Güncellemeler
+1 yıl
Bir gün geçti ve bir şey demedi, aramadı, beni deniyor olabilir mi? Acaba arar mıyım gel der miyim?
Biraz yakınlaştık, kendisi daha ileriye gitmek istedi fakat ben istemedim. Ondan çok hoşlanıyorım bana göre biridir fakat yaşım 28 olsa da o konuda rahat olamıyorum. Yapamam dedi çünkü öpüşmeye devam edersem senin gibi sakin kalamıyorum. Gürültü yapmadan sonra, sarıldı ve gitti. Benden birkaç yaş daha büyüktür.
Ona bir şey demeli miyim şimdi? Ya da bekleyim kendisi arasın? İkinci buluşma olursa ne yapmalıyım :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yalnız ilk buluşmada sana bu kadar yakınlaşması çok yanlış. Sen adamın seni öpmesine izin verdin mi
İşte normalde dışarda buluştuk, sonra eve gelince sarıldı biraz, sonra öpmek istedi ben çekildim, sonra konuşuyorduk ve öpüştük. Kendisi devam etmek istedi ben yapamadım, geri çekildim, sonra öpüştük yine de fakat dedi saygı duyarım ama senin gibi kendimi kontrolde tutamam öpüşürsem. O yüzden de geç oluncs artık sarıldı ve gitti. Belki normaldır 33 yaşındsdır kendisi ergen gibi davranmıyor ama ben erken buldum
İlk buluşmada neden evine çağırdın ki? Bence bu yanlış. Adam belki bundan kötü bir anlam çıkardı. İstanbullumusun sen?
Kötü anlam çıkartamaz, biliyor artık beni, zaten insan belli oluyor dsvranışlarla, ve zaten gelmeden onu konuşuyordum, ben otursbilirim evime de gelsen anlam çıkartmam, 2 olgun insan olarak film izleyebiliriz ama bukadar. Rahat biri olsaydım yapardım zaten
İlk buluşmada evine çağırdığın için bu cürreti bulmuş bence... Daha ilk buluşmada işi oraya vardırma düşüncesi bunu gösteriyor. Film izlemeyi ise bir bahane olarak ortaya atmış belli ki. İş arkadaşın falan mı bu adam
Tekrar araması için taktik veriyim mi sana ama burdan söyleyemem 😊
İkinci buluşma olabilir. İkinci buluşmada bence önce konuşun bu konuyu
Nasıl yani kendisi ararsa eğer nasıl davranmalıyım? Kendimi akışına bırskamdım ki çok fazla düşünüyorum ve kullanma gibi bir duruma gelmek istemiyorum.
Aramazsa zaten 2. buluşma olmaz ki
Bence senin araman değil onun araması lazım ki büyük ihtimalle arayacaktır. Kendini şimdi bırakırsan büyük ihtimalle kullanılırsın. Mantıklı davranman lazım
Nasıl kendimi bırskırsam pek anlamadım? Sence ne yapmam lazım 2 buluşma olsa bile
Buradan yazmak uzun sürüyor takibb att istersen
attım
sanırım istiyorsun sen de
Onu İstemiyorum demedim, çok uzun zaman sonra birinden etkilendim. Fakat şimdi istemedim çok erkendi hazır değildim buna.
neden hazır değilsin anlık yükselme olmadı mı veya sevişme tam olmadı mı
Yukselme oldu her iki taraftan, ama ben kafama gör ilerliyorum yapmıyorsam kendimi durdurum. Kendisi yapamadı yakınlaşmak istedi ki normal belki 33 yaşındsdır ergen değil, sonra sarildi ve gitti
kendisi yapamadı derken yakınlaşmayı mı?
Yakınlaşan o, uzak duran ben. Ben uzsk durduğum için ve devam edemedim diye kendisi de çekildi, saydı duyarım dedi ama ben yapamam hani senin gibi öpüşerek kendimi kontrol altında tutamam, sana karşı yapamıyorum.
hmm anladım ama aslında işini bilse olurdu gibi ☺
Yok gayet tecrübeli bir adam :) ve çok hoş fakat sakin, fazla üzerime gelmedi ki hoş karşıladım bunu. Bu gece zaten yaşanmazdı o, istemeyince olmuyor, ne yaparsa yapsın
istememeni anlayamıyorum işte itici olan bir şey mi oldu güven mi söz konusuydu neydi
İtici bir şey olmadı ondsn etkilendim bir zamandır konuşuyorduk de, hoş geliyor bana. Fakat çok hızlı buldum, yapmak istemedim, yarın hayatımdan çıkar mı kalır mı bilemiyorum ki
hmm şimdi anladım. Haklısın bence de. peki deneyimin var mı ilk mi
İlk değil ama yine de oylesine yaşayamam onu. Çok uzun zaman da hayatıma kimse girmedi ondsn dikkat ediyorum
Şimdi bu yüzden ararsa nasıl davrsnmamı lazım bilmiyorum, 2 buluşma olurda ne yapmam lazım
olursa
bana yazmanın mahzuru var mı? orada konuşmak istiyorum
Ondan bekle bi tavrini beklentisini ölçmüş olursun
Mesela bir adam ne demesi gerekiyor bu durumda
Cok detay lazim buna da eve gidelim evde oturalim vs demekten ziyade disarda gorusmeyi teklif etmesi lazim bu yasanani olmadi sayip
Peki ararsa sadece ve gelmek isterse evime
O zaman odak bedenindir. orada ayirt edersin
Anladım teşekkür ederim
Ekstra soru varsa direkt sorabilirsin, rica ederim
Yazsana direkt konusalim anlatayim
Turşusunu mu kurcan kanka
Adam çok mu isterik?
