük ihtimalle öyledir. aktif cinsel hayatı olan ve seni arkadaşlarıyla tanıştıracak kadar sosyal insana kendini geri çektiysen devam etmez senle, olabildiğince kırmadan uzaklaştırmış
Ya ben tabi geri iticem adamı zaten bakireyim kızlığımı bozmak istemiyorum ama yatakta bana dokunduğunda aldığım zevkten dolayı verdiğim tepkilerden bana sürekli kendine aşık ediceksin beni deyip deyip durdu sürekli vücudun çok güzel dedi yaşadığımız cinsellikten memnundu yani ama bu kız bakire deyip ayrılmak istemişte olabilir
Hangisi tutarsa ona oynayacak
Bana en son işte o mesajı yazdıktan sorma kendine dikkat et yazmış bende cevap vermedim bu şimdi büyük bir ihtimal bu kıza geri yazıcak bunlar kızla bir kez daha denicekler olursa olucak olmazsa yine ayrılıcaklar ayrılınca bu sefer bana geri yazıcak yarım kaldık diye
Keyfine bak evinde kalmışsın vermen gerekliydi tabi ki.
Gece gece uzun yazmayın kimse okumuyor
Bakiremisin olup olmadığını net bikmiosjn
Hic birsey icin gelmese dahi cinsellik icin gelir
Ya bilmiyorum kendimi tercih olarak görmek beni aşırı rahatsız etti o kızla denese bile bir daha dikiş tutturamazlar gibi geliyor ikinciye deneyip ayrılmayanı görmedim o kızla bir daha denicek yine ayrılınca bu sefer o kız değil ben aklında kalıcam bana geri gelicek gibi geliyor
Ne yazalım
Yazık harbiden
Yeni birisini bul