Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Evlilik bir devlet gibidir. Devlette kanunu yasaları vardır bunlar toplumun düzeni içindir bunlar olmazsa insanlar rahatlıkla suç işlerler kanunun yasanın olmadığı yerde zaten huzur olmaz, yuva da bir çatı altında iki insanın birleşimidir o evde kurallar olacak herkes o kurallara uyacak o evde yalan olmayacak düzensizlik disiplinsizlik olmayacak herkes işini yapacak amaç yuva olmaktır bişeyler yaşayıp ayrılmak değil takılmalık ilişki değildir evlilik. Evlilik bir oyun değildir bu uğurda yapılan maddi masraflar var boşanmak çok kolay ama sıfırdan ev kurmak çok zor. O evi kurabilmek için yıllarını veriyorsun ama bir boşanma mahkemesine sadece 4 ay 5 ay veya 1,5 yılın gider o yıl içerisinde zaten kahrolur kanser olur gidersin. Evlilik şu zamanda asla yapılmayacak bir yatırımdır. O kadar çok pişman olanı gördüm ki aldatılan ihanet gören sevgi ilgi görmeyen maneviyatı kısıtlanmış hayattan bıkmış değer görmemiş o kadar çok insan gördüm ki. Bekar kalın. Bırakın kim ne bk yiyosa yesin siz bekar kalın pislikten uzak durun.
13 Yorumla- +1 yıl
Peki sevdiğin, güvendiğin ve bu söylediğin özellikleri barındırmayan iyi niyetli, para pulda gözü olmayan biri olursa evlenmek ister miydin?
- +1 yıl
Evet güvenini kaybetmiş bir kızı kalesinden çıkarmak zordur
En İyi Cevaplar
Korktuğum söylenemez. Velev ki korksam bile , bir insan korkularının üstüne üstüne gitmeyi iyi bilmeli. Fotoğrafta ki adamın yaptığı gibi. Korkacak bir şey yok. Sakin olunmalı. Heyecan yapmamalı. Hepsi bu kadar.
00 Yorumla
+1 yılaldatılma ihtimali beni cok korkutuyor ya. su sitede bir avuc insan var, onlar butun turkiyenin yansıması :D herkes karısını aldatıyor. durumu cok farklı olan insanlar vardır elbette ama hepsinin iddiası birbirimizi sevmiyoruz, cinsel hayatımız yok, bana kotu davranıyor bla bla. bosan kardesim. bosan da avukatlar para kazansın
11 Yorumla- +1 yıl
Sjsjs bu sitedekilere bakma bence. Çoğu hayal gücünü konuşturuyor djdjd
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik korkum yok tercih etmiyorum sadece
113 Yorumla- +1 yıl
Hadi bakalım öyle olsun alksdff
- +1 yıl
Öyle zatenn yalan mı söylicez ekmek kırığı jsjd
- +1 yıl
Kisa kesmistin ne guzel. Niye uzattin birden kdjdjx
- +1 yıl
Tamam Bi daha kısa kesicem sözzz kdkdf
- +1 yıl
Saçını mı sjjss
- +1 yıl
Seni jskkdr
- +1 yıl
Ssjsjd yazik bana sndjd
- +1 yıl
Acıma duygum yok bu senin problemin djjff
- +1 yıl
Sjsjsjd peki öyle olsun jxjdc
- +1 yıl
Aa kısa kestin jsjsjd
- +1 yıl
Keserim djjdjdx
- +1 yıl
Saçını mı skjsjsks
- +1 yıl
Kaşlarımı xjxjxkc
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlilikten korkmak değil evliliğe hazır olmamak var bence. Ya evlenmek istiyor insanlar ya da hiç evlenmemek çünkü bazıları evlilik insani değil.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılKimse evlenilecek karakter ve sadakatte değil ki
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenmekten korkmuyorum sadece bunun için çok uzağım. yani evliliğe çok uzağım belki bir gün olur belki de hiç olmaz.
12 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısıyla olur inşallah aljdf
- +1 yıl
Eyvallah sjsj
- Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılkorkulası olan evlilik değil aslında korkulası olan evleneceğin insanın yanlış kişi olması. ben de çok korkuyordum, ne ev işi bilirim ne yemek, serseri gibi ülke ülke dolandım durdum, işten gelirim annem yemeğimi hazırlamış böyle yetiştim, evin erkek çocuğu gibi. ama evlenmek için önemli olan bu değilmiş. seni böyle tanıyıp kabul edip evlendikten sonra da sana uyum sağlayarak yükünü senden alabilecek birini bulmakmış mevzuu. öyle de oldu. eşim her zaman destek, temizliğe yemeğe. o yardım ettikçe benim daha çok yapasım geliyor. yemeğin de kralını yapıyorum şimdi, hiçbiri dert değil. yeterki o doğru insanı bulun gerisi geliyor
10 Yorumla
+1 yılEvlilik korkum var, hatta sonradan oluştu sanırım.. 18de mesela evlenseydim evlenirdim.. Küçüktüm, daha erkendi de.. Ama hazır hissediyordum..
