C2 den biriyle tanıştım gerçek olup olmadığını bilmem gerek elimde sadece resmi ve ismi var ismi gerçek mi onu da bilmiyorum fake olabilir diye düşünüyorum resimle sosyal medya hesaplarını
bulma şansım nedir?
bulma şansım nedir?
Bence o sitede ki insanlara fazla bulaşma derim tabi senin nasıl düşünüldüğü bilemem ama ben pek iyi şeyler duymuyorum o siteyi kullananlar için. Sana söylemiş olayım.. ama tabi yine de senin hayatın ve senin kararın en son senin bileceğin bir iş..
Teşekkür ederim uyarın için bende bunu bilerek kullanıyorum silicem zaten hepsi pislik insanlar
Cevap
5Cevap
Valla geçen sene indirdim onu herkes belaltı yazıyodu ordan birine güvenme bence
beni aramıyorsun umarım.. c2 te teyit var güzelim neden teyit almadın
Sen kimsin be sjsjs
Görüntülü arayabilirsin c2 de çoğu fake resim ve ordan herkese güvenme kullanıp bırakıverirse olan sana olur güvenme
Haklısın google görsellerden arattım fakat sonuç alamadım malesef
Bilmiyorum ama güvenme ordan kimseye
Gerci biriyle ordan tanıştım ben benş gerçekte görmüş ben seyyar satıcıyım ama görmedim bana dedş baktın bana ben baktım ama görmedim diğümde idik sonra bu memleketine gitti ordan mesajantmadı 3. Gğn attı sevgili bulmus kaldıramadım dedim ben senş çok sevmiştim ama olmuyor sevgili bulduysan ben yokum dedim 2019 virüsler yokken Şu an 2021 şeyiz Facebook’ta ekledim mesaj attım ama görmedi cevaplamadı isteği kabul etmedi zaten 6-7 ayda bir giriyor Facebook’a ben ne edeyim nasıl geri eskisi gibi konuşurum onla onu unutamadım ben
Yaa inanmıyorum kıyamam instagramı var mı belki de facebook kullanmıyordur düzenli ya da numarası varsa arayıp mesaj atabilirsin emin ol bir şey kaybetmezsin denemiş olursun en azından konuşmak istemese bile pişman olmazsın denedim dersin bence üstüne düşmelisin
İnsta vardı da 2019 da mesajları silkmem genelde de bulamam orda belki ama Facebook’ta ta şşte ora da gec giriyor bazen girmiyor halen 2018 yoluna ait resimleri var da attım mesaj da ne dşyecem bilmiyorum cevaplar şse onu nasıl rtkşleyecmr eskiden her gün konuşurduk falan of ya o düğünde onu tanısaydım ben şimdiye çok farklı yerlerdendir ama tanıyamadım ya
Budum o inşaata 2019 ekim kasım aylarında konuşmakta var demişim ben ona o bana sevgili yaptığına deyince ben senş seviyordum desimde oha bana hiç demedin hep kanka diyordun dedş falan neden bahsetmedin dedi sanki önünde gönlü varmıs gibi ama ben kendşme yedirtmedim tekini bırakmıştım onu ee edildi baktım hesap kullanılmıyor kapatmış o hesabı onu nasıl ulasqcm ya gitti ya of of of
Fotoğrafı kaydet ve google görsellerde arat. Fake ise genelde orda çıkar. Onun haricinde verebileceğim tavsiye yok maalesef
Denedim çıkmadı öyle:(
C2 kullanıcı adını Google'da aratabilirsin son çare :(
Searchbyimage. com a resmi yükleyip arat
Google ınki mi çünkü onu denedim
Googlede arat bak işte.
Çıkmadı
Fotorafini gorsel aramada arat anlarsın
Denedim öyle sonuç çıkmadı:(
Ozaman gercek
Cikarsa feyk oluyor. zaten
C 2 kullaniyorum daha yeni actim ordan muhabbet edelimmi kötü bi niyetim yok istersen ki yazdigim kimse benle konusmuyor nedense yanliziz da muhabbbet 😶
Bacım o kadar mı yokluktasın gözünü sevim
Ne alaka sjsjdkd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar