N~

pasaportun varsa vizedede ulke kuralarina uyarsan o kolay fiyat konusunda pasaport ayni oluyor sabit fiyatlari var yani ama vizede ulkeden ulkeye degisebiliyor pasaport zamanina kimlik kartının yeni olmasına pasaportunun ve kimliğinin resimlerinin birbirine benzemesine bile dikkat ediyorlar. Hayatimiza korona virüs geldiginden beri bazi ulkeler aşı ve testi sart kosuyorlar. örneğin almanya 2 tane biontech aşısı olmayani kabul etmiyor vs...
Öncelik olarak pasaport çıkartman lazım. Kaç yıllık pasaport alacaksın ona göre değişiyor fiyatları. şu an 10 yıllık pasaportlar 1200 lira civarı diye biliyorum, tüm fiyatları dahil.
Ardından vize çıkartacaksın. Ben geçen ay schengen vizesi çıkarttım 6 aylık, vizeye 1250 TL verdim. Aracı şirketle çıkartırsan da totalde 2000 TL ye halledersin. Tabi kur seviyesi sürekli arttığı için fiyatlar değişkenlik gösterebilir.
Ayrıca yeşil pasaportun varsa vize çıkartmana gerek yok zaten. Benim bildiğim çoğu ab üyesi yeşil pasaport kabul ediyor.
1730 TL olmuş en son* 10 yıllık pasaport. Ben geçen senede kalmışım. :)
Çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim
Pasaport en birincil adım. 10 yıllık harç ücreti 2500 TL vardır sanırım internetten güncel bak. Vizeye başvurunca aracı acentede ekmek yiyecek oradan. 4000-5000 falan biletsiz gözden çıkar
Cevap
3Cevap
Konsolosluga git
Sağ ol be reis
İş için mi gidiyorsun
Hayır
Beraber gidelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?