Sana birisi sanaldan seni seviyorum desen inanır mısın? İnanmayınca tekrar tekrar söylese de inanmazsın. Sanalda kendin inanmayacağın durumlara beni inandırmaya çalışman çok bencilce
@Dysider466 inandırmaya calismiyorum ki? kendi karakterimi açıkça soyluyorum ben neden gidipte beni üzen kızlarla takılan birini seveyim? diğer kızların mallığını ben niye üstüme alinayim inanmiyorsan sen bilirsin
@Dysider466 inandırmaya çalışmam içn bir kanıt sunmam lazım mantık olarak? kendini açıklamak inandırmaya çalışmak değil. burada benim yorumuma karşılık bir şey söylemişsin bende ona cevap veriyorum kimsenin seni inandırdıği yok.
sanane ne giydigimden aq yobazı? kendin dışarıda karı kız kesip bana namus bekçiliği yapma bu kafanla neden sevgilinin olmadığı, elline kız eli değmediği belli yazık kafana yazma boşuna sus
sen mi normalsin geri kafalı kro beynin moruklaşmiş senin üstteki yorumuma bak seni savunmuşum daha güzel demişim gelmiş burada durduk yere namusuma laf ediyosun sen kimsin andaval ezik anca kız beklersin böyle senin gibi biriyle kimse olmaz olmucakta yalnız gexxeberip gitceksin kro seni
cahil herif kapalı olupta neler yapanlar var haberin var mı senin sen kim oluyosunda giyime göre beni yargiliyosun asıl namussuz sensin iğrenç birisin hepte yalnız olacaksin kızlar senin gibisini napsin kafan bozuk yazma bana kes sesini
Şizofreni var sende galiba😃 öyle bir şey yazdığım yorumu bulamıyorum. Ben insanları ırklarına bakarak yargılamayacak kadar mantık sahibiyim sen kendi haline yan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence ilk sevgilin çok sansli olur böylesi daha guzel
hiçbir kız böyle bir erkek istemez istediğini söyler ama hepsi 50 kızla takılan kazanovaları kovalarlar
@Dysider466 aga bu dediğini biliyorum o yüzden sevgilim olursa zaten hiç olmadığını söylemiycem maalesef bakirim ayrıca rezilin tekiyim aq
@Dysider466 yo tam tersi ben öyleyim sevgilimde oyleydi ve çok hoşuma gitti
Sen nasıl internetteki erkeklerin sevgisine güvenmiyorsan ben de sanaldaki insanlara değil reelde gördüğüme inanırım
@Dysider466 neye inanmak istiyosan inanabilirsin herkesi bir tutmak sacma 😐
Aynen sen de kesin sanaldan sana yazılanlara herkesi bir tutmak saçma diye inanıyorsundur eminim
@Dysider466 o kadar da degil sadace suanki kizlarin coğu kendini üzen tecrubeli seviyor diye ben de öyle olcak degilim sogurum
Ben de SENİN gibi sanalda söylenen bazı şeylere nanmıyorum dedim. Zorlamanın mantığı yok, aynı durumda sen de inanmazsın
Sevgilim olmadı diye bakirim diye karşıma çıkacak kızın da benim gibi olacağının garantisi yok
Ya gidip her boku yaşıycam ya da söylemiycem geçmişimi
@Dysider466 inanmazsan inanma be öf
Eline erkek eli değmemiş kız yok zaten şimdi ki kızlar babasından da korkmuyor babası dışarda yakalasa gebertir atar ikisini de
yani evet çoğu kız öyle şu an çok nadir var
Ama sorsan aileleri benim kızımın eline erkek eli değmez der
Sana birisi sanaldan seni seviyorum desen inanır mısın? İnanmayınca tekrar tekrar söylese de inanmazsın. Sanalda kendin inanmayacağın durumlara beni inandırmaya çalışman çok bencilce
Sen bile mesela bakire bir kıza benzemiyorsun heryerin açık o manitanla illa ki birşeyler yaşadın
@Dysider466 inandırmaya calismiyorum ki? kendi karakterimi açıkça soyluyorum ben neden gidipte beni üzen kızlarla takılan birini seveyim? diğer kızların mallığını ben niye üstüme alinayim inanmiyorsan sen bilirsin
İnandırmaya çalışmıyorum diyip, "inanmazsan inanma", "inanmıyorsan sen bilirsin" diyorsun. Başka bir şey dememe gerek yok sanırım
Kızlar mal olduğu için bizde şerefsiziz zaten siz zeki olsaydınız sizi kullanamazdık
@Dysider466 inandırmaya çalışmam içn bir kanıt sunmam lazım mantık olarak? kendini açıklamak inandırmaya çalışmak değil. burada benim yorumuma karşılık bir şey söylemişsin bende ona cevap veriyorum kimsenin seni inandırdıği yok.