şu an tam tersi.. Hazır hissetmiyorum.. Küçük de değilim bı 18 kadar.. Ama evlilik istemiyorum.. Hatta yalnız yaşamak istiyorum tekrar, sadece kedim ve ben olalım falans..
10 Yorumla
+1 yılÇok güzel soru.
Aslında evlilikten korkmuyorum. Çünkü ahlakım, adamlığım, şükür sağlığım, göründüm inancım yerinde ama karşıdakinin edebine yetememekten korkuyorum.
Çünkü ülkemizin evlilik gerçekliğinde evlilik ( veya bir kızı/kadını eş olarak) isteyen adam demek, karlı taraf için genelde şartları çok iyi durumda olması gereken adam demek.
Bu edeb (sizlik) te olan, cep yerine nasıl kalbe bakabilir ki?
21 Yorumla- +1 yıl
Evet maddi menfaatini düşünen çok kişi var. Böyle biriyle evli olursan iflas ettiğin an sırtını dönüp gider zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü çoğu insan evlendikten sonra değişiyor çevremdeki insanlardan gördüm çünkü. Hepsi böyle. Bir de evlendiğin zaman hep baskı olur çocuk yapma baskısı. Sen yapmak istemezsin ama eşin ister veya sen istersin eşin istemez. Evliliğin bence aynı evde yaşamaktan farkı yok bir tek rahat ve güvenli bir şekilde seks yapıyorsunuz.
11 Yorumla- +1 yıl
Çevreden de çocuk yap baskısı geliyor
- Aşk İlişkileri konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılCok basit tv de tonla manyak koca var bir kadinla nikahlandi diye onu kölesi zannediyor bosanmayi da bilmiyor ayrilsa bile pesini birakmiyor... oturup sorunlarini da cozemiyor siddete basvurmaya meyilli... sonra bir de bunun annesi var sana kaynanalik yapmak gunde bes vakit laf sokmayi bekleyen gorumce elti vs vs...
10 Yorumla
+1 yılHerkesin evlilik anlayisi aile yapilarina anne baba iliskilerine gore farklidir. Genelde insanlar eski kafali kisilerle evli oldugu icin cogu kisi evliligi ozgurlugun kisitlanmasi olarak goruyor ama bence yaninda rahat hissedip eglendigin ayni zamanda sevdigin biri olursa evlilik cennettir
21 Yorumla- +1 yıl
Bence de uyum çok önemli. Uyum yoksa zaten sevgili olmaya bile gerek yok
+1 yılevlenmekten korkmuyorum ama içimden gelmiyor elimde olsa çocuk yapıp boşanırım yani öyle bi düşünce
14 Yorumla- +1 yıl
Neden çocuk olduktan sonra boşanıyorsun
- +1 yıl
çekemeyecekmişim gibi his 😀
- +1 yıl
Sevmediğin istemediğin çekmeyeceğin bir adamdan neden çocuk sahibi olmak istion aslkjfdf
- +1 yıl
sevsem de çekemem gibi sanki bilemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlilik değil... getirdiği sorumluluklar korkutuyor... yoksa evlensin herkes.. ama sorumluluklari da getirecek..
15 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi sorumluluklar? Her şeyi erkeğe yaptırırsın olur biter asdkljf
- +1 yıl
Evli olunca işte kısıtlama geliyor her seye
- +1 yıl
Başka iyi şeyler de geliyor adjlka
- +1 yıl
Bekleti düşük tutunca gül gibi geçinip giderler
- +1 yıl
Bence de öyle yapsınlar ajskldf
+1 yılKorkmuyorum, bir kere evlenmek ve sonuna kadar sürsün istiyorum. Evlilik benim için evcilik değil, aile olmayı sağlayan kutsal bir kurum. Bunu da yanlış biriyle harcamak istemedim. İşte evleneceğim kadın bu dediğim zaman evlenirim acelem yok
20 Yorumla
+1 yılGörselin altındaki açıklama olmasa olayı anlayamazdık en önemli detay olmuş
12 Yorumla- +1 yıl
adlskjf en önemli detay asljkfd
- +1 yıl
Can alıcı nokta 😂
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Evlilikte bireysellesti! Artık o kadar çok bireysellesme yolunda ilerliyoruz ki, kimseyi çekmek istemiyoruz ne aile, ne çocuk, ne es.. dolayısıyla korku değil bilinmezlikten doğan bı hissiyat değil bu bilipte istenmeyen bişey..
