Onu sosyal medyadan takip etmesi. Fotoğraflarını beğenmesi. Numarasını silmemesi. Sevgiline onunla yapılacak ortak etkinliklere katılmamasını istediğinde şiddetle karşı çıkması. Ondan asla bahsetmek istememesi. Onun için seni kırması. Adı geçtiğinde ona küfür etmesi. Onunla ilgili sorulara hiç cevap vermemesi. Ondan çok bahsetmesi. Aklıma başka gelirse yazarım. Bunlar başka başka ilişkilerde, başka başka insanların yapabileceği şeyler.
119 Yorumla- +1 yıl
Ondan asla bahsetmek istememesi ile ondan çok bahsetmesi maddeleri birbiriyle çelişmiyor mu?
- +1 yıl
Eski sevgilisine halen değer veren biri ondan bahseder mi? Bence değer vermeyen biri onu anlatır, değer veren biri onu içinde saklar
- +1 yıl
Bahsedenler var. Gördüm. Benim eski bir sevgilim ondan bahsediyordu devamlı. En sonunda onu terk ettim.
Kuzenine aşıktı. Kuzeni onu değil diğer kuzenini tercih etmiş. O da içindeki duygulara bir maske takıp onları bana servis edip duruyordu. Kardeşimdir falan gibisinden. Ama onun ona aşık olmadığını anlamak için canım olmak gerekiyordu. Kızı devamlı yüceltiyordu. - +1 yıl
Sana başka kızları yüceltiyorsa zaten o ilişki bitmiştir
- +1 yıl
Evet böyle bir şeye gerek yok
- +1 yıl
İyi yapmışsın
- +1 yıl
boş ver Allah'ından bulsun
- +1 yıl
Bir insan kuzeni hakkında neden böyle bir şey der
- +1 yıl
Değişik bir kafa yaşıyormuş
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılGenelde sürekli ondan bahseder onu düşünür ya da sizi onunla kıyaslar böyle bir durum yaşarsam direk ayrılırım zaten eskiyi unutamayanla işim bile olmaz. birde Sevgiliniz eski sevgilisi hakkında sürekli olarak konuşuyor, onunla ilgili anıları paylaşıyor veya onunla yaşadığı deneyimleri sık sık anlatıyorsa, bu unutmadığına dair bir işaret olabilir. Sevgiliniz eski sevgilisinin sosyal medya hesaplarını düzenli olarak kontrol ediyor veya takip ediyorsa, bu onun hala ilgisini çektiğini gösterebilir. Sevgiliniz eski sevgilisiyle sık sık iletişimdeyse, bu durum eski ilişkisine olan bağlılığını gösterebilir. Bu işaretler, sevgilinizin eski sevgilisini hala düşündüğünü gösterebilir, ancak kesin bir kanıt değildirler.
22 Yorumla- +1 yıl
Şüpheyle yaşanmaz. En iyisi bitirmek alksfdsl
- +1 yıl
Aynen sdfsd
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenim adım yerine onun adını söylemesi her fırsatta beni onunla kıyaslaması ve sürekli eski anılarını anlatması hala duyguları olduğunu gösterir
626 Yorumla- +1 yıl
Hava atmak için eski anılarını anlatıyor olamaz mı, ilişkiler konusunda tecrübeli olduğunu göstermek için falan. Bu ona karşı halen bir duygu beslediğini gösterir mi?
- +1 yıl
Hava atmak için başka bir yol denesin jdjfj
- +1 yıl
Sence uzun ilişkisi olmuş biriyle sevgili olunur mu
- +1 yıl
İstikrarlı biri olduğunu düşünürüm neden olmasın
- +1 yıl
Peki uzun ilişkisinden hemen sonra seninle sevgili olmak isterse kabul eder misin?
- +1 yıl
Yara bandı mıyız geri bas derim jsjss
- +1 yıl
Ooo yara bandı dedi. Sağlıkçı mısınız aklsjdfljk
- +1 yıl
Dua etsin kan almadım jskjd
- +1 yıl
Ooo kan dedi. Vampir misiniz alkjsdlkj
- +1 yıl
Yes i'm Bella Cullen 🩸
- +1 yıl
Are you bella swan?
