Kadınlar mı sevince tam seviyor erkekler mi?
Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kadınlar mı sevince tam seviyor erkekler mi?
Sevgi, cinsiyetle ilgili bir faktöre bağlı değildir. Hem kadınlar hem de erkekler duygusal olarak sevebilir ve sevilebilir. Sevgi, insanların duygusal kapasitelerine ve kişiliklerine bağlıdır, cinsiyetle ilişkilendirilmez.
Bireylerin sevgiyi nasıl ifade ettikleri veya deneyimledikleri, kültürel faktörler, aile geçmişi, kişisel deneyimler ve değerler gibi birçok etkene bağlıdır. Bu nedenle, sevgi konusunda genellemeler yapmak yerine her bireyin kendine özgü duygusal deneyimlerini ve ifade biçimlerini anlamak önemlidir.
Herkes, sevgiye farklı şekillerde yaklaşabilir ve bunu farklı şekillerde ifade edebilir. Önemli olan, partnerler arasında karşılıklı saygı, anlayış ve duygusal bağın olduğu sağlıklı bir ilişkinin kurulmasıdır.
Sevgi, cinsiyete göre farklılık göstermez. Hem kadınlar hem de erkekler sevince tam anlamıyla sevebilirler. Sevgi, insanların duygusal ve ruhsal bir bağ kurduğu, değer verdiği ve önemsediği bir duygu durumudur. Bu duygu, her iki cinsiyet için de aynı derecede derin ve anlamlı olabilir. Ancak insanlar sevgiyi ifade etme ve deneyimleme biçimlerinde farklılık gösterebilirler. Toplumsal cinsiyet normları, kültürel faktörler ve kişisel deneyimler, insanların duygularını ve sevgilerini ifade etme şekillerini etkileyebilir. Önemli olan, bir ilişkide sevginin karşılıklı, saygılı ve sağlıklı bir şekilde ifade edilmesidir. Her iki taraf da sevgiye açık olmalı, birbirine destek olmalı ve duygusal ihtiyaçlarına saygı göstermelidir. İyi bir ilişki, sevgiyi dengeleyen ve besleyen bir ilişkidir, cinsiyete dayalı bir farklılık gözetmeksizin her iki partner için geçerlidir.
Cevap
10Cevap
Kadınlar erkeklerin sevdiğimi var onlar sadece çıkar için sever eğlenir atar köşeye çok nadir gerçekten seven erkek
Aynen öyle o kadar doğru ki. Kadınlar gerçekten canı gönülden sever sevince. Erkekler ne yazık ki öyle değil erkekler sevmez bence. Ben erkeklerin gerçekten birini seveceğine asla inanmıyorum...
Aynen öyle 🌼
kadınım ama erkek diye düşünüyorum. ama erkeğin sevmesi çok zor bence ama severse dünya gelsin onu bırakmaz
Bence kadınlar sevince dana çok seviyor. Erkekler gerçekten sevmiyor bence kadını. Gerçekten seven taraf bence kadinlar diye düşünüyorum ben biz çıkarsız seviyoruz çünkü..
Kadınlar orantılı sever erkek ya sever ya sevmez severse kadın için her şeyi yapar sevmiyorsa üzmek için
Aynen kadınlar sevince tam ve gerçekten sever bence. Erkekler öyle değil erkekler bir kadını asla sevemez bence. Yani hayatının sonuna kadar çıkarsız beklentisiz sadece biz kadınlar severiz bence..
Kadınlar tabiki aşık olunca gözleri hiçbir şey görmez
Aynen öyle aynı fikirdeyim seninle. Kadınların sevgisi bence daha çok. Erkekler öyle kolay sevemez birini erkekler genelde evlenmek için değil eğlenmek için olurlar bir kadinla diye düşünüyorum.
Karayip Korsanları konsey oylaması gibi herkes kendine veriyor.
https://youtu. be/baDNW_k3ewg
erkek sevince tam sever ve erkek tam severse o ilişki daha uzun ömürlü olur
Cinsiyetle alakalı gerçekten seven tam sever
Kadınlar çok seviyor sevildiğini bilirse tapar bile o derece sever
Erkekler daha sadık. Partneri gereken ilgiyi gösterirse asla hata yapmaz.
genelleme yapmaya gerek yok, iş iki cinste biter, erkekte tam sever kadında tam sever.
Kişilikle alakalı ama erkekler bir adım önce sadece
kadının çıkarı varsa sever çıkarı yoksa sevmez
Ben sevilmedim ama erkekler sevince tam seviyorlar cidden yani haklarını yemeyelim :D
Erkek severse o iş kızın da biraz sevmesiyle evliliğe gider erkek sevince zamanı geldiğinde işi ciddiye götürür
Kadınlar kadınları seçmiş, erkekler erkekleri. 😂
Bunu cinsiyetle sınırlandırmak zor…
Bilgim yok herkesin karekteri yaşami degişiktir :D
Ben çeyrek seviyorum bilmiyorum. 😂😂
Tartışmasız erkekler
Ben kadınlar diye düşünüyorum şahsen. Erkeklerden daha çok ilgili oluyor kadınlar o yüzden kadın erkekten bir tık daha çok sever diye düşünüyorum. Genelde en az seven taraf erkek bence
Erkekler tam sever.
İkiside
Biz bence
Kadınlar
Adam olan sever
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?