Yaklasik iki haftadır sürekli kavga ediyorduk artık yeter bitirelim olmuyor dedim ama onu derken içim acıdı o gitmez herkes gitse de derdim Kalbimden gelen bir bitirme isteği değil yani herneyse sabah oldu baktım aradı bu saate kadar nasıl dayandin dedi bende ona dedim ki bir hafta boyunca benimle konuşmadığın gunlrrde sen nasıl dayanıyordun diye kıyas yapma dedi vs herneyse bağırıp çağırmaya başladı ve bana ssvgilisine çocukluk arkadaşına su küfürü etti S. git *mk s git ananın a... Kadar yolun var dedi bana o kadar hasas bir insanım ki en ufak şeyde üzülüp kırılırken bana bu küfürü nasıl edebildi demekki hiç sevmemis beni demekki o koca iki sene sadsce bosaymis bana nasıl öyle o küfürü edebildi aklım almıyor erkeklerden cevap bekliyorum intihara bile kalkisacak durumdayim lütfen haklı haksız veya sevip sevmediği ne bilim yazın işte birşeyler çok kötüyüm. O küfürden sonra ben yazmadım aramadım da birdaha o bana ardından bir saat sonra mesaj attı eski şeyleri sıraladı hiç o küfürü etmemiş gibi ya da kendi şeyini bana yükledi suçlu ben misim gibi abi herkesten beklerdim de surda yirmi günün kalmış sana böyle sadık olan bir insan için bu küfr çok ağırdi hani norml bir ayrilik olsa neyse en azından ayrılık kötü değildi kötü bitmedi derdim acaba o şu an mutlu mu ben çok kötüyüm arkdslar çok kötüyüm ölüyorum sadece bana doğruyu yanlışı iyiyi kötüyü yazın olur mu lütfen
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Askerlik gibi durumlarda insan en çok sevdiğinden destek bekliyor. Çünkü orada tek derdini anlattığı sensin. Kavga ettiğinizde sen 1 yıkılıyorsan o 2 yıkılıyor. O 2 haftalık süre zarfı içinde sen biraz alttan alsaydın olurdu ama bu küfür mevzusu hiç olmamalıydı. Bunu alttan almana gerek yok
Her olayda biz bir şekilde buluşurduk aynı noktada ama bu küfür içimi acıttı artık bir adım atasim yok ona ama o gelse gene giderim öyle çok seviyorum..
Ama kendme saygimi yitirmiş olacam
Onur, gurur, saygı bir yere kadar esner. Sonrasında taviz, tavizi doğurur. Esneyebildiğin kadar esne, ama fazla değil. Sonra kırılırsın karşındaki farkına bile varmaz
Ne yapayım sence
Öncelikle kendini ezdirme tabiki de. Hissiyatını açıkça ifade et. İlerisi için endişelendiğini söyle. Bakalım me diyecek
askerlikte psikoloji çol farkli oluyor insan destek bekliyor sen ayrilik falan deyince heralde zoruna gitmis olabilir beni beklemedi ayrilmak istedi gibisinden ilk hatayi sende gördüm ben onunkide hata tabi ama neyse oyle yanu
20 günü kalmıştı beklmeyen zaten hiç beklemez?
20 si 30 u yok 1 gunu bile kala yapsan belkide askerligim bitti gelmek uzereyim simdi ayriliyor bilerek baskasi mi var falan hersey dusunulur yapmamaliydin bide cok seviyorsun yazik
O bana o ağır küfürü etti ama bu çok yanlış değil mi hiçbirşeyin olmayan bir insana karşı bile bir kadinsa bu küfürü etmez insan birde sevdiğinse nasıl kıyar insan
zoruna giderse herseyi yapar diyroum ya askerlikte psikoloji çok farkli anlamiyorsun işte adamin orada eli kolu bağli hicbirsey yapamiyor sen ayriliyorsun napsin
Ne yapmamı önerirsiniz
konuş pişman oldugunu soyle o lafida görmezden gel bence aşkta gurur olmaz
Uzun lafın kısası ben saygsız herşeyi karşındakinden bekleyen nanköiriyleymişim bu saaten sonra hayatımda yerin yok ve hiç bir şekıldana ayırdığım zamanı hakımı helal etmiyorum kendin gibi birini bul karektersiz biriyle evlenmem. O kadar soğutun ki kendinden her kıyas yaptığında bir tık soğudum hkonuyu başka yere çektiğinde soğudum seni altan aldığım kadar sen adın beni.
O küfürden iki saat sonra bunları yazmış tuşlu telefondan
Beni suçlu gösteriyor kendi yaptıklarını hiç görmüyor işime bile saygı ve anlayış gostermiyor çık diyor paramı sen mi vereceksin dedim sanki işten eve evden işe izin günüm bile birgün o gün de dinleniyorum
Gerçekten normal bir durum mu bu gözünüz de
yani şu an normal değil zaten dedimya adam askerde nirmal dusunemiyor yalnizlik falan sen ozmaan madem boyle bi konusma gecmis yazma en iyisi o gelene kadar. bi adim falan atar özür dilerse kendini açiklarsa ozaman duruma göre karar verirsin sabret
Belki de ben dört gözle beklerken o bir adım bile atmayacak... Kalbim acıyor yemin ederim artık çok yoruldum
sen dört gozle beklerken o bir adim bilenatmiyorsa bitmiş demekki zaten. soylediklerindne pişman olmayacaksa ne anlami var