- Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBen her ne kadar aşka inanmasam da aslında gerçek aşk günümüzde pek kalmadı. ama yine de aşkı bilenlerin olduğunu düşünüyorum Genellikle bir kişinin diğerine romantik bir çekim hissetmesi olarak tanımlanır. Bu tür aşk, tutku, romantizm, cinsellik ve duygusal bağ içerebilir. İki kişi arasındaki romantik bir ilişkinin temelini oluşturabilir. Aşk, insanlar arasında derin bir bağ, çekim ve duygusal bir ilişki olarak tanımlanır. Aşk, genellikle romantik ilişkilerle ilişkilendirilse de, farklı türleri ve yönleri vardır ve sadece romantik ilişkilere sınırlı değildir. Başkalarının ihtiyaçlarını ve duygusal durumlarını anlama ve onlara destek olma isteği olarak tanımlanır. Empatik aşk, insanlar arasında empati kurmayı ve başkalarının mutluluğuna katkıda bulunmayı içerir. Bu tür aşk, romantik bir boyut içermeyen, derin duygusal bağlar ve sevgiyle karakterize edilen bir ilişki türünü ifade eder. Genellikle bir kişinin başka bir kişiye derin bir sevgi ve saygı duymasıyla ortaya çıkar.
https://www.youtube.com/embed/sdAOoB5ML0Q10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılToprakta iki olağan dışı durum vardır … deprem ve Volkan
Sevgide de iki olağan dışı suret Heycan ve aşk
gerçek isimleri ışk ve heymandır ….
bunlardan heycan, volkan gibi en güçlü olup en kısa sürendir.
aşk ise deprem gibi bir süre devam edebilir… bunlar sevginin farklı görünüşleridir….
ama sevgiden ayrı bir kavram değillerdir… Ancak sevgiden üstün görülse de aslında…
aynı toprak hastalanınca depremi volkanı kustuğu gibi … sevgi ; aşk ve heyecana şekline girdiği zaman güzelleşmez tam tersi aslında bir hastalık grip dönemi gibidir ….
sevgi asıl olan ve baki olandır …gerçek sevgi hiç bitmez…. Saf sevgi… yanlış yaptırmaz … bitiyorsa asla sevgi olmamıştır….
bunların dışındaki de tamamen hırs ve hevestir
12 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel anlatmışsınız..
Teşekkürler ✌️
Cevap sahibi+1 yılBen Teşekkür ederim…sizin güzelliğiniz 🍀
+1 yılAşk, kalpten kalbe attığımız bir mesaj gibidir. O, gizli bir dilde konuşan bir melodidir.
Özetle, aşk; şifreli yangın sözcüklerinde saklı olan bir serüvendir.
Falan filan yazanlari pek sallamayın ve beyninizi manipüle edip at gozluklerinizi takip hayatınızı bok etmeyin asla hiçbir şeyin fanatiğicesine hatası olmayacakmis gibisine bağlanmayin.
Aşk, hormon seksidir.10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yılAşk ilk önce guven demektir
Sadakat demektir
Saygi demektir
Sonra bunlar varsa tabiki
Ask saNa birden huzur olur
Mutluluk olur
Ask anlayis demektir
Ask yeri geldigi zaman bir birinin dertlerine kucak açmak demektir
Aşk sabir demektir
Yeri geldigi zaman karsindaki ateşken senin su olman gerekir
Aşk iki yürekte el ele beraber güzel yolu yürümektir
Aşk niyet etmektir
Nasilki namaza durdugunda gözlerin sag sola bakmiyorsa
Aşktada böyle olmak gerekir
Niyet edildikten sonra sag sola bakmamak gerekir
😊🌹00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılAşk: Topuktan başlayarak bedenin her yerine temas ederek saç tellerinin en uç noktasında yaşanan duygu yoğunluğunun kalbi ele geçirmesidir
14 Yorumla- +1 yıl
Hmm ben böyle bir şey yaşamıştım ama benim için adı Sevgi aşk değil.
- +1 yıl
Allah üst levelini yaşatsın
- +1 yıl
Ay yok ben almayayım sizlere yaşatsın 😂
- +1 yıl
Amin yüz dua ediyorsan bir bu duan kabul olsun xd
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar uzun uzun tarif edebilirim ki ama gereksiz sadece sonucunu söylesem yeterli hoş bir şey değil gerçekten hoş bir şey değil
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılYürek çarpıntısı ile gelen gereksiz evren duygusu
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Şimdiki aşklar narkotik baskını gibi
113 Yorumla- +1 yıl
Yat yat yat 😂😂😂
- +1 yıl
Donlar aşağı 😂😂
- +1 yıl
E narkotik baskını gibi dedin bu şekilde olur olsa olsa 😂😂
- +1 yıl
🤣🤣
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
@lotus-patra donlar aşağı kısmında dağildım yeni yeni toparlıyorum 😂
- +1 yıl
@PiLLy_BheBek güzel tanımladım ama kabul et😂😂
Ben de yazarken çok gülmüştüm 😂 - +1 yıl
Günümüz ilişkileri için müthiş bir betimlemeydi👌😂
Öncelikle bir söz ile başlayayım soru da olabilir "insan görmeyince ne yapabilir?" Doğru cevap hissetmek aşık olmak budur aşk budur
Bazıları aşkı dış görünüş güzelliği, cinsellik yaşamak vb. Gibi bir şey zannediyor özellikle de şimdi ki gençlik, ben şu an kendi yaşıtlarımdan daha üstünüm neden mi çünkü hayatım için ne olursa yapmaya hazırım şu an da beni iyi şeyler buluyor bulmaya devam ediyor inşAllah hayallerim gerçekleşecek12 Yorumla- +1 yıl
Amin inşallah.
İnsan görmeyince zorluk çeker mental olarak.
Fiziki olarakta oraya buraya çarptığında canı yanar.
Hmm anladım demek istediğini..
Teşekkürler cvp için ✌️
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. İnsan kendinden başkasını çok sever mi? Aşk, öyle bir şey ki sevdirir. Hayatta bir çizgi vardır çizginin sağ tarafı mutluluk sol tarafı hüzündür. İnsanlar genelde çizgidirler, duygularını dengeler. Ne hüzün ne mutluluk? Eğer kendinden çok sevdiğin biri varsa o sana dengeni şaşırtır. Çok mutlu olduğun an, bir anda çok mutsuz da olabilirsin. İşte sevgi böyle bir şeydir. Dünyada iki kelimeyle cenneti, küçük bir kırgınlıkla cehennemi yaşatır. Ama ne kadar küs olsan da, kızgın olsan da, onun var olduğunu, senin olduğunu bildiğin sürece en mutlu sensindir. Sadece gururun bu gerçeği o anlarda saklar, ama bu hep böyledir. Onu gördüğün an kendini unutursun. Tek düşündüğün tek hissettigin onu çok sevdiğin, onsuz yaşayamıyacağındır. Elini Tuttuğunda dünya yıkılsa sana zarar gelmiyecekmiş gibi hissedersin. Ne kadar canım acısa da yinede onu kendinden çok seversin.
111 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar canın acısada yinede onu kendinden çok seversin...
Kendinden çok sevmek sağlıksız olmaz mı 🙄
- +1 yıl
Ya da kendinden çok sevmiyorsan ona sevgi diyemeyiz mi?
Önce kendini düşünmek bencillik mi 🙄
Kafamda deli sorular - +1 yıl
Motor kullanmayı bilmiyorum ki ben 😀
- +1 yıl
Yolda öğrenirim kullanmayı diye şey etmiştim 😅
Ölüme değil eğlenmeye götürüyordum 😂
Yani niyetim oydu 😂 - +1 yıl
O zaman in aşağı yürüyelim 😀
- +1 yıl
Tövbe tövbe 😂
Orası spontane olsun
+1 yılAşk elle tutulur gözle görülür bir varlığa yapılmaz aşk hayal edilen bir bahadır iki insanın arasında olan ilişki sevgidir sevgiyi tanımlayabilir miyiz evet tanımlarız sevgi bir bütünlüktür kendini karşıdakini yerine koya bilmektir derdiyle dertlenebilmek mutluluğuyla mutlu olabilmektir hissettiğinde ona ulaşabilmek ve ulaştığında özlemini gidere gidere bilmektir evet günümüzde bu kadar değerli sevgi var mıdır mutlaka vardır ama iletişimin bu kadar güçlü olduğu bir dönemde aradaki özlem duygusu maalesef yok oldu özlemin olmadığı yerde sevgi duygusu bence çok kırılgan hale geldi insanlar çok hızlı sevip çok hızlı soğuma evresine girdiler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKişinin başıboşluğundan türemiş olan bir olgudur bu, yani bir kimsenin kafasındaki boşluk ne kadar büyürse bu olguya olan alakası da o denli büyür, o denli önem kazanır, hayatlarında kendileriyle bir başına olanlar ve kendilerine yetenler ise, böyle şeylere hiç gerek duymazlar, çünkü bu kimseler dünyevi olan hayatlarından en doğru şekilde yararlanmayı ve hayatın aşım safhasına hazır olmayı umarlar, çoğunlukla da aşarlar onu, ne mutlu onlara, onlardan olanlara!
