Bazı insanlara yaş olarak 33-38 arası büyük geliyor ama yakışıklı, spor yapan dinç erkeklerde var yaşı olgun olan
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yani düşünmeniz normal ama o yaşlara gelen ve dikkat eden erkeklerde artık pes ediyor maalesef. Yani
Hepsi değil. Ben erken yaşta aile kurmak istedim olmadı. Şimdide heves biraz kırılıyor. Çokta umursamaz oluyorsunuz. Yani umursamamayı tercih etmek kolay geliyor. Bu seferden kendinizi spora ve işe veriyorsunuz. E hovarda bir hayatı tercih etmiyorsanız bu sefer kendi halimizde yaşıyorsunuz. Açıkçası benim hayatım öyle. E ihtiyaç vs deniliyor. En zor kısmı da o zaten. Bu secer saha fazla spor yapıyorsunuz. Yaptığımız elbette doğru değil ama başka türlüde olmuyor işte00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Danışanlarım arasında 25-30 yaş kadınların kendi yaşıtlarını çok çocuksu bulduğu için daha olgun olduklarına inandıkları erkeklerle ilişkilendiğine şahit oluyorum. Bu noktada yaş farkı 5-10 yaş arasından giderek 8-15 yaşa doğru ilerliyor. Bu benim psikososyal alanda edindiğim deneyimle elde ettiğim gözlem sonucumdur hiçbir bilimsel geçerliliği yoktur. Psikoloji biliminin romantik ve duygusal olarak sağlıklı ilişkileri kapsayan kuramlarında kadınların olgun ama içinde küçük bir çocuk yaşatan erkeklere ilgi gösterdiği "norm" kabul edilir. Tüm norm kabulleri de "normal-sıradan insan" üzerine elde edilen araştırma sonuçlarıyla belirlenir. Ancak yine Psikoloji biliminin romantik ve duygusal olarak sağlıklı ilişkileri kapsayan kuramlarında geçerli olan nitelikler ve unutulmaması gereken noktalar şunlardır; Her ilişki kendine özgü dinamiklere sahiptir. Her iki tarafın da duygusal ihtiyaçları farklı da olsa çiftler birbirlerinin duygularına değer vermelidir. Partnerlerin birbirlerine destek olması, anlayış göstermesi ve saygılı davranması ise en önemli kıstaslardır. Ardından karşılıklı Empati, Açık ve dürüst iletişim, karşılıklı Güven inşası, Uzlaşmacı ve Yapıcı çatışma yönetimi, Eşitlik ve Adalet, Huzur ve Mutluluk, Ruhsal ve yaşam tarzı uyumu, karşılıklı özel alanları belirleme davranışları "Yaş farkından" daha önemli kıstaslardır. Buraya kadar okuyanlara ayrıca teşekkürler :)
20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kimi istersen onu seversin , yaş konusu bu ülkeni nbirbirini çekemeyen insanlarının ürettikleri bir çekmemezlik "çamuru"dur..
Normal şartlarda zaten doğal olarak kadın kendisinden büyük oldun karakteri oturmuş konuşmayı tanışmayı iletişim kurmayı bilen yanındaki kadını taşıyabilecek (ona nasıl davranacağını bilen) bir erkeği ister bu herzaman geçerli bir istektir.
İçgüdülerin düzgün insanı, oturmayı kalkmayı bileni , cıvık çocukça hareketler yapMAyan insan gibi "adam" gibi erkek gibi olana vs vs doğru yönlendiriyor olmalı seni doğal olarak normal bir durum.
Yanında ilkokul çocuğu kılıklı , oturmasını kalkmasını bilmeyen , sırıtıp duran , boş boş konuşan birini kim ister?00 Yorumla
Beni tarif etmişsin 3 gün fitness 2 gün yüzme yapıyorum 34 yaşındayım yakışıklı mıyım beğeniyorlar kaslı özellikle üst gövdeye sahibim saçlarımda dökülme yok kilom 90 ama spor etkisi sanırım 80-82 sanıyorlar yaşımı 28 tahmin ediyorlar geçenlerde sekreter bir kız yazdı 99 lu dedim sen beni kaç yaşında sanıyorsun 28 dedi 34 dedim inanamadı yine de sorun yok dedi zaten 27-32 arası kadınlar ideal benim için bence 33-35 de senin için daha ideal hem yaş hem de erkek geç olgunlaşıyor sohbetin devamı açısından bir de ekonomik kısmı var kadınların 20 lerin ortasında sahip olduğu parayı idare etme dürtüsü erkeklere daha geç geliyor umarım ilgini çekecek birini bulursun sana mutluluk getirir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
132Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 267b cevap paylaştı.
u +1 yılBende kendimden büyük kadınla sevgili olmak isterdim. önemli olan sizin ne istediğiniz
00 Yorumla
+1 yılsiz olgun sevmeye devam edin çünkü başka türlü alıcınız olmuyor bu kafayla. erkekler yaşlarına başlarına bakmadan kız çocuklarına halleniyorsa sebebi sizsiniz awk. olgun sevdasını sapık erkekler size ne güzel yedirdi ama.
210 Yorumla- +1 yıl
yoo 15 yaşında olsa da fark etmezdi o zaman diyeceği yaş aralığı 20-24 olurdu muhtemelen, her türlü kendi yaşı nere aradığı partnerlerin yaş aralığı nere
- +1 yıl
Ne saçma bi yorum
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
priashairp 28 kız çocuğu mu oluyor? ayrıca 28 ve 33 yaşı uçurum fark olarak mı görüyorsun gerçekten?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl25-26 yaşından sonra olgunluk dönemine giriyorsun. Arada 10 yaş gibi ciddi farklar olmadıktan sonra mental olarak sıkıntı yaşamazsın.
Tabiki fiziksel durumu görerek karar vereceksin.
Aranda 3 yaş olur yaşlı görünür uzak dur
6-7 yaş fark vardır ama adam dinçtir o zaman sorun yok00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddi problem
Ancak problemin ciddiyeti hep iş işten geçtiğinde anlaşılır
Bi süre sonra erkeğin kadına saygısı kalmadığı gibi çocuk gibi davranmaya başlar
Çocuk gibi fırça atar akıl verir hakaret eder.
Her ne kadar sportmen olsa da biyerden sonra baban gibi durmaya başlar yanında
Yataktada bacı kardeş gini yatarsınız03 Yorumla- +1 yıl
33 yaşında erkeğin 28 yaşında kızın yanında babası gibi duracağını sanmıyorum veya saydığın diğer sorunların olacağını sanmıyorum yorumunu ağzım açık şaşkınlık içinde okudum adeta. 28 yaşındaki kadını kim alacak sana göre ayrıca 19 yaşında bir delikanlı mı?
- +1 yıl
15 20 yaş yaş farktan bahseder gibi bahsetmişsin
Cevap sahibi+1 yıl@Derindüşlerr 28 ile 37 arasında 9 yaş fark var
28 ile 19 arasındada 9 yaş fark var
Dolayısıyla ikiside olmaz.
Bir iki yaştan elbette bişey olmaz ama bence sen tam olarak ne istediğine sağlıklı karar verecek psikolojide değilsin
Önyargım için özür dilerim ama ilk izlenimin o şekilde
Soruyu kendiniz için mi sordunuz onu da bilmiyorum
Profilinizde yaşınız çok daha farklı yazıyor zaten
+1 yılCevrende senin kendini geliştirme düzeyine uygun insanlar oldugunu gözlemlemiyorsundur. Bu nedenle kendinden daha buyuk ve ne istedigini bilen erkekler sana daha cekici geliyordur. Bunda olumsuz birsey yok aksine ne istedigini bildiğini dusunuyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılHipergaminizle yüzleşmemişsiniz, dişiliğinizi keşfetmemişsiniz. Derinlerdeki şehvetinizi örtmek için yüzeysel şefkat arayışındasınız. Yaşlı birinden çabuk sıkılıp genç bir erkeğe yönelince umarım terkettiğiniz yaşlı size askıntı olmaz.
00 Yorumla
+1 yılnormal, daha kolay muhabbet edilebiliyor +35 yas erkeklerle 🙂🙃 en azindan ben daha kolay iletişim kuruyorum.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl23 yaşındayım sevgilim 31 yaşında olgun erkekler daha iyidir bence normal. Tabi dozunda 20 yaş fark falan çok mesela
51 Yorumla
+1 yılnormal bence ben bile hoşlanıyorum :D
ama sadece hoşlanıyorum
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılO yaşlarda birisi genç durması gerek ve sportif öyle ise olabilir
23 Yorumla- +1 yıl
Senin fotoğrafına baktımda suratından aseksüel olduğunu %99.5 garanti ederim, tavsiyem hiç bir erkekle evlenip o erkeğin hayatını gençliğini yakma, eğer haberin olsun evlenirsende seni fazla sabır etmez aldatır haberin olsun, Açık ve net
Anlaşılan sende benim gibisin… Bence normal boş ver tadını çıkar istediğini dilediğini yaşa içinde kalmasın
00 YorumlaTam 36 yım spor yapıyorum dincim yakışıklılık konusunda çok iddialı değilim ama orada eleniyorum :D :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaş ile alakası yok aslında bunun. Davranış, kendine olan saygı seni onlara çekiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki senin yaşında biri için nasıl bu? Bekarsan tabi
Normal tabıkı erkek 5 6 yas buyuk olmalı zaten 35 yasında bırıde senden hoslanır alt yaslar cocuk gelıyor bana
00 YorumlaGayet, normal normal gelmeyen insanlara aldırış etme sakın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl33-37 arası erkekler size post açılmış doluşun :D
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Normal çünkü erkekler geç olgunlaştigi için kadınlar kendinden büyük erkek sever her zaman 🙃
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. 28 yaşında bu soruyu soruyor olman A-NORMAL. Elbette normal yaa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılNormal. Biz de zaten 28'lik kızlarla iyi anlaşıyoruz.
00 Yorumla zaten yaşın gereği zaten anca onlar sizle ilgilenir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal kuzenim de öyle biriyle evlendi 25 yaşında galiba 38 yaşında biriyle
01 Yorumla- +1 yıl
wow 13 yaş saçma...
- Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılVallahi ben de 45 yaşındayım 18 yaşındaki kızlardan hoşlanıyorum Budan normaldir değil mi
02 Yorumla- +1 yıl
pedofili babası senden küçükyür o kızın
- +1 yıl
😄😄😄😄😄😄
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kendini taşıyan insanlardan hoşlanmak kadar doğal bi olay yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Bence yaşına en uygun aralık fazlası uyumsuz olur
00 Yorumlagayet normal hatta senin için daha uygun yaşlar
00 YorumlaAşağıki grup çocuk kategorisi zaten🙄zaman kaybı baş ağrısı kulak çınlaması big bang falan filan
03 YorumlaKadının doğası olgun erkeklerden hoşlanır erkekler de genç kadınları hoşlanır
00 Yorumla
+1 yılKızlar her zaman kendisinden daha olgun bir erkeğe ilgi duydukları için, normal bence
00 Yorumla
+1 yılayni benim gibi. ben de Küçükler’den hoşlanıyorum senin yaşdakilerden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 642 cevap paylaştı. Normal çünkü kadınlar olgunlardan hoşlanıyor erkeklerde çıtırlardan.
00 YorumlaBana göre sen bile yaşın fazla ben daha genç istiyorum.
00 Yorumla
+1 yılEvet gayet normaldir erkekler kadınlara göre daha geç olgunlaştıklarından dolayı sizin yaş grubunuzdaki kadınlar genelde kendisinden daha büyük erkekleri tercih eder
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence normal 29 yaşındayım kocam 36 yaşında. İdeal
12 Yorumla- +1 yıl
yaş farkınız belli oluyor mu fiziki ve kafa yapısı olarak?
Cevap sahibi+1 yıl@Derindüşlerr çok değil, tek sorun ben 21 de evlendim o 28 di ve hemen çocuk istemişti. Yoksa olgun ve sorumluluk sahibi oluşu çok güzeldi
zaten öyke olur fark olmaz
71 Yorumla- +1 yıl
Zaten erkeğin yaşı hep büyük olmalı dengeyi bulmak için çünkü kadınlar bize göre daha olgun
Gizli Üye(36-45)+1 yılBundan daha doğalı var mı 5/10 yaş aralığı çok normal
00 Yorumla
+1 yılgayet normal ben 52 kız arkadaşım 29 gayet mutluyuz hatta biraz daha senden ileri bir yaşta olmasına bak derim tek sana ait olur eli beli sağla solla oynaşmaz
00 Yorumla
+1 yılOlgun seviyor olabilirsin erkekler geç olgunlaşır bence no Problem
20 Yorumla
+1 yılGayet normal. Nasıl erkekleri beğeniyorsuun :)
02 Yorumla
Soran+1 yılSpor yapan çekici bakımlı
- +1 yıl
Güzel sen nasılsın peki?
+1 yılNiye normal olmasın sanki dersin 58 yaşındakinden hoşlanıyor
10 YorumlaAhhahhahhahah 😂😂😂😂 yaşım 24 sevgilim 37 yaşında harika bir ilişkimiz var maşallah 🙏🏼🧿🧿
18 Yorumla
+1 yılBende 35 üstü seviyorum 45e kadar yolu var
40 Yorumla
+1 yılnormal benden kendimden büyük kadınlardan hoşlanırım
00 Yorumla
+1 yılFreud ;) oku nedeni o söyler ya da dm gel psikologum
01 Yorumlaİstek kişiye göre degişiklik gösteriyor önemli olan o hazzı almak
00 YorumlaBende 34 yasindayim. 25-30 yaş arasi kadinlar ilgimi çekiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı.
+1 yılnormal bizde olgun seviyoz:)
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
zeka olgunluk empati falan daha gelişmiş oluyo o yüzden
Soran+1 yılSadece ondan mı
- +1 yıl
yani benim için öncelik bu diğer konular sonra zaten oluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yıl33 olabilir ama daha büyüğü fazla bence..
10 Yorumla
+1 yılNormal. 10 yaşı geçmesin amaa
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Olur KS olarak izin verdik 🙂
10 Yorumla
+1 yılyoo değil sanırsın 50 dedi sanki mq
10 YorumlaHayat insanın başına her şey gelebilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılçok doğru 42-45 e kadar sıkıntı olmaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 18,2b cevap paylaştı. Bence normal Allah gönlüne göre versin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet yaşına göre normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvde kalmışsın ne bekliyon 20 lik çocukmu 😄😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSana göre normalse problem yok.
00 Yorumla
+1 yılBende 40 lı yaşlardaki olgun kadınlardan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHey benden bahsediyorsun :)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. 28 ile 34 normal
00 Yorumla- Devamını Gör (120)
Devamını Gör(165)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 28 yaşındayım, 33-37 arası erkeklerden hoşlanmam yaşıma göre normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım