AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
bugun yorgunum uyuyacagım acil degilse yarın dinlerim istersen
Sevgilim bana bir kac gundur tripli neyden oldugunu bilmiyorum yaziyorum ya goruldu attiyo ya da atarli atarli yaziyodu dun istemiyorsan konusmayalim dedim hayir istiyorum diyo sinirliyim sadice sana diyo hesabim var onda erkek kankama birseyler attim sifreni degistirde en gormuyim attigini dedi sonra ne atmisim dedim gecistirdi oylesine dedim dedi sonra hastayim uyucam dedi tamam… [+]
boş ver sebebiz öyle davrananlar dengesizdir yuz verme umursama kendine gelir insan bir şeye kızarsa nedenini söyler
İstersen bildiğim kadariyla saygı çerçevesinde yardımcı olurum
Sevgilim bana bir kac gundur tripli neyden oldugunu bilmiyorum yaziyorum ya goruldu attiyo ya da atarli atarli yaziyodu dun istemiyorsan konusmayalim dedim hayir istiyorum diyo sinirliyim sadice sana diyo hesabim var onda erkek kankama birseyler attim sifreni degistirde en gormuyim attigini dedi sonra ne atmisim dedim gecistirdi oylesine dedim dedi sonra hastayim uyucam dedi tamam… [+]
Ya bak herkes yanlış anlar ama seninle arasına mesafe koymak yerine yanj bak bn senjn kimseyle konusmani istemiyorum filan gibi konuşsa anlasirsjnz o sadece sinirle hareket ediykr ve belkide sogumusta olabilir
Soguduysa bile hesabini degistirmiyo kac gundur benimkine de girip bakiyo surekli dun konustjk ama bugun goruldu atti bende yazmadim
Biraz zaman ver istersen arada yokla silcek olsa seni hemen silerdi gururu incinmjsde olabilir
Saçma sapan bel altı bir şey değilse sor.
Bel alti degil Sevgilim bana bir kac gundur tripli neyden oldugunu bilmiyorum yaziyorum ya goruldu attiyo ya da atarli atarli yaziyodu dun istemiyorsan konusmayalim dedim hayir istiyorum diyo sinirliyim sadice sana diyo hesabim var onda erkek kankama birseyler attim sifreni degistirde en gormuyim attigini dedi sonra ne atmisim dedim gecistirdi oylesine dedim dedi sonra hastayim uyucam dedi tamam… [+]
Psikoloğum, yazabilirsin
Bu bir kıskançlık belirtisi ve böyle bir tepki vererekte senin dikkatini çekmeye çalışıyor. Bu kişi sanırım baya kıskanç. Kaç aydır birliktesiniz
Fazla degil ama kiskanc erkek saka yapinca da hosuna gitmiyo
Evet maalesef kıskançlık çok kötü bu yüzden fazla değilken uzatma tavsiyesi verebilirim. Bu arada istersen özelden de yazabilirsin
Napicagimi daha iyi anlatirsaniz sevinirim cok kiriliyorum boyle yapinca
Özelden yazabilir mısınız
Hep geç saatlerde geliyo bu sorular pas..
Tabi
Erkek kanka sıkıntı
Bana bunu sorun ettigini soylese konusmayi keserim ama hic birsey soylemiyo hesabim onda al askim kimden rahatsiz oluyosan cikart diyorum birsey yok diyo
Konu nedir
Erkek kanka olayı bozar. Sevgilin varsa erkek kankan olamaz. normal yani tepkisi bana göre
Bana bunu sorun ettigini soylese konusmayi keserim ama hic birsey soylemiyo hesabim onda al askim kimden rahatsiz oluyosan cikart diyorum birsey yok diyo
Onu sen yapcan oğlan demekki sana karşı kaba görünmek istemiyor ama bi şekilde bunu hissetmeni istiyor
Napicam simdi erkekleri ciakrtiyim mi
Ama onun da bir kiz kankasi var arada bi konusuyorlar ben ona sinir oldum kankamla konustjm
Bak sana görede ters sen niye demedin
Dedim goruldu atmakta trip atmaktan cevap vermedi ki
Takıntılı mı
Buralardayım
Bir şeye kizan insan nedenini söylemeli
Sen hep belirsizlik icinde acaba buna mı kızdı diye mi düşüneceksin
Evet iste ona sinirliyim ki madem istemiyo neden hesabinin sifresini degistirmiyo benimkine de giriyo surekli ama yazmiyo bana
Ona sorsana bunu
Sordum yok birseyim diyo
Neyin var diye sorma
Madem bir şeyin yok niye triplisin de
Üstüne git
Belirsizlik yorar yıpratırsın kendini
Yaz kral dinleriz
Sıkılmıştır. Bunalımdadır. Sorunları vardır. Veya artık istemiyordur seni
Istemese direk hesabindan cikartir kac kere sordum konusmak istemiyor musun diye ben oyle birsey demedim diyo
Başka bi durum vardır o zaman
Yaz ozelden yardimci olayim.
konusmak istersen beklerim.
Çok uzun mu yaş kaç
Yazabilirsin dmden dinliyorum
Buyur
Sevgilim bana bir kac gundur tripli neyden oldugunu bilmiyorum yaziyorum ya goruldu attiyo ya da atarli atarli yaziyodu dun istemiyorsan konusmayalim dedim hayir istiyorum diyo sinirliyim sadice sana diyo hesabim var onda erkek kankama birseyler attim sifreni degistirde en gormuyim attigini dedi sonra ne atmisim dedim gecistirdi oylesine dedim dedi sonra hastayim uyucam dedi tamam dedim bugun de goruldu atmis yazdigimi bende sıkıldım artik insan gibi cevap der dedkm gene atmis bende bidaha hic yazmadim ama hesabini da degistirmedi story attim cevap verenlere bakiyo hesabim da geziyo ama bana yazmiyo napicam bilmiyorum
Nude at direk doner