Eğer hayatımdaki kişi sevgilim olduysa aramızda bir ilişki bir anlaşma varsa sevdiğimi çok güzel bir şekilde belli ederim yani Sevgi pıtırcığı olabilirim, ama bunun için karşımdaki sandım gerektiği kadar değer göstermesi gerekir bence birini çok sevdiğini belli etmek önemli değildir yani karşı taraf eğer size o sevgiyi göstermiyorsa gerekli bilgiyi vermiyorsa siz ne kadar ilgi gösterirseniz gösterin herhangi bir anlamı olacağını düşünmüyorum.
Bir sevgi karşılıklı olmadıktan sonra hiçbir anlamı kalmaz.
Ben bir kişiyi seviyorsam eğer bunu tüm kalbimle söylerim zaten. yani onun için her şeyi yaparım ve söylemeden de duramam ama sözlerim ile hem de davranışlarım ile bunu ona hissettiririm tabi ki de.. ama maalesef bu zamanda insan gerçek sevgiyi bulamıyor çünkü kimse kimseyi gerçekten de sevmiyor.. sadece çıkar ilişkileri yaşıyorlar yani samimi gelmiyor iki de bir ayrılıp sonra barışıyorlar. ya da aldatıyorlar.. 🍀
Ben öyle vıcık vıcık konuşan ya da aşırı samimiyet gösteren biri değilim. Tabi ki ona değer veririm ve belli ederim ama suni ya abartı şekilde olmaz bu. Sevgi söylenmekten ziyade yaşatılmalı bence..