Şifre istedik diye hemen güvenmiyor musun savunması yapılması, ya da Şifreleri vermedik diye şüphelenmesi ne kadar doğru?

Sen, istedin mi şifre falan?
Şifre istedik diye hemen güvenmiyor musun savunması yapılması, ya da Şifreleri vermedik diye şüphelenmesi ne kadar doğru?

Sen, istedin mi şifre falan?
Sosyal medya hesaplarının şifrelerini istemeye hakkınız olduğunu size düşündüren nedir? İstemeye bile hakkınız yok ki, verilmeyince bozulmak nedir? İstenmesi zaten güvensizlik işareti ve hadsizlik, sevgili kişisi sizin köpeğiniz mi? Birisi benden istese o saniye görüşmeyi keserim.
Ben telefonuna bile bakmam. Yani evli olsaydım da bakmazdım. Ama kendi telefonumu ortada bırakıp giderim. Yeni aldığım telefonda güvenlik koydurdu. Yoksa şifre ekran kilidi vs olmazdı. Ailemden biri bile baksa yine bir şey demem. Evli olsam eşim Bakmak istese bakabilir. Yani insan hayatı ile barışık olmalı. Öyle olduğunda daha iyi ilerliyor her şey. Zaten güvenilecek kişi baştan belli oluyor
Bana güvenen biriyle ilişkide olduğumu düşünüyorum. Eğer ki güvenmiyorsa bu ilişkinin ne anlamı var? Ben bu tür zırvalıkları sevmiyorum ya, hayatta istemedim istemem de zaten
içi rahat edecekse alsın lakin, bu istemeler hiç bitmeyecek
o niye ayol
ee vereydin nolmuşş
ben kimseye şifre vermem vermedim de hatta vermedim diye kırıldı mı şifrem evet aylarca fark etmemem belki benim aptallığımdı her neyse
konuya gelicek olursam yapacak insan her türlü yapar aldatır sana şifresini verir başka yerlerden aldatır ruhun duymaz yapmayacakta her şekil ve durumda sana zaten sadık kalacaktır
Ben de tasvip etmiyorum yapacak olan kapı arkasında yapar diye bir tabir var, aynen öyle
kesinlikle öyle mesela ben vermiyordum ama aşırıda sadıktım hatta bunu aylarca kontrol eden sevgilim sonunda itiraf etmişti çünkü bir şey bulamadı muhtemelen
kendisine mi güveni yok, ya da çok mu hayal kırıklıgına uğradı bilmiyorum ama, bunlar ilişkiyi yıpratıyor
ilişkiyi yıpratan şey gerçekten de şüpheler
aldatan erkek yanındayken bakışı ile aldatır yine aldatır aldatmayacakta yüz kadının içine tek başına bıraksan aldatmaz tamamen karakter meselesi tabii ki ikinci dediğime rastlamak çok mümkün değildir
şu anlayışa ermektee zaman ya da yaşamak mı gerekiyor bilmiyorum 10 yıl önce bende şu an ki kafada değildim
bu anlayış değil ki olması gereken ben çok kıskanç bir insanım mesela ama böyle düşünüyorum
Cevap
19Cevap
İstemedim ama isteyebilirdim. Bir şey olmuştur aklıma takılan isterim yani ne var bunda :D yaptığı pislikleri saklamak için şifre veremeyen insancıklar var
Güven vermiyordur.. hareketleri süphelidir. Oturup konusmak lazim.. konuşmaktan kaçıyor.. kafamdaki boşlukları ben doldurucagima.. isterim netlige kavussun.. bazi yerlerde evet katılıyorum bazi yerlerde katılmıyorum sirf huzurluk ciksin diye kaos olsun diye istemek.. var bide oteki dediğim var
O ikileme düşürmemek önemli. Bu da sadece karşındaki insana bağlı. Öyle güzel ilişkilerim oldu ki isteme gereği duymadım, inandım yani.
O güveni almak nimet be
Bu zamanda zor zaten 🙄
Şifreyi isteyince ne olacak. Aldatan her türlü aldatır akldjfs
Hayır bence doğru değil. yani aslında benim sevgilim olsaydı zaten hesaplarımın şifresini verirdim ama ondan istemezdim çünkü güvendiğim için zaten bir şey olursa bana söyler derdim. aslında bir mantığı da yok yani zaten biriyle konuşacak hali yok. Benim için güven ve açık iletişim temelinde kurulan bir ilişki olması doğru olur. Eğer bir şeylerin paylaşılmasına ihtiyaç duyuluyorsa, açık bir şekilde konuşarak sorunlar çözülmelidir. Sosyal medya hesaplarına erişim gerekiyorsa, kişisel bilgilere erişim yetkisi vermek yerine birlikte oturup işbirliği yaparak bu konuyu ele almak daha sağlıklı bir yaklaşım olabilir. Ayrıca, güçlü ve benzersiz şifreler kullanmak ve hesapların güvenliğini sağlamak da önemlidir.
Şu şifre muhabbetinden cidden nefret ediyorum.
😅 ben de
Ben veririm ya ne olacakki kafamı yormam onun şüphleride bitmiş olur.
sorun vermek ya da vermemek değilki
benim için de sorun değil ortak hesab istesin onada okeyim sorun bana güvenmemesi
Bana güvenmiyorsa benimle işin neki kapının yolu orada yolu açık olsun.
yeni uyandı
🤣🤣sanda günaydın. Bayan hanım efendi kadın.
tüm tuşlara bas
Bastım hanım abla çorba oldu zaten
Doğru değil.
Çünkü şifresini gizleyen kişi insanda güvensizlik algısı uyandırıyor. yok mu yani sosyal medyadan birçok kişiyi idare eden? Hep duymuyor muyuz veya bazılarımız yaşamıştır da. Ha belki herkes öyle değildir, yapacak olan fake hesap açıp yine yapıyor ama vermem diyen zaten başından güvensizlik bir imaj çiziyor. Dakika başı girmez zaten sevgili kişisi bir naneler yediğinizi görmezse. Güveni oturur. Böyle yaparak insanların güvenini en başından paramparça ediyorlar.
Çok doğru değil.
ne kadar doğru
Yapacak olan her şekilde yapar 🙄
hmm ok
Doğru. Hiçkimse günahsız değil. Sosyal medya ilişki içinde olsun ya da olmasın birçok kişinin günah galerisi
Aranızda gizli saklı bişey olmamalı eğer şifre isterse verilmeli ama gerçekten güveniyorsa bunu istemez bile
istemesi sorun degil istemenin altındaki neden
Bir hatan olmuştur ya da birinden bişey duymuştur ama kötü bişey yani partnerine guvenmelı bır ınsan
Bence şifre lafı bile geçmemesi lazım. Sosyal medya kişiye özeldir..
Değil, olmamalı. Ama isterse veririm. Bende isterim.
Kimsenin şifresini istemem kimseyede vermem gereksiz bir güvensizlik diye düşünüyorum
Kendi yapamadığı şeyleri benden isteyen insan , beni ona güvenmemi beklemeyecek.
Kesinlikle doğru değil zaten ilişkisini sosyal medya üzerine kurulması da doğru değil
Ben istemedim bence saçma herkesin özel sosyal medyası yani şüphelendiğim bir durum olmadığı halde istemem
Toxic iliski nerede görsem tanırım 😻
😅yaşadık en kralını
Hiç o konulara girmiyorum
can sıkan konualar bunlar
Hiç doğru değil. Şifre falan istenmesi de saçma geliyor bana
İnanır mısın, geçen de benim aklıma geldi bu soru 😅 Her ne olursa olsun kendi şifrelerini bile aklında zor tutan biri olarak her iki tarafın da böyle bir şey istemesi çok absürt geliyor bana.
Çok saçma.
Güvenmiyorsam ya da güvenmıyorsa zaten ilişkiye başlamam
Simdi yorumlayacamda tam olarak konu benmi yoksa karsimdaki mi onu anlamadim 😊
Yanlış iş görecek olan bir şekilde kılıfına uydurup aklındakini yapar
İstemeden veririm ben verince aynı şeyi ondan da beklerim sonuç ta bir ilişkimiz var böyle Ufak şeylerden kırmam güven sorunu varsa bu işlere hiç girme güven olmadan sevgi de olmaz
Çok saçma bence
Kesinlikle
Değil
Doğru değil
İş buraya geldiyse, ayrılık iyidir.
Şifre ile güven mi oluyormuş
bence gereksiz bir durum
Değil ya o ne öyle lise talebesi gibi jckdmxmd
İkiletmeden Okey diyorsa o an güvenirim.
Doğru değil.
Doğru değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?