tm abi kızlar mal tm sen zekisin yeter
Ya siz neyin tartışmasını yapıyorsunuz bu kodumun lanet ülkesinde yok işte namuslu kız kardeşim hepsinin erkek arkadaşı olmuş
Unutun artık namuslu kızı
Senle tartışmayacağım inanmıyorsan inanma be öf sjzhsjsjsjdk
ısrarla inanmiyorum diye belirtmissin bende en sonunda ona karşılık dedim hani bunu anlamak zor olmamali sus anlamında 😃😃
Evet malsınız çoğu erkek size aşık taklidi yapıp sizi kandırmıyor mu? Mutlu olan 1 tane kız göster varsa bana çoğunuz erkeklerden darbeyi yemişsiniz
Açmış göbeğini aq babası görse bacaklarını kırar
sanane ne giydigimden aq yobazı? kendin dışarıda karı kız kesip bana namus bekçiliği yapma bu kafanla neden sevgilinin olmadığı, elline kız eli değmediği belli yazık kafana yazma boşuna sus
Kafamda ne var gayet normalim dindar erkekleri kızlar sevmez diye bir şey yok herkes senin gibi namusunu kaybetmiş bir xkahpe değil mkodumun deliklisi
sen mi normalsin geri kafalı kro beynin moruklaşmiş senin üstteki yorumuma bak seni savunmuşum daha güzel demişim gelmiş burada durduk yere namusuma laf ediyosun sen kimsin andaval ezik anca kız beklersin böyle senin gibi biriyle kimse olmaz olmucakta yalnız gexxeberip gitceksin kro seni
Bende ne var ki bir kız niye beni istemesin?
Namussuzsun çünkü o yüzden laf ettim
cahil herif kapalı olupta neler yapanlar var haberin var mı senin sen kim oluyosunda giyime göre beni yargiliyosun asıl namussuz sensin iğrenç birisin hepte yalnız olacaksin kızlar senin gibisini napsin kafan bozuk yazma bana kes sesini
Kapalı bir kız bana bakar bence ama açık giyinen bakmaz kısmen haklısın
Sen neler neler yaptın peki? Erkek arkadaşınla put gibi robot gibi hareketsiz durmadınızya
YA NE ALAKASİ VAR KES BE KES SANANE LAN KİZİN NE GİYDİGİNDEN BEYNİN BU KADAR Mİ CALİSİYO REZİL KOPEK
@Dysider466 mkodumun oğlu demin kıza namussuz muamelesi yapan sendin inanmam bakire düzgün kız kaldığına falan diye
boş ver lan ben kizlarin dogalarinin capkin erkeklerin pesinden kosmak oldugunu soyledim beyinsizsin lafi g**nden anliyon o yuzden
Ne olucak kız eli degince başın göge mi erecek? Kaliteli yalnlzlık boş ilişkiden iyidir.
Kızlar öyle düşünüyor mu peki? Siz aşksız yaşayamıyorsunuz yeri geldi mi yalnızlık bize de batıyor bizde insaniz
abartma la kız eli erkek eli ne farkı var el işte çok bi numarası yok buna emin ol :D
Cidden mı oha boşa yasiyon harbi
Sen dolu mu yaşıyorsun şu giyimine bak annen de mi böyle giyiniyor
Yollu
Hayat bundan ibaret değilki
Afgan sen sus
Bu beyinle yaşaman bile mücize bırak sevgili yapmayı
Afgan ve suriyelileri seviyorum diyen sen de beyin varsa ben ne oluyum söyle ben burada yeni deilim aylar önce senin gibi bir malla tartıştık
Şizofreni var sende galiba😃 öyle bir şey yazdığım yorumu bulamıyorum. Ben insanları ırklarına bakarak yargılamayacak kadar mantık sahibiyim sen kendi haline yan
Nickini çok iyi hatırlıyorum sendin
Evet boşuna yaşıyorsun
Alakası yok
Var
Dostum unutma ki en iyi manken sağ elindir
o zaman bacağını tut
rusa git