11 Yorumla- +1 yıl
+1
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılHastalık, geçici körlük, illüzyon... Evlenince geçer, uyanırsın. Dünyanın en gereksiz, en zararlı duygusu. Aşık olmayın, önce birini tanıyın, sonra onu sevip sevemeyeceğinize karar verin. Yoksa çok pişman olursunuz.
22 Yorumla- +1 yıl
Pişmanlık diyorsunuz...
Duysunlar uygulasınlar 📢 😂 - +1 yıl
Herkes, iyi tanımadığı insanların karizmasına veya başka bir şeyine hayranlıkla aşık oluyor. Tanımaya başladığında da büyü bozuluyor, sanıyor ki o değişti. İnsanlar değişmez. Beğenmeyeceğin ne varsa zaten oradaydı, sen görmekten acizdin, çünkü aşk geçici körlüktür.
+1 yılAşk: Hastalıkltır. Normal çalışan hormanlarin bozulması ile oluşan bir duygu karmaşası. Geçici körlük en belirgin özelliği. Neyse ki yatarak 1 hafta ilaçla 7 günde geçiyor skdjdjs
13 Yorumla- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 626 cevap paylaştı.
+1 yılAşk, derin bir duygusal bağ, sevgi ve yakınlık hissiyle karakterize edilen insanlar arası bir ilişki türüdür. İnsanlar arasında romantik ilişkilerde, aile üyeleri arasında ve yakın arkadaşlar arasında farklı şekillerde yaşanabilir.
Aşk, kişiler arasında saygı, hoşgörü, anlayış ve paylaşımı içeren güçlü bir bağ oluşturabilir. Bu duygu, sevdiğimiz kişinin mutluluğunu önemseme, ona destek olma ve birlikte olmanın keyfini çıkarma isteğiyle de şekillenir.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Hissedilen bir şeydir. Herkes kendince tanımını yapabilir. Ama yine de yetersiz kalır.
Bana göre ise öylesine ilahi bir şeydir ki, Yunus' lar, Mevlana 'lar ömürleri boyunca yazmışlar, dile getirmişlerdir.
Leyla olmuş Mecnunda, Kerem olmuş Aslıda, Yusuf olmuş Züleyhada...
10 YorumlaAşk ilk anlarda birbirine ulasamamnin , özlemin ve merakin halidir... Ne zaman ki insan kavuşur işte o ulasilamamazlik hali ortadan kalkar aşk da biter
13 Yorumla- +1 yıl
O zaman geçici bir duygu, çokta önemli değilmiş diyebiliriz.
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Eros'un oku kıçına batirana kadar insanı esir alan, sarhoş eden duyguların yaşandığı, o oku batırdığı andan itibaren içinden çıkılmaz bir kaosun olduğu saçma sapan kalp çarpıntısı 😂😂
17 Yorumla- +1 yıl
Vah vah derin bir yara bırakıyor olmalı o ok 😂
- +1 yıl
Hmm bu tanımdan aşkın çokta önemli bir duygu olmadığını anlıyorum, doğru mu anlamışım?
😂 - +1 yıl
Perlacım üstün olan aşk mı, sevgimi sence?
- +1 yıl
Üstün olan ne sevgi ne de aşk. Üstün olan saygı duymak , empati kurabilmek, paylaşabilmek, beraber gulebilmek. Aşkından ölüyorum deyip de daha neyi sevdiğini bilmeyen, gözleri ile konuşamayan, akşam eve gelmeyen, bildirim yapmayı hesap vermek olarak düşünüp gizemli yaşayan çiftleri görüyorum. Bu benim için sadece cinsel ortaklık bana göre ya da evlilik ise çocuk yapmak için aynı evde yaşayan insanlar.
