10 gün sonra izinden döndü bugün ilk defa uzun bi aradan sonra gördüm görünce bi heyecanlandım bana karsı ilgisi yoksa kendimi kaptırmak istemiyorum ilgisi varsa nasıl anlarım ya da kendim belli etsem ters teper mi bilemiyorum?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İlgisi olsa şimdiye kadar anlardın zaten.. Sen ilgini belli et o da ilgilenirse devam yoksa tamam dersin mevzu kapanır.
ben işe yeni başladım sayılır cok uzun zaman olsa anlardım ilgisini Şu an anlamıyorum soguk degil ama adım atıyor da diyemem
Bakışlarında gözlerinin içi gülüyorsa vardır.. Buna dikkat et.
tamam dikkat edicem 👍🏻
Onun bakışlar nasıl, arada birileri var mı, ona bi zarf atsan
arada birileri derken?
Ortak arkadaşın varmış ağzını arasın, aklına düşürsün
kıza ne dicem ben tam olaraak? kendi düşünüp yapar mı acaba sanmıyorum da ( ortak arkadasımız evli ve ona abi diye hitap ediyor) iş ortamında yakınlar ama esas samimiyeti benimle daha cok
Kıza ben bu erkeği beğeniyorum de. O da gidip çocuğa sevgilisi var mı vs sorular sorsun sonra bak bu nasıl onunda sevgilisi yok vs desin
Senin beğendiğini söylemesin
anladım düşüneyim bi sekilde sorcam artık
bugün farkında olmadan ne yaptım onlarınn birimde ortak arkadasıma kahve icmeye ugradım günde 3 kere buraya ugramazsam işim rast gitmiyo dedim güldük, yan masada bu begendiğim kişi vardı ve bizi duydu bişey anlamısmıdır ya da üzerine alınmıs mıdır?
Zannetmem, ne iş yapıyorsun
memur
Tain ettim zaten günde 3 kez gelme falan , Bende memurum
ne zaman ara versem yanlarına gidiyorum burdan bile anlaması lazım pof
Bakışından anlar, gözler anlatır herşeyi
ben onun yanındayken konusurken gözlerine bakıyorum ama onun haricinde bakamıyorum işte sanki anlamasın diye paniklemiş gibi , bidahakine biraz bekli etcem artık
O bakmıyor mu
evet yüzüme bakarak konusuyo
onun dısında bakmıyo sanırım
Hiç kaçamak bakışı ya da sen bakarken göz göze gelmeler vb yok mu
bugün bir kez bakısını yakaladım o kadar öğle arasında da dısarı cıktım bi işim vardı yoksa yemekte yanına giderdim yarın öyle yapcam😀
Dokunmalar falan var mı, ya da komik birsey olduğunda ilk sana bakma, gülüyor mu vb., mesela sen gülme anında falan böyle yaparsın, sonra saçlarını düzeltirsin oynarsın saçlarınla 😉
dokunma olmaz da diğer dediklerini yaparım
Sosyal medyada takip ediyor musun
hayır etmiyorum
Niye hikayesine falan cevap verirsin
kahve yap gotur sohbet et
sadece öğle yemeklerinde birlikteyiz ortak arkadasımız var
yakinligini belli et
Yakın arkadaşına sor
ortak arkadasımız var ve o ortak arkadas benim cok yakınım ona ne sorabilirim?
Hayatında biri olup olmadığını
hayatında biri yok sanırım ona espri yapıyolardı gecen 35 ine geldin evlen artık falan diye
Onların haber de olmayabilir varsa bile
haklısın ortak arkadasımız benimle yakın onunla sadece aynı birimde iş arkadası, pek haberi olmayabilir bilemiyorum ama sorcam
Sonra sosyal medyadan eklersin hikayelere laykla devam edersin
ben şimdi eklemiyim ya olmaz önce ilişki durumunu öğrenmem lazım
Şimdi değil zaten
bak bugün farkında olmadan ne yaptım onlarınn birimde ortak arkadasıma kahve icmeye ugradım günde 3 kere buraya ugramazsam işim rast gitmiyo dedim güldük, yan masada bu begendiğim kişi vardı ve bizi duydu bişey anlamısmıdır ya da üzerine alınmıs mıdır?
Bilmem ki kaçak bakış falan yakaladın mı
o lafı söylerken yüzüne bakmadım tabikide😀 ilk o tarafa gittiğimde kafasını kaldırıp bana baktı bi o kadar
Sen kafaya koymuşsun bu çocuğu😀
sorma fena taktım kafayı😀
Gazanız mübarek olsun hocam 😅