Neden sizce bir erkek sanki kadınmış gibi fake hesapla başka kadına yazar ki? Sevgili olduğu kadına yani?
Sorum özellikle de erkeklere. Bir kadına fake hesaptan yazdığınız oldu mu hiç?
Benim uzun süredir bir ilişkim var ama son zamanlarda bir ayrıl bir barış modundayız. Her neyse son iki senedir bir kadınla koşuyorum yani mesajlaşıyorum ama onun kadın olduğuna dair şüphelerim var çünkü bu kadar süre boyunca teyit olmadı. Ayrıca hatta onun erkek olduğuna, hem de sevgilim olduğuna dair şüphelerim var.
Yazım şekli olsun, cümle kurma tarzı olsun hep aynı. Sizce bir erkek neden sanki kadınmış gibi fake hesapla yazar ki?
Sorum özellikle de erkeklere. Bir kadına fake hesaptan yazdığınız oldu mu hiç?
Benim uzun süredir bir ilişkim var ama son zamanlarda bir ayrıl bir barış modundayız. Her neyse son iki senedir bir kadınla koşuyorum yani mesajlaşıyorum ama onun kadın olduğuna dair şüphelerim var çünkü bu kadar süre boyunca teyit olmadı. Ayrıca hatta onun erkek olduğuna, hem de sevgilim olduğuna dair şüphelerim var.
Yazım şekli olsun, cümle kurma tarzı olsun hep aynı. Sizce bir erkek neden sanki kadınmış gibi fake hesapla yazar ki?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Amacı o kadını düşürmek çünkü yani bildiğiniz sapık
işte asıl sapık kendı cınsınde olmayıp kadın gıbı renge gırıp onlarla ozel seyler konusup dertlesıp kendılerını mstla rahatlatan pıslık tıplerdır uzakdurulması gerekır.
gercek erkek kendı gıbıdır. azmıssa azmıstır soyler belırtır saklanmak nedır..
Evet haklısınız ama bence olay sadece o değil. Çünkü benimleyken de zaten azınca hissediyordum ve rahatliyordu o ayrı konu.
Ama fake hesapla hem rahatlamak ama hem de ağzimdan laf almak istiyordu bence özellikle de ayrı olduğumuz zamanlarda
hım.. sımdı daha kotu oldu durum ama hem normal konusmada ıstedıgını alabılıyosa yapıyosanız sorun yokta bırde kız nıkıyle senınle ırtıbata gecıp senden faydalanmak laf almak ısteklerını orenmek ya da kımlerı beyenıp beyenmedıgını laf calmaksenden hatta neler yasadıgıına kadar orenıp ve baska erkeklerlede konusup yapıp yapmadını bılıp sonra hersekılde senınle olmak bu nedırya.. tam bir igrenclık durumu kendını hıc ıyı hıssettırmez bu
Son iki senedir kadın sandığın kişiyi aramak hiç aklına gelmedi mi
neden bır kadın bır kadını arasın? asıl sacmalık bu olurdu
İki senedir arkadaşlık yapıyorlarsa araması gayet normal benimde sanaldan tanıdığım kız arkadaşlarım var ve onlar ile msjdan çok seste konuşuyoruz olması gereken bu bence tabi herkesin arkadaşlık ilişkisine saygı duyarım ben kendi düşüncemi belirttim :)
hım samımıyet olusmus sende bayagı olabılır evet mantıklı
Anlamadığıniz konu şu galiba. Bu kadın değildi zaten eski sevgilimdi. Sanki kadınmış gibi yazıyordu.
Ne ses vardı ortada ne de fotoğraf. Fake hesaplar bile başkasının fotosunu kullanıyor bunda o bile yoktu
Hatta ne oldu biliyor musunuz?
Ben bir yer var oraya gidecektim bu kadınla daha doğrusu fake profille konuştuğum ilk seneydi yaz aylarıydi.
Neyse ben bir yere gidecektim evrak işlerim vardi. Oraya gideceğimi de bir annem biliyordu bir de bu fake hesapla yazışırken söyledim. İşte ben yarın sabah evrak işleri için o yere gideceğim diye. Ben sabah olup oraya giderken arabanın içinde kimi görsem beğenirsin? Eski sevgilimi. Yani şüphe ettiğim adamı. İlk başta ya ben benzetiyorum dedim ama sonra oraya girip çıktım para yatırmak için bi baktım yok ya kesin o. Hatta arabadan indi ve sonra bindi hemen. Oturmuş bana bakıyordu. Çok garip oldum.
Ya eski sevgilim nereden bile bilir ki ben yarın o saatlerde oraya gideceğimi. Demek ki fake hesapla konuştuğum kişi kesin bu
anladım canım barız sapık dussel bırırymıs bununla arkadaslık bıle yapılmaz tehlıkelı
Ben sana değil zaten yorum yapan kadına yazdım.
Büyük ihtimalle eski sevgilin olabilir bence o kişi ile sohbeti kesmelisin bu çok tehlikeli bir şey fake hesaptan eski sevgili ile konuşmak gittiği yerleri öğrenip takip etmek falan korkutucu
Evet ben de bı garip oldum zaten görünce. Demek ki beni takip ediyor. Korkutucu
Kesinlikle
Şüpheleri vrdır ya da merakları
Sizce seviyor mudur peki?
sevmek degılbu kımbılır kac kısıye aynı yontemle ulasıyo asıl sen bunu dusun