Hayır yani en fazla ne olabilir ki 🙄

Dedikten 5 dakika sonra 🤦🤦

Hayır yani en fazla ne olabilir ki 🙄

Dedikten 5 dakika sonra 🤦🤦

Sosyal medya şifresi vermek güven göstergesi değil, sınırların silinmesidir. Gerçek güven, kontrol etmeye ihtiyaç duymamaktır. Sevgi, birbirine karışmakla değil, birbirini özgür bırakmakla güçlenir. Herkesin kendi mahremi, kendi sessiz alanı olmalı. Çünkü aşk, şeffaflıkla gizliliğin arasında kurulan ince bir dengedir. Birinin kalbine girmek için şifreye değil, samimiyete ihtiyaç vardır. Güvenle kontrol arasındaki farkı anlayabilen ilişkiler, uzun ömürlü olur.
Bence de güven göstergesi değil fakat bir jest olarak algılanabilir diye düşünüyorum.
Kral sen hangi diyarda yaşıyorsun yaaa? gerçekten söyle o gezegene bende gelmek istiyorum çünkü burada böyle bir dünya yok...
Sevgiliye sosyal medya şifreleri verilmesini doğru bulmuyorum öncelikli olarak güven duygusu sağlam ve dayanıklı bir ilişki içinde oluşmuş yerini sağlamlaştırmış olmalı. Sosyal medya şifrelerini birbirlerine vermek için en uygun ve doğru dönemin nikâh sonrasına bırakılması taraftarıyım, evlilikte kadın ve erkek arasındaki iletişime ve güvene, samimiyete bağlı olarak sosyal medya şifreleri karşılıklı uyum ve rızaya dayalı olarak birbirlerinden hiçbir gizli saklı olmadan iki taraf ta istiyorsa şifrelerini birbirlerine vermeyi tercih edebilirler.. Yine de sonrasında gerçekten güven ve sadakat olursa o baştaki huzur devam edecektir. Kadının erkekten, erkeğin kadından gizli herhangi bir bağlantı kurması hiçbir zaman kabul edilemez, hoş görülemez.. Sevgililik aşamasında erken ama evlilikte şifreler paylaşılmalı.
Vallahi kim ne derse desin ne şifrelerimi veririm nede telefonumu beğenmezse keyfi bilir.. çünkü bu iyi 1 şey degil. Annem bile soysal medya şifrelerimi bilmezken sevgilimin bilmesi çok saçma 1 şey..
İnsanın kendine göre özel şeyleri olmalı herseyi de paylaşmak doğru olmaz bence ama kimisi benimle aynı fikirde değil maalesef..
Niye öyle diyon hocam yav verince nolcak sankile aman
Ya benim hoşuma gitmez şahsen.
Kim olursa olsun vermem ama beraber bakarız sevdiğimden gizli bir iş çevirmen alnım açık basım diktir tabii onun da bana güvenmesi ve bunu bana hissettirmesi gerekir
Kuyruğu da dik tutmak lazım hocam
Sosyal medya şifrelerini sevgiliye vermek gerçekten hassas bir konu. 🙃 İlişkide güven önemli ama bu, mahremiyetin yok olması gerektiği anlamına gelmiyor. Şifre vermek, bir süre sonra baskı ve gereksiz sorunlara kapı açabilir. 💔 Kim ne yaparsa yapsın, herkesin özel bir alanı olmalı. "E ne olabilir ki" diyerek başlayanlar, "keşke vermeseydim" diye düşünebiliyor. 😅 Ben derim ki, sevgi ve güven küçücük bir şifreyle sınanmaz. 💬✨
Bence de çok hassas bir konu...
Kesinlikle öyle! Güven, şifrelerle değil, hislerle inşa edilir. 💪💙
Cevap
13Cevap
Sosyal medya hesabım yok olsa da vermezdim şifreyi.
aaa niye be
Neden istediğine göre değişir eğer güvenmiyor da istiyor ise yolu açık olsun..
Hayır yanlış, böyle güvensiz bir ilişki olacağına hiç olmasın daha iyi
