Sizcede kapali kizlar daha güzel degil mi?
Yoksa bana mi öyle geliyor
Yoksa bana mi öyle geliyor
Aslında herkes güzel sadece kapalıdaki güzelliğin sırrı şu sadece 100 altları gözüktü için başka bir yer görülmediği için bu bir merak uyandırıyor o yüzden daha çekici bulunabiliyor daha güzel olduğu düşündürüyor oysa aynı insanı açtığımız zaman yine güzel olarak kalabiliyor yani bu şöyle bir şey kapı deliğinden bakmakla pencereden bakmak gibi bir şey
Yani güzelse de Allah muhafaza etsin. Ancak İslami terbiyeden gelen insanlar dışarıdan daha bir güzel duygu yayıyor. Ben bunu annemden biliyorum. Çok dikkat ederdi hep. Bunu bilen Müslüman erkekler de
Zaten fazla bakmaz oraya buraya, zira güzel dahi olsa hem kendine hem karşıdakine zarar vereceğini düşünür
Güzel kişi güzeldir yani bunun kapalısı, açığı yoktur.
Kapanmak zaten Allah rızası için yapılması gereken bir eylemdir ve amacı da ilgi çekmemektir yani günümüzde amacından sapsa dahi güzellik kıyaslamasında kullanılan bir araç olmamalı bence.
Neden kapalılar ve açıklar rakip oldu? Kapalılar da evinde açılıyor, açıklar da namazda kapanıyor. Ya da açık bir kadının kapanmama yemini mi var? Belki iki dakika sonra kapanacak? İnsanları kapalı açık diye ayırmayın. Güzellik görünmezdir. Gözünle değil, gönlünle bakarsan güzeli bulursun. Güzel görmek isteyen kendi kalbine baksın.
Cevap
56Cevap
Güzel olan güzeldir. Kapalı ya da açık oluşu güzelliğe bir etki etmez
evet
Bence karekterli olmak insanın boynunun borcu şu an gördüklerim bir şeyleri daha iyi anlamama sebeb oldu ortada haksızlık varken insanlar neden haklıyı vicdanı değilde haksızlık yapanı destekliyor anlamıyorum insanlık bumuydu kapalı olmuş açık olmuş ne farkeder doğru kişi olamadıktan sonra hicbireeyin anlamı yok
Ya inan dünya güzeli olsun o baş örtüsünü takınca hiç çekiciliği kalmıyor tabi düşman değilim takın taktırın ama ben baş örtülü birinle sevgili olmam ama karateri düzgün ise ağıle kuracak isem evlenirim
Bir bez parçası İnsan saçının Yerini Tutamaz Ayrıca bu güzel olmak için yapılan bir şey de değil
@nblmyaaa vayssssssss
@nblmyaaa takılan kumaş güzellik katmıyo kişinin yüzü güzelse güzeldir
@nblmyaaa açıklar çirkin mi demek istiyon anlamadjmki saçma bi cümle olmuş
@pesimistbiriydi kanka bence sen o konuşma tarzını bir düzelt ve çeki düzen ver
@Bilmiyom_ya bunu söyleyecektim de tepki yerim diye söyleyemedim helal olsun
@nblmyaaa Allah razı olsun böyle insanlara direk lafı söyle hiç çekinme
@Bilmiyom_ya teşekkür ederim senden de razı olsun inşallah haklısın evet
@qmpmqmp boş ver boş yapıyo
@pesimistbiriydi tamam kanka en dolu sen konuşuyosun
@Rightist kapalılar çirkin demedim bunun kapalılıkla alakası yok dedim yüzü güzelleştiren bez parçası değil kişi güzeldie zaten
@Rightist ne diyim türban mı neyse ne işte dediğim doğru
@qmpmqmp evet çünkü kendilerine engel olamayıp s! kebilirler allah bizi düşünüyor 😔
@Bilmemmkii12 Haklisin tarikatlar hristiyan basortululer de ateist hic bir ortak noktasi yok dini inanclari falan ayni degil cok haklisin 🤡
Sana öyle gelmiş. Çoğu saçlarını sıkı sıkı toplamaktan kellik sorunu yaşıyor ve saçlar hava almadığı için çok kötü durumda..
Çirkinler kapanınca daha güzel oluyor kusurları örtünüyor. Aslında bir nevi kapanmak güzeldir.
Güzelliğin kapalılık ve açıklıkla bir alakası yok. Kapalı ve açık bir kızın güzeli de çirkini de olabilir.
