Yurt dışından kesin dönüş yapmak?

Merhaba arkadaşlar. Ben 3 sene önce iş dolayısıyla İngiltere’ye geldim. 6 senelik bir ilişkim var ve seneye evlenmeyi planlıyoruz. Sıkıntı şu ki erkek arkadaşımın Türkiye’de güzel bir işi var ve bırakıp İngiltereye gelmek istemiyor. Başta ben sadece 3 senelik için gelmiştim buraya ama tamamen maddi olanaklardan dönmek istemiyorum geri. Ancak şuda var ki hayatımın en zor en berbat dönemide burada geçti babamı kaybettim buraya geldikten 1 yıl sonra. Daha sonra psikolojik olarak toparlayamadım ama gerçekten sırf maddiyattan hala burdayım çünkü çocukken çok yokluk gördüm ve korkuyorum. Sevgilimin maddi durumu çok iyi kesinlikle döndüğümde çalışmamı dahi istemiyor hobi edinirsin falan diyor. Ben tabiki yine çalışmaya devam edeceğim ama burada kazandığım gibi Türkiye’de kazanamayacağım özellikle buradaki hayatın ucuzluğuna çok alıştım. Maddi özgürlüğüm buradaki gibi olmayacak. Sevgilimi ikna edip burada ona da iş bulmak istiyorum ama artık iş inada bindi. Dönmezsen bu evlilik olmayacak en başından bana 3 yıllık dedin şimdi dönmek istemiyorsun diyor. Bu konuda haklı sözünden dönen benim ama korkuyorum. Gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Yurt dışından kesin dönüş yapmak?