10 YorumlaGün akşam olduğunda, hayale daldığımda, gece uyuduğumda rüyama girecek diye...
12 Yorumla- +1 yıl
Kim?
Çok genç olduğumdan ve ilerde pişman olma ihtimalimden. Kimseye güven olmaz
18 Yorumla- +1 yıl
Risk almaya değmez mi aksljdf
- +1 yıl
Dışarı çıkmamakta daha güvenli ona bakılırsa askdfjl
- +1 yıl
Büyük bir karar mı bilmiyorum. Sonuçta bir imza sadece. Sözleşme gibi. Biriyle ortak bir iş yapmak gibi alksjfdk
- +1 yıl
Peki ileride pişman olursan? Yaşta geçmiş olacak daha evlenemeyeceksin. Bence bunu bir düşün
+1 yılOrtalıkta edebini ahlakını namusunu koruyabilmiş kız kaldı mı ben onun için o kadar düğün masrafı yapıp evleniyim onun bakire olacağının garantisi yok bana sadık olacağının garantisi yok kadınlar çok bozuldu artık allah akıl fikir versin çoğunda akıl da yok
13 Yorumla- +1 yıl
İnanmıyorum daha neler çıkacak bakalım sjsksk
- +1 yıl
@Amaris2468 sen en iyisi ateist bir kanki bul kendine biz allah yolundayız jsjw
- +1 yıl
Aman onu gördük zaten düşüncelere bak düşüncelere sjsksj
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanırım sen fazla hayalperestsin fakat Türkiye bu hayal gücüne göre bir ülke değil genç adam. Daha ay sonunu zor getiren insanlar var, nasıl evlensin. Bugün evliliğin maliyeti olmuş 400.000 tl. Bu mümkün mü? Dürüst olalım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de kaderde evlilik yok o durumdan dolayı ölmek vardır çünkü ciddiyim hep bu sınavı veriyorum
10 Yorumla Sen evlenmeyi hep fantezi kurup, yol ortasında sevişmek falan mı sanıyorsun? Ne içiyorsan içme birader. Kafan iyi değil çünkü.
10 Yorumla
+1 yılKorkan kisi sorumluluk sahibi olmakdan da korkuyordur özgürlüğünün kısıtlanmasından daha bir suru sey ama iki insan birbiriniz tamamladıkdan sonra ve guven saygi sevgi oldukdan sonra bi sknti yasanmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılArtık korkmuyorum ya, bir çocuk kısmı korkutucu onu da zaten istemiyorum. Çocuk yoksa gerisi bir şekilde hallediliyor. Gorkmeyom
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenmekten korkmuyorum ama istemiyorum da evlenmeyi.
Bekarlık sultanlıkmış keyfini sürüyorum.10 Yorumla
+1 yılKorkmuyorum. Sadece zamanı değil ve doğru kişi karşıma çıkmadı.
10 YorumlaTek yaşamaya alışınca başkasına aynı evde ne kadar tahammülüm olur ona pek güvenemediğimden
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNafaka tazminat ömür boyu ödeniyor nafaka neden korkmuyacan hayatın hipotek altına giriyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılYasin gecmesi olayi korkutuyor ama evlenesim de yok fikrimi değiştiren erkek çıkarsa bakarız
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen korkmuyorum korkanlar sorumluluktan kaçanlar oluyor genelde.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiyede evlenmek erkek çocuk büyütmekle aynı şey olduğu için
11 Yorumla- +1 yıl
evlenenler pişman asıl
Sanki evlenilecek kız varmış gibi konuştunuz.
11 Yorumla- +1 yıl
yok mu?
Gizli Üye(36-45)+1 yılben korkmuyorum. asıl evde kalanlar kendilerinden korksun. evlenemeyince moku evliliğe atıyorlar hmn. hımmmhhhııh
11 Yorumla- +1 yıl
Haha aynen katılıyorum. Evli misin?
