Erkek
Kadın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadın ve erkek birbirlerine yoldaşlık ediyor daima, hayat arkadaşı ve sırdaş oluyorlar. Kadın da erkek te hayatın her alanında birbirinden güç, kuvvet, akıl alıyor. İki taraf ta birbirini tamamlayan en önemli parçaları oluşturuyorlar, maddi ve manevi anlamda, hayatın tüm koşuşturmacasında. İlişkinin sağlıklı olması kadın ve erkeğin birbirine dayanarak ilerlemesiyle mümkün olur. Hem kadın hem erkek her konuya göre konuşup anlaşarak, ortak bir çözüm üreterek yol alabilirler. Mesele baskınlıktan çok birlikte o çözümün nasıl bulunup uygulandığı, ilişkideki huzur.
basınlık değilde daha çok iki tarafında nalayışlı insanlar olmalı kültürlü anlayışlı saygılı insanlar olmalı bu üç temel olduktan sonra sağlıklı bir ilişki olur ekstradan anlamadan dinlemeden yargılamayan karışmayan dozunda kıskanç nerde ne yapması gerktiğini bilen karşı tarafın da bir insan olduğunu unutmayan şiddet canlısı olmayan sorunlarını konuşarak çözmeye çalışan ve ince düşünebilen iki insan bir araya gelirse sağlılı bir ilişki olur tabi bu çok zor bir ihtimal günümüzde aslında oay kadın erkek değil tamamen bunlarla ilgili ve iki tarafta bu tür özellikler taşıyorsa sağlıklı bir ilişki olur bu. son olarak unutmadan enpati kurabilen biri olmalı iki tarafta o zaman sağlıklı bir ilişki olur
Erkek baskın olmalı ama her şeyine karışan anlamında demiyorum. Babam değil o benim sonuçta. İlişkiyi yönlendiren erkek olmalı, planları yapan o olmalı. Erkek erkekliğini yapsın.
Onbinlerce yıllık tecrübe gösteriyorki erkeğin baskın olması daha uygun ve Yaratılış itibariylede daha uygun olandır. Sözde akımlara kapılanların aileleri nasıl dağılıyor görüyoruz. %100 erkek baskın olacak diye bir şey yok ama en azından %60 oranda baskın olmalı.
Cevap
23Cevap
Kadın tabi ki de
Kesinlikle cevabı erkek verenler kadar canım bir topluluk yok. Hanımcı ne kadar erkek tanıdığım varsa çokk mutlu. Karısının sözünden çıkmayan adam mutlu oluyor bunu gördüm.
Ben kendi ilişkilerimde baskın oldum da ne oldu, çoluk cocukla uğrasıyoruz, hiç gerek yok. Kendi kararlarını verebilen, erkek için de seçenek sunabilen kadınların ilişkileri çok çok başarılı oluyor. Erkek uyum sağlamalı, sadece yatakta baskın olmalı hehe
Baskınlık değil dengede durmak şart. Terazinin iki yanı eşit ağırlıkta olmalı.
Hanımefendiler kaslı uzun boylu ve zengin erkeklerin baskınını da baskın olmayanını da çok seviyorlar. Diğer erkekler baskın olsa da olmasa da sevilmiyorlar.
Eşit olacak iki tarafta bir yapıcı biri yıkıcı olursa o ilişki olmaz birinin gönüllünü yaparken zaman kaynedecek eşit olursa birbirine saygılı Allah'ın izniyle bir sorun olmaz
Baskından ziyade konuşup çözüm bulmak ilişkinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesine yardımcı olur. Kaçmak yerine sakince konuşmayı tercih edin
Kadın... ve mutlaka karşılıklı sabır, anlayış ve en önemlisi saygı 😎✌🏻
Dominant mı? Yoksa çekinik mı? demeniz gerekiyordu aslında.🤣🤣🤣
Daha sağlıklı karar verebilir. Bazı erkekler sorumsuz. Kadınların bu tip erkekleri baskılaması doğru olur...
bence ikiside değil beraber karar vermek gerekir
Duruma göre değişir iki tarafta baskın olmalı
Sağlıklı bir ilişki için iki tarafın da baskın olmaya çalışmaması gerekir.
Baskınlık değilde dengenin olması gerektiği taraftarıyım
kesinlikle yanlış kavram ortak akıl diye bir şey var
Baskınlık iletisim halinde ve birbirlerini anlayarak yapilinca olmasi gerekir 😎
Sağlıklı bir ilişki için baskınlık yönelimi değil anlayışlı olmanız lazım
baskinlik değilde anlayış ve saygılı olmalı
Dengeli olması gerek.
Erkek olduğum için erkek dedim ama aslında baskın taraf olursa bi yerde kopar o iş
Kadının baskıcı olması erkeğin de kadının sözünü dinlediği hiçbir ilişki ziyan olmaz arkadaşlar
Kesinlikle katılıyorum 😊👍
Erkek baskın olsa iyidir ama erkek sadece karşı tarafa baskındır kendisine her zaman o baskınlığı kuramaz ama kadın kendisinide dizginler erkeğide
Dominant olmayan erkek çöptür. Kadin ipleri eline alirsa oyuncak olursun.
Baskınlık diye bir şey olmamalı.
Dengede olması gerekiyo her iki tarafın
Erkeğin, roller değişilmemeli ilişki de.
Erkek baskın olmalı
Erkek reistir. Ama yönetimi de kadına bırakandır
Eşit bence
#Mirliva
Baskınlık olmamalı denge şart
Eşit diye bir seçenek niye yok
Erkek korumayı bilmelii
Erkegin baskın olduğu ilişkiler daha uzun sürer
Kadının dksjs
Erkek
Erkek
Kesinlikle erkek