- +1 yıl
Her şeyde olduğu gibi aşk teriminin de içini boşalttılar. Yakışıklı, güzel diye aşık olunmaz. İki kişi gözleriyle konusabiliyorsa aşktır o. Sürekli kavga edip, birbirini anlamayan, saygı göstermeyen ama görünce kalbim pıt diyen insanlar aşık değildir. Aşk gözlerle, bakışlarla konuşmasını bilmektir. Aşk kavga etmek değil beraber eglebilmektir, gulebilmektir. Dünya'nın en güzel kadınının yanında kendi kadınından başkasını görmemektir. Kadının da görmeyeceğine emin olmasıdır. Bana soruyorlar eşin Tayland'a beraber nasıl gidiyor? Kiskanmiyor mu? Evet kiskanmiyor çünkü etrafımda yüzlerce yarı çıplak kadın olsa da ondan başkasına bakmayacagimdan emindir. Bakmam da zaten.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi öncesi yoğun heyecan. Sonra yok oluyor yavaş yavaş. Yerini sevgiye bırakıyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Oh be biri de benim gibi düşünüyor 😂
- +1 yıl
💖💖
+1 yılseks yaşamak için uydurulmuş bana mantıklı geliyor 🤨
13 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Adamın biri birgün durmuş düşünmüş p*rno izle izle nereye kadar en iyisi ben bu gönül işlerine uzanayım biraz demiş o esnada film şeridi gibi geçer brazers, p*rno, doeda derken karşısına bir kadın çıkar senin o aşk diye bildigin aslında sekstir 😬
- +1 yıl
Yani bunu böyle tanımlayan ancak bir erkek olurdu, oda sen oldun tebrikler 😂
Tanimini ask tanricasi bile cozememis biz nerden bilelim :D
14 Yorumla- +1 yıl
Aşk tanrıçası diye bir tanrı mı varmış 😀
- +1 yıl
Ala ala öyle bir tanrı mı varmış
Baya bildiğin bizim erkek isimlerinden olan Hasan gibi 🤔
Umarım beni keklemiyorsundur 😂
+1 yılaşk hayal edilenle gerçek arasındaki fark, farkedilinceye kadar süren bir yanılgıdır.
12 Yorumla- +1 yıl
Yanılgı güzel tabir 😀
Tabii bence - +1 yıl
tesekkür ederim :D
Aşk masum olduğunda kalbini çarptıran imkansız oldum mu kalbini acıtan bir duygudur tanımı herkese göre değişir bana gör "kalpten kalbe yolculuktur aşk"🙂
10 Yorumla
+1 yıl- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılNesillerimizi devam ettirmek için bi mekanizma bi ilizyon hata bi yalandan ibaret
20 Yorumla Ask erkegi masrafa kadini once strese sonra masrafa sokmak icin uydururlmus kapitalist bir yalandir. 😂😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. İnsanın kendini kaybetmesi garip garip davranışlar sergilemesi sonucu oluşan duygusal patlamaya aşk denir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence kimse bilmiyor. U
zmanı olanlar bile;
Birinin aşk dediğine diğeri sevgi, onu sevgi dediğine diğeri aşk diyor10 Yorumla
+1 yılŞey gibi ya büyük bir kavga edersin. Ama mesela karşı taraf hastadır. Hasta olduğunu bildiğin için kalkar nane limon yapar masanın üstüne koyar sessizce gider gene salonda oturursun. Garip bir duygu.
11 Yorumla- +1 yıl
Kıymamak yani...
Teşekkürler ✌️
Bağımlılık onsuz olamama düşüncesi, onsuzda olur diyebiliyorsan aşık değilsindir sevgidir saygıdır vs vs
10 YorumlaHerkes bir yorum yaptı anlamadım tam olarak kendisini. Sözlükte a kısmında olan, üç harfli bir duygu bütünü
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 26,7b cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılTam olarak bu
10 Yorumla
+1 yılElimizde kanıtı olmayan bir hisse karşı duyduğumuz inanç
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılHayatının tüm ilgi ve arzusunu bir insanda bulmaktır aşk
10 Yorumla
+1 yılHiçbir kelimenin anlatmaya yetmediği derin bir bağ
10 YorumlaBirini benimsemek, sahiplenmek, sevmek ve arzulamak.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılAşk her şeyi sevmenin temelidir sevmezsen yer çekimi gibidir yıkar insanı canını acıtır.
