2 kız arasında kaldım, hangisini seçmeliyim? A ve B kişisi olarak tanımlayacağım?

A kişisi daha güzel, çook tatlı, daha çekici, daha bilgili, bilinç seviyesi yüksek, daha fazla ortak konuşma noktamız var, mesleklerimiz aynı ve A kişisini çok seviyorum, onunla vakit geçirmeyi seviyorum bilim, kültür, felsefi düşünce gibi bir çok konuda çok uzun süreli muhabbetler yapabiliyoruz, rüyalarımda görüyorum ve yanımda olmasını istiyorum 1 yılı aşkın süredir böyle fakat A kişisi sanırım beni onu sevdiğim kadar sevmiyor, hoşlanıyor gibi sadece ya da çok belli etmek istemiyor bilemiyorum. Aslında uzun bir süre benden bekledi fakat ben emin olamadığım için açılamadım. Bazen de bir erkeğe bir iki kez şahit oldum sıcakkanlı hareketleri oldu ve ben bu durumu sevmiyorum sanki benden açılmamı bekledi gibi 1 yıl boyunca fakat bu süre de bazen diğer çocuğa de mavi boncuk dağıtıcı hareketleri oldu 2 ya da 3 defa fakat yine de ilerlemedi, bunu kendisi veya dışarıdan gören bazı kişiler arkadaşça kabul edebilir fakat bir erkek kendisini sıcakkanlı davranan bir kız için farklı düşünebilir, yanlış anlaşılma olmasın yine de sınırları çizgileri belli, aynı anda bir kaç kişi ile konuşmayacak, sosyal medyayı aktif kullanmayan az takipçili, haber okuyan modern bir kız fakat anlam veremediğim bir kaç hareketinin olduğunu söylemeliyim. Duygularını açık bir şekilde belli etmiyor, açık bir iletişimi tercih etmiyor daha karmaşık ve belirsiz. Kazanç, hayat görüşü, bilgi birikim gibi bir çok konuda daha iyiyim fakat güzellik yakışıklılık konusunda kendimden üste gördüğüm birisi.

B kişisi ise güzel sayılabilir fakat A kişisi ile yarışamaz, çok bilgili değil, bilinç seviyesi daha düşük, muhafazakar, anne yapısında, fakat beni çok seviyor ben ise onu az seviyorum, yine de daha güvenilir aklın arkada kalmayacak birisi, duygularını daha açık ifade ediyor, beni kırmamaya özen gösteriyor, çok keskin sınırları yok, olsa da beni kırmayacak şekilde ifade edebiliyor. Daha samimi ve daha belirli her şey, özen gösterdiğini hissettiriyor. Eksi yönleri ise bilgi, kültür seviyesi daha düşük olması, kültürel farklılıklarımız, vizyon farklılıklarımız nedeniyle uzun muhabbetler yapamıyoruz, daha evcimen, daha anne tarzı olması sebebi ile bazen sıkılmaya başlıyorum, heyecanlandırmıyor, yanındayken mutlu hissedemiyorum. Çoğu zaman yanında olsam bile A kişisini düşündüğüm oluyor, sabah uyandığımda direkt A kişisi aklımda uyanıyorum.

Bu arada yanlış anlaşılmasın ikisi ile birlikte değilim, iş-hobi gibi sebeplerle vakit geçirdiğim kişiler, B kişisini 4 yıldır A kişisini ise 2 yıldır tanıyorum.

Hayatımın geri kalanını hangisi ile geçirmeliyim? Yani B kişisi ile rahat hissedeceğim, düz monoton kendi halinde heyecansız bir hayatım olacakmış gibi hissediyorum fakat güvende ve aklımın arkada kalmayacağı birisi. A kişisi ile heyecanlı, mutlu ama sanki bazen kendimi yetersiz hissedebileceğim zamanlar olacakmış gibi hissediyorum, birileri ile buluştuğumuzda bu kızı nasıl ayarlamış falan diyebilirler diye düşünüyorum.

2 kız arasında kaldım, hangisini seçmeliyim? A ve B kişisi olarak tanımlayacağım?