Sakindi, aniden sarildi sonra zaman geçince öpmeye denedi çekildim, sonra konuşuyprduk ve öpüştük, sonra ev ortam vs derken yakınlaşmaya başladı ki ben devam etmek istemedim, saygı duydu zorla bir şey denemedi, sadece konuştu, sonra gitti
O zaman çok da korkulacak bi şey yok gibi. İkinci buluşma belirleyici olacak
Peki ondan mı beklemem lazım şimdi, teklif etmedini bir şey yazmasını aramasını? Ve ikinci buluşmada nasıl davranmalıyım
Ondan bekle tabiki. Aramazsa zaten amacı belli olmuş oluyor. İkinci buluşma olursa biraz ilerleyebilirsin
İlerlemek, onun istediği şeyi mi yaşamak?
Tam olarak o olmasa da öpüşmenln bir adım öpesi.. oral falan
Öyle bir şey hiç yapmadım ki, kendisi de sordu ve anladı yapmadığımı
Her şeyin bir ilki var. Belki bu bile daha çekici gelebilir ona
Bence kendinizi evleneceğiniz kişiye saklayın. Sizin hayatınıza karışmak benim haddim değil. Fakat olması gereken bu bence..
Hiç yakınlaşmadsn sevgili olmadan oluyor mu bu? Biraz şaşırdı yapmadığıma çünkü onu hiç dokunmadım ve bakmadım, ve bunu belirti bile, '' bakmadın bile bana''
O zaman akılına bırak bakalım nereye gidiyor mevzu
Akışına*
Bilmiyorum arar mı yine, ararsa ne demedi lazım sence?
Detaylar için…
İnstadan takipten çıktı :) beni çıkarmadan. Mesaj attım ona ve hemen engelledim, ve son olarak beni bir daha sakın arama dedim. Anlayamadım. Kullanmak isteyen yine aramaz mı gelemz mı madem evime kadar girmiş oldu? Bir daha zaten illa aramaz yazmaz bir şey demez. Yüzsüz çıktı
Ben size demistim degil mi? Benim verdigim cevaba yanit bile vermediniz ama hakli ciktim.
@berdan21_dyr vermedim çünkü evlenene kadar sevgili yapmayın diyorsunuz benim yaşım 30- gidiyor, uzun sğre sevgilim yoktu ve biraz olsa da ondan hoşlnadım. Evime oturup beyaz prensi mi bekleyeceğim. Şans vermek istedim tanışmak için, aman evime gel demedim, oyle bir durum oldu evimin karşısındaydık ve geldi, gelmeden uyardım bana yaklaşma diye, aramızda bir şey olamaz, buna rağmen öptü ve ne kadar geri çekilsem de başardı. Sonra bir şey olmayınca zaten ayrıldık. Beni basit görseydi ya da ne bilim dediğiniz gibi yine ertesi gun rol yapıp kullnamya kalkardı. Olgun biriyim ve ona da dedim ben otırup konuşmak istiyorum daha yakındsn tanımak istiyorum, film izleyebiliriz sohbet edebiliriz sorun değil. Fakat bu kadar. Kendisi niye çıktı takiptrn bir şey demeden sence? Neden gelip daha fazla kullanmaya denemedi? Ben onun elini bile dokunamadım yüzüm düştü üzüldüm, bana bakarak dedi ki böyle bir şey ilk defa karşıma geliyor, bana bakmadın bile diypr dokunmadın bile. Adam kötü olduğu için benim suçum yok. Gelmeden konuştuk adam gibi durdu ve onun sözüne güvendim. Ben bir şey yapmadım ona, yakınlaşan ben değilim. Ki uzun sure once konuşuyprduk, yakınlık hissetim, onun sözüne güvenerek de tamam oturalım sohbet edelim dedim.
Neyle haklı çıktınız bilmiyorum, herkes sevmek sevilmek ister, 40 yaşıma kadar birini bekleyenem gelsin karşıma çıksın diye. Ve eğer kullanma durum olsa niye ertesi gun gelmedi? Evim duruyor dimi? Yalnız yaşıyorum? Kapıma gelebilirdi
Adamın niyetı belki kötüydü evet belki sadece takılmak istyor ciddi yaklaşmıyormuş, rol yapmış, sonra istediğini hemen alamayınca belki uzak durmaya karar vermiş? Nerden bileyim. Evime gelmeseydi de aynı kalırdı, insan evime geldi diye değilmez bir gecede hele ki beni yakından görürse, çekindiğini bir şey yapmadığıma, evime oturduğuma rağmen bir şey yaşamadığıma. Normal adam olsa anlardı.
Hanımefendi ben evlenmeden sevgili yapmayın demedim. Evlenmeden cinsel iliskiye girmeyin dedim. Cunku erkekler sırf s. KS icin her seyi yapabilirler. Hatta size deliler gibi aşık numarasıda yapabilirler. Ve bir erkek olarak soyluyorum erkekler evlilik disi cinsel olarak beraber olduklari kadina fazla deger vermezler. Siz benim akrabam degilsiniz, bir sey degilsiniz. Sizin hayatiniza karismak benim haddim degil. Istediginizi yaparsiniz. Ben sadece bu konuda ufak bir uyarida bulundum. Oyle sinirli, ofkeli bir cevap vermissiniz ki sanki sizi ben ayırdım. Ben sadece bir erkek olarak fikrimi soyledim
Sevmek sevilmek konusuna gelirsek. 28 yasindayim hayatim boyunca evlenemeyecekmiyim demissiniz. Emin olun sizi gercekten seven, bu tur art niyetli amaclari olmayan insanlar vardır. Sizde farkındasınızdır cevrenizdeki bu kisilerim. Ama boylelerinide kırıyor, duygularını incitiyorsunuz. Sevgilerine bir karşılık vermiyor, bir şans tanimiyorsunuz.