İlgisiz sevgilimi sizce daha çekilmez olur yoksa çok ilgili biri mi?
İlgisiz biri çekilmez
İlgili olan biri çekilmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İlgisiz sevgilimi sizce daha çekilmez olur yoksa çok ilgili biri mi?
Kesinlikle ilgisiz olan birisi çekilmez yani ilişkilerde zaten en önemli noktalardan bir tanesi kişilerin birbirine karşı ilgi ve sevgisini göstermesidir, ilgisiz olan güzel bir kelime söylemeyen yani kötü davranan ya da böyle nasıl söyleyeyim odun gibi davranan birisi belli bir zaman sonra sıkıcı bir hal almaya başlayacaktır
İlgisiz bir sevgili, bağımsızlığına ve kişisel alanına saygı gösteriyor olabilir. Bu, bazı insanlar için rahatlatıcı ve özgürlük verici olabilir. Bazı durumlarda, ilgisizlik, kişinin kendi yaşamına odaklanmasına ve bireysel hedeflerine daha fazla zaman ayırmasına yardımcı olabilir. Ancak, sürekli ilgisizlik ve ilgisiz davranışlar ilişkiyi eksik veya yetersiz hissettirebilir ve duygusal tatminsizliğe yol açabilir. İlgili bir sevgili, duygusal destek sağlayabilir, duygusal bağlar oluşturabilir ve partnerine daha fazla dikkat verebilir.
İlgili bir sevgili, çoğu insan için ilişki içinde güven ve bağ kurmanın önemli olduğu bir kaynaktır. bazen fazla ilgi, kişisel alanın sınırlarını aşabilir ve bireysel özgürlüğü kısıtlayabilir. Önemli olan, bir ilişkinin her iki taraf için de tatmin edici ve dengeli olmasıdır. Herkesin ilişki dinamiklerine ve beklentilerine farklı bir yaklaşımı vardır. İlişkinizin işleyişini ve ihtiyaçlarınızı açıkça konuşmak, partnerinizle uyumlu bir denge bulmanıza yardımcı olabilir. İdeal olarak, bir ilişkide ilgi ve bağlılık, her iki tarafın da mutlu ve tatmin olmasını sağlayacak şekilde ayarlanmalıdır. İlgilendiğiniz veya ilgisiz olduğunuzun yanı sıra, nasıl bir ilişki istediğiniz de önemlidir.
İlgisiz bir kızı çekemiyorum. Hayatımda olan bir kız bana ilgi ve değer vermeli, bunu sürekli kanıtlamalı. İlgisiz kızlardan sıkılıyorum. Hem ilgili hem de güzel olan kızlar çok hoşuma gidiyor.
sevmediğim biri tarafından gördüğüm ilgi beni aşırı bunaltıyor sinir oluyorum o zaman her lafı iltifat vs batıyo diyebilirim
ama sevdiğim kişiden gelen ilgi çok hoşuma gider bu durumda ilgisiz sevgili noo
Cevap
10Cevap
İlgisiz olan çok sinir bozucu. Yatırıp... geliyor :D
İlgisiz ne kadar çekilmezse, aşırı ilgili de o kadar yorucu. Orta karar bir şeyler var mı? :)
Fazla ilgili olması , ilgisiz olmasından daha kötü olabiliyor..
İlgisiz çekilmez tabi ki. İlgi verilen değerin göstergesidir, yoksa sorun vardır.
İlgisiz sevgili asla ama asla istemem sevdiğim kadın ilgili olmak zorunda
Aynen ilgisiz birini bende istemem. İlgisiz bir sevgili bence hiçbir şekilde çekilmez diye düşünüyorum ben. Ben ilgiyi seven biri olarak hayatımda ilgili birini isterim diye düşünüyorum
Aynı şeyleri düşünüyoruz seninle
Herşeyin fazlası zarar bence
Yani aynen oda doğru aslında. Ne çok ilgili olsun ne de çok ilgisiz. İkisinin ortası olsun isterim bende. Aşırı ilgili birini fazla sevmem. İlgisiz birinide hiç sevmem ikisinin ortası olmalı bence...
İlgisiz bi insana tahammül edemem…
Aynen bende aynı şekilde. İlgiyi çok seven biri olarak hayatımdaki insanın bana karşı hep ilgili olmasını falan isterim. İlgisiz birine asla tahammül edemem ben ya.
İlgisiz olan. İlgilenmeyecekse neden sevgilim yani
Aynen bende aynı fikirdeyim. İlgisiz birine bende katlanamam şahsen. Hayatımdaki insan ilgili olsun isterim. İlgisiz birine tahammül edemem ben ya Hayatımdaki sevgili bile olmam..
İkisininde cekemem ortasını bulsun lutfen
İlgisiz biri çekilmez
Aynen bende aynı fikirdeyim. İlgili olsun isterim ben ilgisiz birini şahsen hiç çekemem diye düşünüyorum. İlgisiz biri ile hiçbir şekilde ömür geçmez çünkü..
İlgisiz
E herhalde ilgisiz olanı çekilmez
İlgili olan çünkü boğuluyorsun bir süre sonra
İlgisiz tabiki ama kaçan kovalanir
ortası
ilgisiz tabi
İlgisiz
İlgisiz olması tabiki de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?