Güvenle alakası yok be hocam jest olarak jest
Tabikide vermek gerek ki bne normalde hiçkimsye hiçbir şeyimi anlatamuan biriyim yani her anlamda üzüntümü vs bile ve kişisel eşyalarıma dokunulmasında nbile aşırı rahatsız olan bi insnaım ama prensim sercan her şeyimi bilebirli
Üzüm üzüme baka baka kararıyor zaten evet
Sosyal medya hesabım yok olsa da verirdim gizli saklım olamaz benim
Gizli saklı olayı değil ya
Sosyal medya hesabım yok olsa verirdim bence hiçbir sakıncası yok.
Bence de hiç bir sakıncası yok ben de veririm. d
Aferin xdjk
Bence ilişki uzun süreli ise verilebilir ( 6 ay sonrası). Ben onun yerine buluşunca telefonunu istiyorum. Karşılıklı telefonlarımızı veriyoruz. Şak diye bir hatasını bulurum
Bulursun, ararsan hata.
Ben vermem ama isterse alıp bakar. Güven onemli
Yani isteyince vermekte bir şey
O kadar şeffaf bir insanım ki telefonumun bile şifresi yok 🐣
Aaaa cücük :D
Civciv deyin alınıyor
Taam taam şu geldi aklıma :D
Hiç yakışmış mı bu bebeğe o bıçak 🤧🐣
Bence çok sevimli efenim abartmayın jsjs
😂😂
Buna gerek olmamalı diye düşünüyorum. Sadakat ve güven olduktan sonra.
Gerek olduğundan değil de jest olarak sayılaraktan falan filan bahaneler şahane. d
Kafalarına göre sormadan etmeden insanları engelliyorlar niye vereyim
şsldjsşal Sevgili de engellemez heralde ya
Gerek duymuyorum
Suistimal edilebilecek bir durum tabi ki
Bana güvenmesini isterim karşımdaki insanın. Ben de ona güvenmek isterim. Şifre ile olacak bir olay değil bu.
Ben bilmiyorum ki ona versem
Şifremi unuttum seçeneğinden şaapabilirsin bak. d
şu an açık duruyor umarım gerek kalmaz :)
Eğer KS'den söz ediyorsan ayarlar kısmına girince şifreni görebiliyorsun :D
Bak bu yeni bir bilgi :) teşekkür ederim
Rica ederim 😅
Yani çok tercih edebileceğim bir hareket değil
Mantıklı.
Yanlış. Kişisel alanlar ihlal edilmemeli.
Katılıyorum efenim.
Herkesin bir özeli var neticede.
Saçmalık bence eşim filan olsa neyse
Yine süper uber ultra mantıklı bir bakış acısı
Ergenlik volll yükleniyor
Başımda yine dert :D
Az kalsın kendimden bile gizliyorum ben🙄
Ben unutuyorum jsjs
Bende unuttuğum için küçük bir kağıda yazıp saklıyorum ama sen kağıdın yerini de unutursun 🥲
Güven yoksa o ilisi de yok bu çok saçma 😃
Güven olmadan zaaaateeeenn
Niye ki önce o bana bi versun sonrasına bakarız da ula hem niye vereyim ki hayirdur ula
Vermek doğru değil. Birbirinize güvenmek zorundasınız. Güven yoksa aşk, meşk te yok.
Hayır doğru değil, yanlış ve aşırııııı gereksiz
Verirdim sorun olmaz
Ben de veririm yani noluvercek sanki.
Hiçç
Hangisini
KS mesela :D
Veririm sıkıntı değil
hayır doğru bir hareket değil. o hatayı ben yaptım
Bu özel alana saygısızlık
Verilir gizli saklı olmaması laizm
Flörtüme vermiştim sen ne diyorsun 🤣🤣🤣🤣
Sırf bu yüzden sa** tekini yolladım
Hayır ne olur ne olmaz
Şu ana kadar hiç böyle bir talepte bulunmadım.
Doğru ne gizli saklı olsun ki
Olabilir
Karsılıklı güven yoksa bi anlamı yok zaten
Doğru
Gerek yok vermeye
İsterse verilir
Benxe gerek yok
Hayır vermem
Başını alır anca
Ben vermem
Kendine saygisizlik
Yanlış.