Normaldir. Eve gidelim film izleyelim dese o niyetle olmasa bile yanlış anlaşılıyor. Sinemaya gidersin farklı bir amaç güderse yok dersin. Olur biter
0
40 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şimdi şöyle de bisey oldu. Flört etmiyoruz hoşlandım gibi bisey de geçmedi. Ikimizde demedik. Boyun 3kaç yazdı. 174 dedim 3 de olabilir yazdım iyi sevindim dedi neden yazdım Bana yakınsın ve kısa değilsin dedi. Anlam çıkarılacak bi cümle mi öylesine bi cümle mi bilemedim
Yaşla ilgili bi muhabbet ettik. Büyük duruyorsun demiştim En son iyisin ya yazıp emoji attım. Neye göre kime göre dedi. Bende hiç tatmin olmuyorsun ki yazdım Aslında o kadar zor değil dürüst olman benk çok tatmin etti yazdı.
Bir başka mesajdaysa çok iyi niyetli, göründüğüm gibi biriyim dedim. Kime göre neye gire, ki seni yüzyüze girmeden nasıl bu kanıya varabilirim bir fotoğraf karesi ile mi yazdı.
En sonda bur reels videosu attı kız isteme anından yabancı bir damat gelenekleri bilmediği icun kayinbabasinin elini değil alnını öpüyor. Videonun altında da gelenekleri bilmeyen damat adayı kayın babasını helâli yaptı yazıyor. Bana yolladı. Bende hahahah süpermiş, kültür şoku yazıp emoji attım, aynen dedi. Bende sadece beğeni attım 5 dk sonra ama tatlılar yazdı. Bende evet , ortam gevşemiş aslında iyi olmuş yazdım. Kravata nasıl yazmış. Yorumsuz deyip emoji attım Sonra da videoda gelib ve damadın arasında bi çocuk oturuyordu. Çocuk çok tatlı kıvırcık dedim
Ama 4 yıl önce ayrıldığım eski sevgilimin de akrabası galiba soyadları aynı, Instagram da ekliler. Bizim ilişkimiz 2 ay sürdü. Uzak mesafe ilişkisiydi. Hâlâ da arada storylere yorum atarız bazen. Bi problem olur mu acaba
Onu oraya gidince anlarsın ya da imalar varsa oradan da anlarsın
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şöyle ki normal konuşuyorduk. Boyun kaç senin dedi. 174 73 de olabilir dedim. Bir cmdeb bisey olmaz Iyi sebindim dedi. Bende neden dedim. Boyun bana yakın ve kısa değilsin dedi
Bir konuşmamızda iyi niyetli göründüğüm gibi biriyim dedim. Kime göre neye göre, ki seni yüzyüze girmeden nasıl bu kanıya varabilirim bir fotoğraf karesi ile mi yazdı Bn de haklısın dedim.
Bir başka konuda da yaş hakkında konuştuk büyük duruyorsun dedim. Sonra da iyisin ya dedim Kike gire neye gore dedi. Ama sende hiç tatmin olmuyorsun ki Yazd im. Aslinda o kadar zor degil durust olman benk çok tatmin etti yazdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Normaldir. Eve gidelim film izleyelim dese o niyetle olmasa bile yanlış anlaşılıyor. Sinemaya gidersin farklı bir amaç güderse yok dersin. Olur biter
Şimdi şöyle de bisey oldu. Flört etmiyoruz hoşlandım gibi bisey de geçmedi. Ikimizde demedik. Boyun 3kaç yazdı. 174 dedim 3 de olabilir yazdım iyi sevindim dedi neden yazdım
Bana yakınsın ve kısa değilsin dedi. Anlam çıkarılacak bi cümle mi öylesine bi cümle mi bilemedim
Anlam derken sana yaklaşmayı düşünüyor ama sinemaya gidelim diyince aklından aşna fişna geçiyor demek yanlış olur
Yok ben sadece bu mesajı diyorum. Sinemadan bağımsız olarak. Sizce bi anlamı var mi
Anlamı şu sana açık açık yürüyor 😀
Yaşla ilgili bi muhabbet ettik. Büyük duruyorsun demiştim
En son iyisin ya yazıp emoji attım. Neye göre kime göre dedi. Bende hiç tatmin olmuyorsun ki yazdım
Aslında o kadar zor değil dürüst olman benk çok tatmin etti yazdı.
Bir başka mesajdaysa çok iyi niyetli, göründüğüm gibi biriyim dedim. Kime göre neye gire, ki seni yüzyüze girmeden nasıl bu kanıya varabilirim bir fotoğraf karesi ile mi yazdı.
Sen bundan etkileniyor musun?
Genel yorumunu merak ediyorum.
Yanı galiba
Ama onun bana hissi ilgisi var mı bilemiyorum
Açıkçası senden hoşlanıyor seninle ilişkisi olsun istiyor
En sonda bur reels videosu attı kız isteme anından yabancı bir damat gelenekleri bilmediği icun kayinbabasinin elini değil alnını öpüyor. Videonun altında da gelenekleri bilmeyen damat adayı kayın babasını helâli yaptı yazıyor. Bana yolladı. Bende hahahah süpermiş, kültür şoku yazıp emoji attım, aynen dedi. Bende sadece beğeni attım
5 dk sonra ama tatlılar yazdı. Bende evet , ortam gevşemiş aslında iyi olmuş yazdım. Kravata nasıl yazmış. Yorumsuz deyip emoji attım
Sonra da videoda gelib ve damadın arasında bi çocuk oturuyordu. Çocuk çok tatlı kıvırcık dedim
Açıkça bisey yazmadığı icun emin de olamiyorum
İkinizde muhabbet ilerletmeye çalışıyor ama ikinizde ilerletemiyorsunuz. Biraz zamana bırak zaten yakında dahada ilerler
Onda da bi çaba var yani
Elbette var 😂
Ama 4 yıl önce ayrıldığım eski sevgilimin de akrabası galiba soyadları aynı, Instagram da ekliler. Bizim ilişkimiz 2 ay sürdü. Uzak mesafe ilişkisiydi. Hâlâ da arada storylere yorum atarız bazen.
Bi problem olur mu acaba
Şu an konuştuğum çocukta 2byas küçük benden
Bu büyük sorun olabilir 😐 Tabi kişilerin karakteri ile alakalı.
Uzak mesafe ilişkisiydi ve biz bisey yaşamadık ama. Üstelik eski sevgilimin sevgilisi var 3byillik
Bir sorun etmeye bilir. Ama iş ilişki boyutuna gelirse anlatılmalı
Ilişki boyutu derken sevilulk mi
Cinsellik olarak demedim. Sevgilimin ya da ciddiyet olduğu zaman
Bilmiyorum belkide sorun yapmaz.
Gerçi daha çocuktan emin değiliz zaten
Ben istiyorum
Sen ne istiyorsun? Cinsellik mı sevgilimin mı?
Sevgililik
Muhtemelen olacaksınız 😀 Biraz zamana bırak ona göre yön verirsinz
Umarım insallahhhh
😂😂
Hayırlısı olsun diyim en iyisi
Gerçi sen bi erkeksin içgüdülerine guvenmeliyum🙃
İç güdülerim senden hoşlandığı yönde ama sonra başka birisi aklını çeler mi ya da ufak bir sürtüşme yaşayıp soğumalar olur mu bilemem
Sürdürecek birşeyimiz yok gibi şu an ama hemcinslerim ici n bisey diyemem tabu. Hayır konuşma ilerlemiyorda
Zamanla ilerler muhtemelen 😀 Sen yaz naber nasılsın filan diye
Bakalım zaman ne gösterecek
Varya seninle konuşmak aşırı iyi geldi bana teşekkür ederim cok
Rica ederim
Nasıl iyi geldi onu anlayamadım ama olsun 😀
Burdan yazamıyorum şu an. Istek attım size serbanu
Onu oraya gidince anlarsın ya da imalar varsa oradan da anlarsın
Şöyle ki normal konuşuyorduk. Boyun kaç senin dedi. 174 73 de olabilir dedim. Bir cmdeb bisey olmaz
Iyi sebindim dedi. Bende neden dedim. Boyun bana yakın ve kısa değilsin dedi
Hani öyle senden hoşlandım falan diye birşeyimiz de yok.
Anlam da çıkarılmalı mi bilemedim acikcasi
Bundan bir anlam çıkarılmaz normal bir konuşma
Bir konuşmamızda iyi niyetli göründüğüm gibi biriyim dedim. Kime göre neye göre, ki seni yüzyüze girmeden nasıl bu kanıya varabilirim bir fotoğraf karesi ile mi yazdı Bn de haklısın dedim.
Bir başka konuda da yaş hakkında konuştuk büyük duruyorsun dedim. Sonra da iyisin ya dedim
Kike gire neye gore dedi. Ama sende hiç tatmin olmuyorsun ki Yazd im. Aslinda o kadar zor degil durust olman benk çok tatmin etti yazdi
Genel fikrin nedir mesajlardan