şu an ki gündemim tamda bu çok az kaldı ve son dakika golü gibi gelecekten tereddüt edeceğim olay döngüsü artıyor. Ya evlenince her şey yanilgiysa ve pişman olursam diye içim içimi iyiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik demek sorumluluk, güven, sadık kalmak, demektir bunlari getirmek zordur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü korkunç orkunç jsjs
10 Yorumla
+1 yılKısıtlanmayı sevmiyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Uyumlu olduğun biriyle evlenirsen kısıtlanma olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben korkmuyorum herşeyin üstesinden gelebilirim🤗
13 Yorumla- +1 yıl
Evleneceğin kişi sevdiğin biri mi olmalı?
- +1 yıl
Bazıları mantık evliliği yapıyor ya ondan
+1 yılniye korkayım daha güzel
14 Yorumla- +1 yıl
Evlenmek ister misin?
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
Nasıl biriyle evlenmek isterdin?
- +1 yıl
Anlayışlı biri olmalı sıkmayan ve sadakatli
+1 yılerkegin kotu cikmasindan
11 Yorumla- +1 yıl
Belki iyi çıkar
Korkmuyorum da karşıma adam çıkmadı
13 Yorumla- +1 yıl
Evlilik için uygun birini bulmak zor mu?
- +1 yıl
Biraz zorlaştı gibi haklısın
Çünkü erkeklerin çoğu sonunda ihanet eder...
10 YorumlaEvlendikten sonra bagzı şeylerin yolunda gitmemesinden, anlaşamamaktan korkuyor aslında insanlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru ama her şeye rağmen alınabilecek bir risk bence
+1 yılNormal kızlar gibi hiç gelinlik hayal etmedim. E tabi evlilik hakkında en ufak bir yorumum bile yok
11 Yorumla- +1 yıl
Feyzo senin dilin neler söyli?
Essah mı?
Evlilikten değil evliliğin getireceği sorumluluklardan korkulur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılAy yoo hiç korkmadım 🤣
20 Yorumla
+1 yılGüzel bişey değil
315 Yorumla- +1 yıl
Evlimosiniz
- +1 yıl
@olgun1kisi evet
- +1 yıl
Yaşınız doğru ise bu kadar kötü şeyler yaşamanıza üzüldüm umarım her şey güzel olur
- +1 yıl
Neden?
- +1 yıl
Evlenince aşk bitiyo. Genelde erkekler için bitiyor. Gözü başka kadın arıyo bu erkeklerin. niye elindekinin kıymetini bilemezler anlamıyorum
- +1 yıl
Sence bu kıymet bilmemenin sebebi ne olabilir, monotonluktan diyenler çok fazla zira fakat ben bu teze katılmıyorum
- +1 yıl
@olgun1kisi kendi karaktersizlikleri
- +1 yıl
Böyle bir şey yaşadınız sanırım sızın adınıza üzüldüm
- +1 yıl
@olgun1kisi evet kocam var bizzat kendisi
- +1 yıl
Buraya Yeni üye oldum ama insanların hayatlarını dinleyince çok fazla bilgi sahibi oluyorsunuz, okadar okul üniversite okumak size sadece mesleğinizi veriyor asıl mesele hayat üniversitesi okumakmis
- +1 yıl
@olgun1kisi tabi öyle
- +1 yıl
Sohbet için teşekkürler rahatsız etttim herşeye rağmen bu dünyada varlığınızı hissetmek çok güzel di, zaman ayırdığınız için teşekkür ederim uçağım kalkıyor hoşçakalin🖐️
- +1 yıl
@olgun1kisi ne demek rica ederim iyi günler
- +1 yıl
İyi günler mutluluklar
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Nafaka altınlar gidebilir
10 YorumlaBoşanmaz diye.
11 Yorumla
+1 yılEvlenmekten korkmuyorumda şimdilik zamanı değil.
10 Yorumla
+1 yılInsanlar cok yalanci oldular
10 Yorumla
+1 yılÇünkü kimseye güvenmiyorum
10 YorumlaO benden sıkılır ben onu çekemem o yüzden
10 YorumlaGençliğimi çöp etmek istemiyorum
10 Yorumlabence evlilik askı bıtırır ya
10 Yorumla
+1 yılGüvenilir kadın yok. Hepsi i. t
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılKorkacak bir şey yok zaten staj evliliği yaşadım
10 Yorumla Bir insanın sorumluluğunu almaya korkuyorum
10 Yorumla
+1 yılBir korkum yok sadece daha iyiyim bekar
10 YorumlaSen gunde kaç soru paylasiyon Allah askina
11 Yorumla- +1 yıl
6 tane. Neden sordun?
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliliğe cok değer affetmem nedeniyle
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlasamazsak diye
10 Yorumla- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi