Merhaba iki senelik sevgilimin askerden gelmesine 25 gün kaldı dün tartıştık ve bitirelim dedim sadece lafta benimkisi ona aşığım?

Yaklasik iki haftadır sürekli kavga ediyorduk artık yeter bitirelim olmuyor dedim ama onu derken içim acıdı o gitmez herkes gitse de derdim Kalbimden gelen bir bitirme isteği değil yani herneyse sabah oldu baktım aradı bu saate kadar nasıl dayandin dedi bende ona dedim ki bir hafta boyunca benimle konuşmadığın gunlrrde sen nasıl dayanıyordun diye kıyas yapma dedi vs herneyse bağırıp çağırmaya başladı ve bana ssvgilisine çocukluk arkadaşına su küfürü etti S. git *mk s git ananın a... Kadar yolun var dedi bana o kadar hasas bir insanım ki en ufak şeyde üzülüp kırılırken bana bu küfürü nasıl edebildi demekki hiç sevmemis beni demekki o koca iki sene sadsce bosaymis bana nasıl öyle o küfürü edebildi aklım almıyor erkeklerden cevap bekliyorum intihara bile kalkisacak durumdayim lütfen haklı haksız veya sevip sevmediği ne bilim yazın işte birşeyler çok kötüyüm. O küfürden sonra ben yazmadım aramadım da birdaha o bana ardından bir saat sonra mesaj attı eski şeyleri sıraladı hiç o küfürü etmemiş gibi ya da kendi şeyini bana yükledi suçlu ben misim gibi abi herkesten beklerdim de surda yirmi günün kalmış sana böyle sadık olan bir insan için bu küfr çok ağırdi hani norml bir ayrilik olsa neyse en azından ayrılık kötü değildi kötü bitmedi derdim acaba o şu an mutlu mu ben çok kötüyüm arkdslar çok kötüyüm ölüyorum sadece bana doğruyu yanlışı iyiyi kötüyü yazın olur mu lütfen

Merhaba iki senelik sevgilimin askerden gelmesine 25 gün kaldı dün tartıştık ve bitirelim dedim sadece lafta benimkisi ona aşığım?