Uzun süredir kimse ile konuşmadım ve bu duurm ciddi bir boşluk oluşturuyor
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir insan neden başkasına ihtiyaç duyar ki.
Neden acaba?
İnsan önce kendi kendine mutlu olmayı öğrenmeli. Kendi kendine mutlu olamayan insanlar başkalarıyla da sağlıklı ilişkiler kuramazlar.
Valla hepiniz filozof kesildiniz başımıza tamam ben yatıyorum ben kim sağlıklı ilişki kurmak kim sizin gibiler varken
Filozoflukla alakası yok. Bir kere başkasına "ihtiyaç duyman" başlı başına bir sorun ki zaten
Yav yalnızlık Allah'a mahsustur insan konuşacağı dertlesecegi birşeyler paylaşacağı birisini arar hep hayatında bunun senin dediklerinle ne alakası var robot muyuz? Böyle değişik bakış açıları beni bitiriyor vallahi
Ben sana yalnız kal demedim ki
İçindeki boşluğu dolduracak bir şey aradığın için söylüyorum. Yoksa tabiki insan hayatında biri olsun ister. Ama kendi başına da mutlu olmayı başarabilen biri olmalı insan. Bunu demeye çalışıyorum. Ondan sonra hayatına birini almanı daha sağlıklı
Sen sorumu okuyup ne istediğimi anladın mı? Ve senin verdiğin cevabın bununla alaka seviyesini yazabilir misin lütfen sorun bende mi anlamadim
Birisine ihtiyacım var diyerek bakıyorsun. Sorun o
İnsan kendinde olan eksiği bildiği için onu arzu eder mutlu olup olmadığımı birisine olan ihtiyacimla olcemezsin ki?
Yanlış düşünüyorsun, insan tabiki kendisle mutlu olabilir, ama içimizdeki sevme se sevilme duyugusu bazen ağır basar ve birine ihtiyaç duyarsın, ne bileyim sarılmaya veya güzel söz duymaya
Kendini eksik gören ve birinin onu tamamlamasını bekleyen insan mutlu bir insan değildir ki. Bunu düşünerek böyle bir yorumda bulundum
Birisine olan ihtiyacın senin eksik olduğunu göstermez ki bu bir ihtiyactir. Eksiklik ile ihtiyaç farkli şeyler değil mi hanimefendi?
Bu durum ciddi bir boşluk oluşturuyor demişsin. Bu tanımın bunu gösteriyor zaten. Demeye çalıştığım şey bu. Anlatabildim mi
Sen eksik olduğun için başkasının olmayışı kendini boşlukta hissetmene sebep oluyorsa bu iyi bişey değil bence
Eksik olduğun için değil*
İyi bir şey olmadığı için doldurmaya çalışıyorum zaten ortak noktada bulusamiyoruz 😂 seninle hiç anlasamayiz biliyor musun
@Yaman0007 ya tabiki öyle. Ama demiş ki büyük bir boşluk var onu doldurmak istediğini söylemiş. O yüzden böyle söyledim
Evet anlaşamadık seninle 😂
Zeki birine benziyorsun ama zekayı benim gibi akıllı kullanmiyorsun gibime geldi sanki yanlış mı düşünüyorum
Zekamı gayet iyi kullandığımı düşünüyorum
Anladım. Vakit ayırdiginiz için çok teşekkür ederim.
Önce hakaret et sonra teşekkür et o da iyiymiş ya!
Ne hakareti aaa çok ayıp fikir alışverişinde bulunduk kirdiysam çok özür dilerim
Zekanı benim gibi akıllı kullanamıyosun ne demek?
Burada hakaret yok ki sadece düşüncemi dile getirdim ki hakaret olarak algiladiysan eğer ben kendime hakaret etmiş oluyorum kendime niye hakaret ediyim ki?
Cümleni bi daha oku istersen. Herneyse
Seninle bence yakından tanışmamız lazım bana biraz benziyorsun sanki iyi anlaşırız gibi zamanla
Bence hiç anlaşamayız. Bak 2 cümle kurduk onda bile anlaşamadık yok kalsın
İçimde kalır bak valla bir daha denk gelmeyiz 🙂
Gelmeyelim zaten. Bana zekanı akıllıca kullanamiyosun diyen biriyle ben niye tanışmak istiyim? Sana iyi kullandığın zekanla hayatta başarılar
Sende kendini iyice şey algıladın anlamadım gitti. Başarı dileklerin için teşekkür ederim tekrardan 🙂 iyi insanlara denk gelesin
Ney algıladım?
Akılsız
Söylediğin şey oraya çıkıyor
Sadece bir dusunceydi o dile getirdim hayır demenle konunun orada kapanması gerekiyordu neden bu kadar uzadı anlamadım mesela benim zeka çok iyi ama akıllı hareket etme konusunda eksiklerim var bunun farkındayım seni de biran öyle algıladım yok dedin bitmiş olması gerek miyormuydu vede özür de diledim
Tamam peki
Sebep?
Ha pardon. Senin amacın birileriyle tanımaktı zatwn demi? Ben denk geldim tabi ondan
Bak yukarda yazdım ama yine soruyorsun tanışmak konuşmak için
Yok. Önüne gelen herkesle tanışmak isteyecek potansiyeli olan biriyle tanışmak istemiyorum. İyi geceler
Bu çok ağır oldu ama neyse ki en son konustugum hanımefendinin üzerinden 1.5 sene geçti. İyi geceler size de.
Ya kırdıysam veya haksızlık ettiysem gerçekten kusura bakma ama insanlara kolay güvenen biri değilim. Haliyle bu da böyle düşünmeme sebep oluyor
Estağfurullah haklısın bunda kırılacak haksızlık olarak algilanacak birsey görmüyorum senin ki de bir tercih. Saygı duyuyorum tekrardan iyi geceler diliyorum.
Burdan neden takip etmiyorsun? Ne farkeder ki
Samimiyetle ilgili bir fark yok bana göre
Ya da neyse boş ver o zaman
👍🏻
24 senedir olmadı benim ya ben ne yapayım 😂😂😂