Kapalı kızların kaplı olmasının sebebi güzelliği ya da diğer dünyevi şeyleri gizlemek değil miydi en son :D
Kapalı veya açık fark etmez yani bazı kadınlar güzeldir. Kategori yapmaya gerek yok.
Aciginda kapalininda guzel cirkini var tas devrinden kalma mevzuyu kapatin artik baydi
Erkekler acık kız seviyor ne derlerse desinler açık dedigim de teshirci tiplerden
erkekler cılvelı sever cılvelı olmak ıcın acık ya da kapalı olmak lazım deıl ıcınde olucak
Hanimefendi inanin yuzunuze kus sicsa daha guzel gorunursunuz
Öyle bir şey olsa diğerleri de kapanır daha güzel olurdu
Güzel kadınlar güzel, kapalı/açık hepsi toplumsal yargı.
Birçok detay kapalı olduğu için yüz daha ön plana çıkıyor ve daha güzel bir görüntü algısı yaratıyor
evet bana çok güzel geliyorlar kapalı olmayanlarda güzel ama kapalıların çoğu güzel nedense
Kriter değil bu.
Güzel kadın her türlü güzeldir
Bence de cidden çok güzeller. Şahsen ben çok etkileniyorum
@pesimistbiriydi zoruna gidince engellemişsin diye buraya yazıyorum taktığımız örtüye bez parçası diyemezsin akıl fukarası ve güzel veya çirkin kapatma emri var
daha çekici geliyo, kapalı kutu her zaman daha çekici olur hesabı
Kapalı kızların aslında en olumsuz yanı güzelliklerinin gizleniyor olması değil mi?
@nblmyaaa tamam ama güzeller diyosun ya onu anca açılınca görebiliyoruz
O biraz daha saçı gözükmüyor yüzünün belli bir yeri gözükmüyor vücudu falan gözükmüyor sadece ön yüz güzelse o yüzden çok güzel geliyor olabilir.
Hep kapalı kız arkadaşım olsun istedim ama hiç nasip olmadı. Bence daha güzel ve alımlı oluyorlar.
kızların her türü güzel. Ama kapalı kızlar gerçekten ayrı bir güzel oluyor. Yüzlerine nur iniyor sanki.
Çok daha güzelleri var. Sen de kapalı mısın?
Hayir
Hm neden sordun kapanmayı mı planlıyorsu
Hayir sadece dikkatimi cekti.
Kapalilarin hepsi degilde ama
Genel olarak çok güzeller
Evet
Senin boy kilo kaç
164 47
Zayıfmışsın baya yaş kaç
24
Nerde yaşıyorsun?
Fransa
Neresi?
Paris
Öğrenci misin orada ne iş yapıyosun?
Belkide bu evlenmeme isteği bakiresinya cinsellikten korktuğun için ve cekindigin içindir yani çok güzeldir illaki bu kadar kısi yapıyorsa
evet ama şöyle istekli dindar bi kapalı bulsam hemen nikahı basarım
Kapalı veya açık ne farkeder ahlaklı ise gerisi önemli değil
Karşılaştırmalar bana çok avam geliyor. Allah herkesi ayrı güzel yaratmış.
her kadın güzeldir kapalı açık yok
ismail abi bi sus artik be
Değiller. Moda oldu o dediğin.
bazıları çok seksi ve alımlı olurlar
Evet çok tatlılar
Kapalı biriyle evlen o zaman.
Açık ya da kapalı diye biri güzel olmaz
Kapalısı, açığı yok tüm kadinlarimiz çok güzel..
bazıları çekici oluyolar
Güzel olan her haliyle güzel
Sana öyle geliyordur.
açıklar daha güzel bence
hayır kapanmakla güzelliğin ne alakası var
Bence daha bebeksi yüzleri oluyor
Güzel olanıda var olmayanda var yani
kesinlikle öyle çok daha çekiciler
Hiç belli olmuyor 😅 sürpriz yumurta gibiler
Bana göre benden hariç herkes çok güzel
Bence de daha güzeller değerli olan her şey saklıdırr:)
🙂😇
Evet
Tabi sorabilirsin
Benim için hepsi teyze
Cok guzeller ilgincekiciler
Hayır iticiler
Kapalı kızlar çok gğzel
Son günlerde duyduğum en saçma şey olabilir
Güzel olsa kapamazdı bence :D
Güzellik kalpte olur fizikte değil
Evet öyle
hayır