Evet bir erkekle konuştuğumda çok begendigimde hemen bağlanıyorum ne yapabilirim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Birine çabuk bağlanmak kadar kötü bir şey yok umarım kurtulursun
2 yıl hiç aşık olamadım olamayınca sinirli mutsuz birine dönüşüyorum aşık olduğumda daha sempatik mutlu tatlı biri oluyorum
Aşk sevgi insanı güzelleştirir
Evet gerçekten hayatı anlamlı kılıyor
Ama erkekler niye aşık olmuyor
Erkekler de penguenler gibi aslında. Eşlerini ilk 5-6 saniye de seçiyorlar. Eğer o bir aşka dönüşmeyecekse onu sürdüremeyecekse en başından zaten biliyor ama ya tutarsa diye bazen göle maya çalıyor.
Erkeklerde şey var kızı elde edince aşkınız bitiyor ve hemen başka bir kıza yöneliyorsunuz
O tip üç maymunları demiyorum ben ya asıl gerçekten bir şeyler yaşamak için ilişkiye başlayan erkekleri diyorum
Öyle erkekler yok ki
Kaç tane erkek tanıdın ki hayatında
Kimi tanidiysam bilmiyorum saymadım
İyi geceler sana
Güzel bir şey ama doğru kişi ise yasamakguzel de iste
Sorun iş de doğru kişi olmuyor
Hep böyle diyoruz doğruyu bulmuyoruz n'olacak boyle
Mutsuz yalnız yaşamaya devam
bendede aynı sorun var
Erkeklerde olmaz bu
Siz ne zannediyorsunuz erkeklerin duyguları yok mu? Erkekler sevemez mi?
Evet öylesiniz
Asıl siz öylesiniz.
baglanmamayı ogrenirsin zaman ile
Çok acı çektim psikolojim bozuldu ilaç kullandım 2 yıldır aşık olamıyordum ama yine başladı bu 1 2 aydır
bende boslukta oldugum vakit arada oluyor nadirende olsa bosluga dusmemeye calıs
Aşık olmak mutlu ediyor normalde aşırı suratsız soğuk olmama rağmen mutsuz sinirli aşık olduğumda güler yüzlü sempatik tatlı biri oluyorum
sende sinir bozucusun demek karakterimizbenziyor
Evet aşık olduğumda eğlenceli tatlı oluyorum ama normalde öyle değilim
cabuk da sıkılıyor musun peki?
Hayır hiç ilgiden sıkılmam aşık olduğum bağlandığım kişiyse çok hoşuma gidiyor daha çok bağlanıyorum
ne guzel asık ol sende
Oluyorum da erkekler olmuyor hep başta yazıp ümit veren onlar sonra da ben eski sevgilimi unutamadım oluyor hep
kimse net olamıyor zamanımızdaki herkes net olamadııg için cok sey kacırıyor
Evet hep böyle oluyor
Sürekli fikir değistiriyorlar
ben bu türde olan insanlara cocuk veya karakteri oturmamıs gozuyle bakarım sen onlardan daah olgunsun en azından isteklerin belli
Evet venüs burcum balık balik burcunda venüs yükseliyormus yani aşkı en seven burç balık
burclardan anlarmısın
Venüs burcu aşık olma sevme şeklini gösteriyor benim balık ve oğlağın evinde
Yani aşkta aşırı duygusalim hayatta en çok mutlu eden şey aşk hayal kurmak cidden ve aşırı fedakarım filmlerdeki aşk yaşamak kendimi bildim bileli en büyük hayalimdi
Küçükken gece gündüz aşk romanları okurdum bambaşka dünyaya uçardım hayatı aşk için yaşıyorum sanki
asık olacacagın kişiyi secebiliyor musuun peki. nasıl diyeyim mantıklı aklı basında birini bul en azından onda sansını dene
Yok ki öyle biri
buldugun zaman asık ol iste :D
Mesela balık ya venüs burcum diyor ki kurban rolünde olurlar hep aşıkları gelene kadar bir kulenin en üst katında korunmalılar
Fedakar duygusal mantığa paraya filan onem vermez cidden öyleyim
24 yaşına girecem hala bulamadım gelmiyor
prensini bekliyosun yani D:
sabır et düzgün birinde yana kullan bu sansısnı
Ne bileyim bende sıkıntı yok erkekler sıkıntılı ve erkekler hiç duygusal değiller mesela sizde bu kızı elde ettim ya hemen şuna yöneleyim modundasıniz çok itici geliyor elde edince sevginiz ilginiz bitiyor
evet biraz oyleyiz sanırım kova burcu ne biliyormusun burclardan anlıyor gibisin
Evet anlıyorum çünkü kendimin biraz diğer insanlardan farklı olduğumu düşünüyorum
Venüsun ya oğlak ya kova ya da balıktır
nerden bilcem venusu
Gün ay yıl doğduğun şehir ve doğduğun saat
ozelden veririm bu bilgilerimi
Tm
İstek atıyorum
direk dm atabilirsn
Bağlanmak güzel de kendini kaptırmak kötü olabilir
Ben de ayniyim yav
Burcun ne
Terazi
Ailenle aran nasıl?
Yani iyi babam çok düşkün bana
Yaşın?
Ergenlik cagındaysan ondan da olabilir
23
24e gireceğim
Annenle aranız nasıl? Sana nasıl davranıyor
Yani ailem çok kuralcı korumacı
Böyle çok çabuk bağlanma durumları çocukluktan yetistirilme tarzı veya başka travma gibi sebeplerden olabilir
Annem sürekli iş gör şunu yap filan derdinde
Sevgi gösteriyorlar mi sana
Hoc sevgilim olmadı başlamadan bitiyor hep
Peki hemen nasıl baglaniyorsun ilişkin olmadan?
Evet
Ailem evet çok sevgi gösteriyor
Anladım. O zaman bilemiyorum. İnsanları tanımadan hemen bağlanma. Kendini şartlandırma. Mantıklı davranmaya çalış
İş de 2 yıldır ve lisede bunu yaptım çok mutsuz sinirli zorla yaşayan her şeyden nefret eden birine dönüştüm
Venüs burcum balık venüs aşkı sevme hayattan zevk alma şeklini gösteriyor balık ve oğlağın evinde balık için diyor ki aşırı fedakar aşk için yaşar hep kurban rolündedir hiç maddiyata filan bakmaz hayal kurar sürekli aşk acısını kaldıramaz aşıkları gelene dek bir kulenin en üst katında korunmaları gerekir ve oğlağın evinde olunca aşk ciddi bir iştir onun için bazen soğuktur bilmem kendini maddi güvenceye almadan sevgili yapmaz
Bak tatlım burçların insanlar üzerinde etkisi vardır evet ama bu demek değil ki burçların özelliklerinin tamamı sana uyacak. Öyle bişey yok. Hayatını, yaşamını karakterin belirler. Burçlar değil
Ama aşırı tutuyor aile yapısı travmalar çevre her sey etkiliyor
Tamam da sen burçalara çok odaklandığın için de hepsinden kendine bişeyler çıkarıyorsun. Burçlara göre hayat şekillendirilmez
Beni yargılamak sana düşmez benim tecrübem konuşuyor çok araştırdım bu konuları doğru
Seni yargilayan yok. Burçları ben de biliyorum doğum haritası yorumlarına kadar. Ama kader denen bişey var. Burçların özellikleri insana etki eder sadece. Ama siz insanı burçlar olustuyormuş gibi sanarak bu hataya düşüyorsunuz
Tabi kadere bende inanıyorum Allah'ın yazdığı bir kader var ne kadar çabalasanda olmuyor kaderinde yoksa bunu çok çok iyi biliyorum çok yaşadım ama insanın kişiliğinde burçlar etkili ben kendim dahil olmak üzere kimi incelediysem doğru çıkıyor çoğu sey
Günlük fallara inanmıyorum çünkü sallıyor uyduruyor astrologlar ama doğum haritası doğru
Şu an baglandinmi birine peki