Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Sevgilime "neden beni seviyorsun?" diye sordum "Sana çok yatırım yaptım" dedi. Ne demek bu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sana çok para harcadm ondan demiş
Anladım
yanağından öpim sana yaptırım yaptım ne arazı mısın sen mskshkss
Türkçeyi öğren önce sen mk
Tam olarak “mk” kelimesi kelimesine yazdığım için değiştirmişler ki i yi de yanlışlıkla I ile karıştırdım okuman yazman varsa bunlara takılma.
Hadi işine
Havalara bak mkdhdkd hadi ikile de sevgilin sana yatırım yapsın
Yapsın canım sevgilimmmm sende erkeklere para yedir eziksu
Bana Türkçeyi öğren derken de yi bitişik yazman… aynen kanka param var yediriyorum gel sana da yedireyim biraz gözün gönlün açılsın allahın kezban
Kezbanı
Aynı hatayı senin yapman daha komik olmuş vasatsın ya
Üzülüyo musun arada kendi haline
Nerde yaptım g*tünden element uydurma
Yo sana üzülüyorum
Aaa mahalle ağızlı varoş oluyor mu şimdi böyle çingene misin nesin
Benim neyime üzülüyosun
Aman yesinler sen günlük hayatta canımı cicimli konuşuyordun değil mi kb
Tavrına üzülüyorum. Cidden nereden tutarsan boş. Sevgilin olmadan bir hiçsin kendin çok güzel belli ettin bunu. Yazık. Adamın ima ettiği şeyleri bile anlamayacak kadar geri kafalısın
Yok o gıcıklığına aşko ama belli ki senin tarzın bu
Yo gayet iyi anladım senin gibilere boş soru olsun diye sordum sen ise ömür boyu sevilmeyeceksin. Ömür boyu yıkıksınn
Tabi canım eminim öyledir
Hayal ettiğin hayatı yaşamakla meşgulüm sorumdan uza
Facebook 2012 de takıldın galiba..
Sen bundan anlarsın rezil
Komiksin cidden. Ben ailemden de çevrenden de sevgi görerek büyüdüm bu kimse seni sevmeyecek veya yıkılsın lafları bana işlemez. Belki başkasında denersen bir tık kırılabilir, o da seni ciddiye alırsa. Kendi mutsuzluğunu milletin üzerimden çıkarman da ayrı bir ironi. Yoksa sen misin asıl yıkık?
şu an ağlıyosundur eminim 😃
Ya al iki kuruşluk laflarını da ikile sevgilin sana yatırım yapmış o kadar para zaman çöpe gitmiş çıka çıka sen çıkmışsın acıdım adama
Off hem de nasıl yaş kalmadı gözümde
Para ve zamanı boşa gitmedi 2 hafta sonra nişanım var 😃 kendisi ölüyor ben diye aşkım ama sen nerden bilirsin böyle sevilmeyi 🥺🥺
Soruma sen geldin sen ikile Vasat
Sevgiyi nişan ödemeyle ölçecek kadar mal değilim çok şükür aklım fikrim var. Bu arada beni hala sevgiden vurmaya çalışıyorsun yani beynini fişe falan tak. Anlama zorluğu çekiyorsun belli ki. Ve ciddem yazık çünkü paranın ve zamanın çöpe gittiğini söylerken senin bu muşmula kişiliğinden bahsettim. Yazık..
Okumadım ama büyük ihtimalle haksızsın yaa
Nişanlanmak üzere olacak kadar olgun bir bireyden ne kadar olgun bir hareket. Tam zeka yaşına göre davranıyorsun böyle devam et :) Ki okuduğundan kesinlikle eminin sadece diyecek bir şey bulamadığın için kaçıyorsun. Herneyse
Mahalle ağzıyla konuşan kız mı benim olgunluğumu ölçüyor 😂
En azından bak çocuk ruhlu olmama rağmen nişanlanıyorum sen ise bana imreniyorsun. Ne kadar acı durumun
Diksiyonumun karşımdaki kişiye göre değiştiği doğrudur
Şey yap sen mesela biraz daha ağla 😃. Bu zamana kadar ya aldatılmış ya da terk edilmiş olmanın getirdiği özgüvensizliği yaşıyorsun. Allah acil şifalar versin
Yok canım senin kişiliğin bu değiştiremezsin. Üslubun ele verdi
Sen cidden ruh hastasısın kimsenin sana imrendiği yok mk tamam seviliyorsun tamam anladık en çok sen seviliyorsun of al ağzına sok sevgini kimse s*klemiyor knk anla şunu. Herkes nişanlanıyor herkes evleniyor herkesin nişanlısı nişanı ödüyor kimin umrunda. Hayatında ki tek başarın bu mu cidden tartışmanın başından beri bundan bahsediyorsun sıkıcı olmaya başladı.. Ayrıca çoçuk ruhlu demedim çoçuk zeka seviyeli dedim. İkisi farklı şeyler.
Öyle mi olmuş
Arkadaşım hayatım hakkında bir halt bilmeyip böyle boş boş çıkarımlar yapman seni gerçekten küçük düşüyor. Bunu bu tartışmanın dışında söylüyorum cidden kimse seni ciddiye almaz bak. Benim kim olduğumu bile bilmiyorsun çok boş yapıyorsun kendini doğru düzgün bile savunamıyorsun gelmiş bana özgüvensiz diyorsun. Cidden acımasısın
Sakin olsana neden gerildin bu kadar 😃 yazık kafana bir de o kadar yazmışsın ya... Emeklerini boşa çıkartmayıp okumayı deneyeceğim ama inan hiç canım istemiyor.
Sen hep hemcinslerine böyle misin? Çirkef yelloz bir şey çıktın. nerde yetiştiysen
Valla canım insanlardan nefret ederim. Kız erkek fark etmez.
Aynen knk oku oku belki o bit kadar beynine bir iki şey girer de mantıklı cümleler kurmaya başlarsın
Merak etme aşkım mezun olduk çoktan sen iş bakarken ben iş kuruyordum
Benim de kendi işim var? Bunun konuyla alakası ne mesela? Yemin ederim karşımdaki duvarla tartışsam daha kaliteli kavga çıkar
Oku oku diyosun ya korkma yani. Seninkini de sormadık
Okumakta akademik başarı değil entelektüel başarıdan bahsettim. Akademik başarı kişiye göre değişen bir şey. Entelektüel başarı değil.
Benim senle sohbetim bitti hâlâ devam ediyorsun rica ediyorum git artık 😃
Belli belli galiba sohbeti bitirdiğini telepatiyle falan anlamamı istiyorsun açık açık söylememiş olmadığına göre 🙂
Farkındaysan sus diye geçiştiriyorum
Uff kes aw ne cılız muhabbetin var aman
Konuşman midemi bulandırdı iyice şu hâle bak...
Seni elde etmek için çok ugrastiysa
Evet olabilir
Kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez diyor
Bencede
Yatırım ne ya
Bilemiyorum