Güncellemeler
+1 yıl
İnstagramdan bulup takip etmiş arkadaşlar… sonunda attı bi adım
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün denizde birlikte yüzüp sohbet ettik ama İnstagramdan mesaj atmıyor. Nasıl mesaj attırırım?
Şu an tatildeyim ve 4 gündür gördüğüm bir çocuk var. Plajda uzak bir noktada oturuyordu dün. Benim de sürekli oturduğum fazla kalabalık olmayan bir yer var. Tam önümde yer bulup oturmuş bugün. Denizde yüzerken sürekli bakıyor, plajda bakıyor. Bu çocuğu geçen sene de görmüştüm o zaman da bakıyordu bana ama asla adım atmıyor. Ne yapmam lazım adım atması için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Dalga çarpsın memelerin açılsın o arada ona bak şeytanca gülümse
Ya off ne alaka. Öyle bir hareket yaptıktan sonra her erkek gelir zaten. Hem öyle bir hareket yapacak biri değilim. Kapasitem olsa bile yapmam o adım atsın istiyorum
Mal demek ki adım atmıyor Allah Allah yaa
Atsın ama böyle iş mi olur
Ben olsam coktaaaaan yaz aşkı listeme eklemiştim seni
Niye böyle yapıyor sence
Beğenmiyor olabilir
Beğenmese niye baksın
O da doğru. Ne iş yapıyor bu arkadaş sahilde
Tatil işte yüzüyor vs tatile gelmiş
Sen git konuş
Ne anlamı kaldı o zaman
Bir şey sorcam. Sana adım atsa ne olacak yani neler yasanabilir
Denize girerken ne giyiyorsun. Pijama ile falan mı giriyorsun
Ne alaka şimdi
Oyle ise ondan bakıyordur. Napıyo bu diye. Ya da vucudun cirkinse o dikkatini cekmistir guzel kadinlarin arasinda. Yani bakmasi illa bir anlsm icermez.
Bakışıyoruz. Beni beğendiğini anlayabilecek zekaya sahibim.
Sen bakarsan, o da bu niye bana bakıyor diye bakar. Normal bu..
Ben bakmıyorum çok nadir zaten utanıyorum. Bi duba var atlamak için yapılmış. Onun üstünde otururken bile sürekli bakıyor kafasını çevirip çevirip. Atlıyorum uzaklara açılıyorum bana doğru dönüp yine bana bakıyor. Kumsalda desen aynı. Dönüp dönüp bakıyor dakika başı. Ben 1 bakıyorsam o 50 bakıyor
Utaniyorsan seviyorsun demek ki
Jsjs ya ne alaka olaylara o kadar değişik yerlerden yorum yapıyorsun ki.. ben normalde yolda yanımdan tanıdığım biri geçse bile farketmem çünkü hiç asla bakmıyorum insanlara. Normalde farketmezdim bunu da ama o kadar fazla bakıyor ve “sana baktığımı gör, hisset” diyor ki farketmemek imkansız. Hayır madem adım atmayacaksın bakma o zaman
Sinirlenmişsin :)) Adım atmayan erkek sinirlendirir kızları degil mi?
M💕A💕L erkek sinirlendirir
Teşekkür ederim bu kibar cümlelerin icin. Bende 5 aydır bir kizi seviyorum ama konusamiyorum onunla :))
Kız bakıyor mu peki?
Bilmem ona bakmadigim icin bilmiyorum. Ama baslangicta bir kac kez baktigim icin anladi.
Sizde bakışma yok o zaman. Şöyle düşün kıza bakıyorsun ve kız da sana bakıyor. O zaman ne yaparsın
Hoslandigini dusunurum.
Harekete geçer misin
Hoşlanmadıysam gecmem.
Yavrucum bakışıyorsunuz. Bakışmak ne demek?
Peki ben sana bir sey soracagim. Bu bahsettigim kizin tayin olup, gitme durumu var. Gecen hafta ofiste 3-4 kere ben gidiyorum dedi arkadaslariyla konusurken. Ama herkesin duyabilecegi sekilde. Acaba harekete gecmem icin mi boyle yapti. Yani ben gidiyorum ne yapacaksan yap diye dusunerek. Yoksa beni kendinden uzaklastirmak icin mi. Yani bak gidiyorum umitlenme fazla diyerek
Bak kızların %95i bir erkeğe değil gösterdiği çabaya aşık olur. Diyelim senden hoşlanmıyor, ki hoşlanma ihtimali de var. Hoşlanmasa bile sen ona olan aşkını ispat ederek gönülünü kazanabilirsin. Kadınlar böyledir ve kadınları hiç tanımıyorsunuz.
Seni reddetse dahi sen açıldığında bak yemin ediyorum bir gün evlense bile diyelim evliliği kötü gidiyor “acaba berdanı kabul etseydim nasıl bi hayatım olurdu” diye düşünür. Bak yemin ediyorum. Bir kıza açılmak eziklik ya da küçük düşürücü bir şey değil. Kızın aklında yoksan bile “acaba olabilir mi?” Diye düşündürtürsün
Ozele gelsene ya biraz konusalim, dertleselim. Ben sana yardimci olurum sen bana
Anladım. Olur açılırım eger o da benim bakislarima karsilik verirse. Yalniz senin bahsettigin cocuk sevse sana acilirdi. Cünku sende ona bakiyor, bakisiyormussunuz. Buyuk ihtimal seni arkadaslarina gosterip bu kiz bana asik diye ego yapiyordur. Amacı budur yani.
Deli gibi peşinden koşması için taktik veririm istersen ama burdan söyleyemem 😊
Temessum et burgun el salla 👋
Ben bir hareket yapacak olsa zaten tanışırız ama onun bir şey yapmasını bekliyorum
Cekiniyor demek ki
Bakarken hiç çekinmiyor ama
Konusmak 3 kat cesaret istiyor, git sor gormedigin yerim kaldi mi de 😂
Ben sorduktan sonra ne anlamı var. Bakan o konuşan da o olsun
yaz dizisi tadında
Evet ama yarım kalacak hikayemiz..
o yüzden yaz dizisi dedim ya. yaz dizileride tutmaz hemen biter
Adını bile bilmiyorum bizim dizi başlamadı bile
atmaz m a l arıyor