hiç evlenmedim korkuyorum hani öyle korkmak değil yapamam yani evliliği kaldıramam yalan söylemeye gerek yok önceden kaldıracağımi düşünürdüm cidden de öyle ama tanıştığım kişilerin istekleri şaşırttı açıkçası benide aşınca istekleri yok ağa dedim evlenmeyi unut yanından bile geçme yaşım 30 u geçiyor kendimi çalışmaya adadım hiç sevgilim olmadı normal bayan arkadaşlarım var ablam dediğim yaşıtım ama evlenme diyorlar neden diye soruyorum bekarsın ne güzel istediğini yaparsın kafana gören takıl napacaksin diyorlar. Ben ilk zamanlar öyle düşünmüyordum ama şimdi hak veriyorum bu ekonomide evlilik hayal artik ekonomiyi de geçtim bir şekilde geçinirsin ama anlaşmak zor katlanmak vs hayal oldu duman gibi uçtu gitti en iyisi bu sanırım bekar kalmak ya tabi iyi insanlarda var benim karşıma öyle çok istek isteyen insan çıkabilir biraz ddha aratirsm belki bulurum anlasabilecegim ama zor kızlar yorumunuz nedir lütfen saygı. çerçevesinde rica ediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
güncellllll
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
anlayışlı insanlar var eğer öyle birine denk gelirsen evlilik zor bir şey değil. eşimin babası yoktu, annesi azıcık bir emekli maaşıyla kirada yaşıyordu. durumlarını biliyordum yani. hiçbir zaman işi yokuşa sürmedim, düğün vs gereksiz hiçbir masraf istemedim ama tabii ki olması gerekenler takı, gelinlik bunlar yapıldı. ama hiçbir zaman miktar belirtilmedi. onun yetişemediği yerde ben destek attım. sen şunu yap ben bunu yapayım muhabbetleri olmadı. herşeyi eşim tek başına yaptı abilerinden bile destek almadı. eşya konusunda da hiç zorlamadım. zaten ev 1+1 :D bir koltuk bir tv ünitesi bitti işte. şu an çok şükür araba borcu dışında borcumuz yok. araba da yatırım zaten. bir insanı hayatına alırken ailesini yaşadığı yeri görerek alıyorsun zaten. kadınları hiç anlamamışımdır. eşim önceden bir nişan atmış sebebi de senin saydıkların yüzünden. o yüzden bana her zaman hala teşekkür eder. bir insanın bütçesini bile bile zorlamak neden? o borcu kendileri ödemeyecekmiş gibi sadece talep ediyorlar. aileler resmen kızlarını satıyor işte yok şu kadar altın isteriz yok beyaz eşya en pahalısı isteriz diye. insanlarda zerre akıl yok işte bu yüzden de evlenmekten korkuyor insanlar doğal olarak
inşallah kardeşim rabbim senin gibi bir insan nasip eder. senden Allah razı olsun. inşallah senin gibi düşünen bir insan karışima çıkarsa evlenirim gelirim var çok şükür ama tanıştığım kişiler hem mala mülke tapiyordu tyok bu olsun yok şu olsun bir kız vardı senin gibiydi mala mülke önem vermiyordu ailesi yok şu olacak dedi vs vs aliesnin yüzünden ayrıldım kız çok üzüldü ağladı ailede önemli o kız çok iyiydim ailesini yüzünden olmadı bende 10 yıldır hiç kimseyi almadım almıyorum da yurt dışına çıkacağım zaten
hayatıma almadım 10 yıldır
yazık aileler çocuklarının geleceklerini mahvediyorlar böyle. çok şükür hiçbir zaman açgözlü yetişmedik ailemden gördüm çünkü. hiç paramız olmadığı zamanlarda bile babam dışarıya hiç hissettirmedi yokluğumuzu. insanın genlerine işliyor ister istemez. o yüzden diyorlar ya ailesiyle mi evleniyoruz sanki diye evet maalesef o kişinin ailesiyle de evleniyorsun. aile her şeydir atamazsın satamazsın onlar senin kimliğin. Allah her daim iyilerle karşılaştırsın arkadaşım sen gönlünü ferah tut iyi kal, doğru kişi seni bulur
inş arkadaşım nasip kısmet şu an İngilizce çalışıyorum yurt dışında eniştem var çağırıyor burada kazandığım paranın 2 katını kazanacağım daha iyi bir gelecek için bende terk etmek işemem vatanımı ama burds değerimiz yokm curuyoruz yok yere gidiyoruz bundan aşağı durumesin rabbim
hiç düşünme bile git durma burada. en ufak böyle bir şansım olsa ben de asla durmam. olay vatan millet olayından çıktı bambaşka bir hal aldı. kendi ülkemizde mülteci kadar değerimiz yok, 2-3 gün tatil yapmak için 1 yıl köpek gibi çalışır olduk.
sizi takip ettim. Aynen kardeşim hiç sorma
zaten kamuda çalışıyırum