Aşk şunu istemez ya ayrıldım ayrıldı gitti diye üzülmeni istemez çünkü giden onlardır aşk değil aşk seninle doğar seninle ölür.00 Yorumla Sadi Şirazi: "Aşk'a uçarsan kanatların yanar..." Mevlana: "Aşk'a uçmazsan kanat neye yarar?" "Aşk'a varınca kanadı kim arar?" Yunus Emre
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşk ruh ikizini bulmaktır.
oda zor gibi
10 YorumlaAşk diye bir şey olduğuna asla inanmıyorum. Aşk bana göre koca bir yalandan ibaret. Aşk yalan olmasa zamanında birbirleri için yanıp tutuşanlar neden ayrılıyor. Bence aşk takıntı. He Sevgi, sadakat fedakarlık bunlar var iki kişi arasında bunlar olunca evlilik oluyor Zaten. Ama aşk yok ya ben inanmıyorum.
00 Yorumla- 00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe sen sor ne ben söyleyeyim...
12 Yorumla- +1 yıl
Sordum bir kere hadi anlat 😀
- +1 yıl
@lotus-patra Aşk, insanlar arasında yoğun bir duygusal bağ ve çekim hissi yaratan karmaşık bir duygu durumudur. Aşkın tanımı kişiden kişiye değişebilir ve farklı kültürler, inançlar ve deneyimler tarafından etkilenebilir.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılOnu görünce hatta onu görme onunla konuşma fikri aklına gelince bile kalbinin hareketlenmesi, onunla konuşurken kalbinin pır pır olması. 🤣
00 Yorumla Beşeri aşk bir insanın karşı cinsine elinde olmadan , ona karşı duyduğu aşırı sevgi , heyecan , istek ve arzu olarak tanımlanabilir.
00 Yorumla
+1 yılAşk olmadan seks olur, seks olmadan aşk olmaz.
Aşk: seks ve duyguların birleşip nirvana da yaşanmasıdır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaşanmamış şeyler ancak betimlenebilir.
Yaşanmışlıklar ancak oturup sessiz sedasız aklınızdan gecirebilirsiniz.00 Yorumla
+1 yılSeks yaşamak için uydurulmuş yalan kişilerin anlaşması konuşması aynı dilde buluşmasına aşk demişler.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Onu gördümde elimin ayağımın bir birine dolaşması, kalp atışımın hızlanması , gözlerimin içinin gülmesidir benim için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıl1. şıkka ilave olarak hoşlandığımız bedenlere beğendiğimiz karakterleri yükleyip bir süre sonra sıkılıp başka bedenlere yelken açmak
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Aşk diğer yarını arayıp bulmaktır. Kalbimizin ruhumuzun yarısı karşı cinstedir. Elbette bulabilmek mesele
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tarif edilecek bir duygu değil.. yaşanır ve özeldir.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü spesifik bir cevabı olmaz görecelidir
10 YorumlaAşk sevgiler üstü bir duygudur. Sadece sevgiliye değil bir çok bağlıkla aşık olunabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Aşk zehirdir. Zehir olduğunu bilirsin yine de kana kana içersin
00 Yorumla
+1 yılİnsana yanlış mantıksız kişiyi seçtirir. Zaralı duygudur kör olursun gerçekleri göremezsin. çok acı çeksen de bırakamazsın unutamazsın. Bir zaman sonra biter geriye takıntı kalır yeniden birini severseniz takıntınız geçer
00 Yorumla
+1 yılA şıkki seks yaşamak için uydurulmuş bir yalan.
10 Yorumla
+1 yılYalan. Olmayan bir şey
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılAşk diye bir şey yok diye düşünüyorum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aşkın tarifi olmaz bence yaşanır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılAşk sende olan herseyden vazgecebilmektir
10 Yorumla
+1 yılaşk arzudur bu gerçek arzu yoksa aşk yoktur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMerak, heyecan ve huzurun birlikte barınabilmesi.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Seçeneklere, gözleri kör eden iksir, de koymalıydın😍 bak gözler kalp olmuş 😝
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat