Ya şimdi beni az biraz tanıdıysanız, bütün dünyanın bana hayran olduğunu sanan bir şuursuz olmadığımı da biliyorsunuz demektir.
Şimdi şu son birkaç aydır -yaklaşık altı aydır- enteresan şeyler olmakta. Okuldan tanıdığım veya vaktinde aynı iş yerinde çalıştığım erkek arkadaşlardan biri, çat diye mesaj atıyor sanki yıllardır görüşmeyi kesmemişiz gibi. İyi hoş, negzel eski dostlukları yad ediyoruz.
Öyle tatlı tatlı dost sohbeti yapıyoruz bir süre. Sonra gece vakti bir tuhaf yürüme mesajı geliyor. Yani erkek istemiyorum hayatımda zaten ama onu geçtik diyelim; resmen farklı dünyaların insanıyız ve onlar da bunu biliyor, bir ilişki başlasa uyum yakalanması falan da mümkün değil.
Neyse, sabah kalktığımda "Hadi yoluna abicim" diyorum usulünce, konu orada kapanıyor.
Sonra birkaç aya kalmadan, aynı arkadaşın nişan ya da düğün haberi geliyor!
Yani hep kadınların evlenme merakından konuşuyoruz da, erkeklerin de evlenme telaşına girip "nefes alsın yeter" moduna girdiği, o panikle sağa sola ateş ettiği bir faz mı var?
Hani bir kere olsa bir şey demeyeceğim de 6 ayda üç kez olunca WTF dedim yani.
Böyle işte.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer