beraberdik, hoş bir sohbet oldu, birkaç kere öpmeye denerken sonunda öptü, ben de onu öpmek istedim ama uzak durmaya çalıştım. Biraz yakınlaştık fakat hiçbrişry yaşanmadı, istemedim diye.
Nasıl biri olduğumu, çekindiğini biliyor anladı yani ve dile getirdi, sonra saygılı davranıp sarıldı ve ayrıldık.
Biraz yakınlaştık diye kötü dürüma mi geldim? 2 ay falan arada konuşuyorduk, 1.5 sene yalnızım kimseyle kahve içmedim bile, ama o farklı geldi bilmiyorum, bana yaklaşınca itsem de sonunda öpüştük...
Arayacak mı
Aramayacak mı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bune ilk buluşmada öpüşmek sevismek bu nasıl bir devir ararsa da şey yapmak için arar biraz ağırdan satın kendizi aw
Tabi tabi seviştim mi yazdım? Kaç yaşındasın sen?
Saatlerce opusmussun işte abla yasin ne önemi var simdi yani
Saatlerce beraberdik düzgün okusana :) dışarda gezdik tozduk anladın mı. Saatlerce öpüştüm demedim.
Sonuçta en sonda opustuk yazıyor:)
sonuçta senin azıcık da olsa tadını aldı, tabii ki arayacak. mümkün olan en üst seviyeye durumu taşıyana kadar hep arar
Öyleyse neden aramadı? Hani dediğin gibiyse neden onu yapmadı?
yapacaktır, sabırlı ol. şu an oltalama döneminde, kaçan kovalanır mantığı.. sen ararsan teslim olmuş olursun ne isterse yapmak zorunda kalırsın. o yüzden onun aramasını bekle.
Ben fb aramıyorum :) kendisi de biliyor; istedeydim zatrn helrey yaşamış olurduk. Normal arar mı diye merak ettim
ya ben fb lafını ağzıma almadım ki 🤷♂️ ben de diyorum ki arar mutlaka bekle
Tamam da ne için arar hangi anlamda merak ettm, yoksa illa arayacak biliyorum
arar buluşur sohbet muhabbet falan derken yine yumulur fırsatını bulunca. yani emin ol asıl hedefi sana yumulmaktır. çünkü işi olabildiğince ileriye götürmek hedefidir kafaya takmıştır çünkü istediğini almadan rahat etmez alınca da bir daha beklersin arasın diye
Neden sadece kullanmak istesin? :)
bilemem bu sorunun cevabı sende. kullanabildiği sınıra kadar kullanır.. Bir de kendi açısından kullanmak var ki kafanı bastırmak gibi.. anladın.
Yok anlamadım, neden zamanla ilişkiye girmesin hani sevgili olarak? Rahat biri değilim ki çıkıp gönul eğlendirmiyorum
senin ne olduğunu ne önemi var ilk başta ne aldıysa her zaman fazlasını ister kafanı bastırmasındaki sebep de ne olabilir ağzına💦
neyse bekle arar Yaşar ve görürsün
kafanı bastırmasındaki sebep de ne olabilir ağzına bunu anlayamadım?
32 yaşındaki bir adam ne isteyebilir? 5 ay el ele mi gezer sence? Ki yatmadık. Ve geri çekilip evisine gitti.
ağzına onu*bsltmnı ister... skso yani..🤷♂️
Hayatımda hiç yapmadığım şey niye onunla yapim ki.. belki her erkek ister ne bilim reddetmek de var dimi
hiç yapmadığın şey de olsa bir şekilde bir yerden başlayacaksın yani yapacaksın sonuçta ve adım gibi eminim istediğine yaparsın yapmazsın o ayrı konu
Peki neden böyle bir şey isteniyor? Ve yapmayinca ne oluyor erkekte nasıl bir anlam yani
ya ne öğrenmek istiyorsun. erkektir sonuçta kadın da ister yani oturup sürekli seninle çay kahve içip Türkiye'nin tarım politikalarını konuşacak hali yok okunmak ister öpmek ister dediğimi sana yaptırmak ister. yani bak net söylüyorum sen de yapmak istiyorsun ama engellerin olabilir yoksa çok istediğin bir şey
Ben o adama daha çok vurulsam yapmak isterim ama trk gecelik istemiyorum. Beni basit görmesini de istemiyorum, kimseyi hayatıma alamadım o geldi aniden beni benden aldı.
Hani kızla biraz yakınlaştık öpüştük kötü biridir düşünmesini istemiyorum. Olsaydım zaten o gece beraber olurdum. Konuşurken bile utanıyordum çekiniyordum, artık nasıl beni benden aldıysa
işte asıl mesele de burada seni senden alması 😀 o yüzden yan yana geldiğinde karşı koyamama gibi bir durumun ortaya çıkabilir en azından yüzeysel olarak ve aslında bunu yaşamak da istiyorsun
hatta senin içinden geçeni yazayım ağzına 💦sını Bir de çok istiyorsun en azından hayal etmiyorsan ne olayım
Ben zaten karşı koydum ve bir şey yapmadık, sarıldı saygı duyarım ama sana karşı şu an bu ortamda arkadaş gibi bakamıyorum. Yükseliyorum ve seni istiyorum dedi. Sonra gitti. Ben niye öyle bir şey isteyim, belki onu sarılmak zamanla bir şey yaşamak isterm fakat oylesine bir şey istemiyorum. Aslında kendisi ne istiyor merak ediyorum
kendisi seni istiyor işte. sen istiyorsun derken yaparsın anlamında demiyorum aklından çok istediğini biliyorum
fermuarını açıp eline almayı, tutup kavramayı yukarıyı aşağı yapmayı çok istiyorsun hatta için gidiyor
Hiç dokunmadım dersem :) Evet o gece beni benden aldı daha uzun sure beraber olsaydık sevişirdim. Fakat ne dokundum ne bir şey yaptım.
ya tamam benim söylemek istediğimi sen anladın aslında Alev Alev yanıyorsun ama kendini bloke ediyorsun.
birlikte olduğunuz o gün şırıl şırıl ıslandığına eminim alttan
Onu istiyorum evet ama yapamıyorum çünkü rahat biri olamıyorum, ama beni benden aldı ve beni kötü biri oöarak görmesini istemiyorum
alttan ıslanıp çok istiyor olmak senin kötü biri yapmaz
ben olsam şimdiye kadar seninle çoktan buluşup dilinin üzerine bşlmştım bile🤷♂️
Rabbim kimseyi yoklukla sınamasın
Yoklukla ilgili bir şey olsaydı kimse yalnız kalmazdı ne de ben :)
Orrraahyytt görll
He tanidik geldi soru. Arayabilir.
30 yaşındayım ve ilk buluşmada kısa öpüşmemi kötü mi gözüküyor ki çok defa çekimdim sonra aklımı aldı. Oysa ki ne kadar çekindiğimi gördü ve devam edemedi.
Biz konustuk bunu senle. Diger soruda gorursun.
sence asık mısın sen?
Değilim :) 2 sene hayatıma kimseyi alamazken, onu ayırdım ve çok hoşlandım.
Niye yani tam olarak ne
olur mu
Arar bence
Peki ne için faydalanmak mi ister