- +1 yıl
Yeah i'mmm cullenn
- +1 yıl
I'm afraid of you askfdj
- +1 yıl
Come here Jacob jskjdd
- +1 yıl
Nooooo get out alskdjf
- +1 yıl
İngilizcen düzeldi korku işe yaradı sjjsjsj
- +1 yıl
i already know english alksfkf
- +1 yıl
Yok artık neyin havası bu eski sevgilisini bahsederken hava mı atılır çoluk çocuk işi gerçekten😁
- +1 yıl
@senaçakır0 beni hiçbir kız beğenmedi demesi hiç havalı olmazdı akdjfd
- +1 yıl
Tabi ya tam tersi eziklemiş olurdu ahahah
- +1 yıl
Çok çok zahmet oldu sağol
- +1 yıl
Hakkındı ndjddc
- +1 yıl
Bu kadar beğeniye tabiki hakkımdı skdjd
- +1 yıl
Yaniii her zaman en çok beğeni alanı seçerim zjxjjxx
- +1 yıl
Bende öyle yapıyorum her zaman skjsjs
- +1 yıl
İkimize de aferin 🤣😅😂
+1 yılSürekli karşılaştırma yapması ve arada sırada anlatması.
39 Yorumla- +1 yıl
Terk etmesi kıyas yapmasından iyi asdfjlkf
- +1 yıl
Öyle tabi atomlarına kadar ayrılacak yani konuşunca geldi başıma cidden mi ya oldum
- +1 yıl
Öküzlüğün zirvesi ajksflf seni kıyaslayınca sen ne yaptın
- +1 yıl
Sessiz kalınca aşırı sinirlendiğimi anlıyorlar olay çeviriyorlar yoksa normal zaman bin tane şey derim ama o zaman tilt oluyorum
- +1 yıl
Şok geçiriyorsun sanırım
- +1 yıl
😒 tam böyle oluyor ifadem sen görürsün diyorum içimden ben anlatmaya kalksam takıntı yaparım en ufak şey duymak istemiyorumlar oluyor ulan o zaman ne diye açıyorsun konuyu
- +1 yıl
asjkldf korkutucu bir yüz ifadesi. çekeceği var akldsfj
- +1 yıl
Teşekkürler 💫
- +1 yıl
Ricalar sjsj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı. Sürekli ondan bahsetmesi yol yakınken yollar ayrılır kimsenin yarabandı olamam
20 Yorumla
+1 yılNefrette bir duygudur.. hickimse unutmaz eski sevgilisini. fakat aldırış etmez. yeni ikiskisine kanalize olur.. anı yaşamak ister. geçmişe yapılan her gönderme olumlu ya da olumsuz orada halledemedigi birşeylere.. geçmişle kavgasının bitmediğine işarettir..
12 Yorumla- +1 yıl
Yani nefret etmesi bile unutmadığını gösterir diyor?
- +1 yıl
Evet.. Geçmişte kabullenemedigi birşeyler olduğunu gösterir..
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sana eskiden bahs eder iyi ya da kötü. Hep kıyaslar. Bir yerdeyken onla da gitmişdim der. Gömleğine kadar ona benzetmeye çalışır. Sürekli hüzünlü , aklı karışık, yüzüne bakmaz, dokunmaz, sepepsiz yere kırıcı davranır , ilkleri senden bekler , karşılıklı bir şey yok, zaten hiss ettirir illede anlarsın, sana çaba göstermez. İkinize ait bir şey bırakmaz. Her seferinde içine eder herşeyin...
43 Yorumla- +1 yıl
Ancak bu kadar güzel tarif edilebilirdi
- +1 yıl
Aynısnı yaşadım hayatıma sıçtı
- +1 yıl
Saplantılılardan uzak durmak lazım @yuzdeyuzfurkan
+1 yılEski sevgilimle ayrılma sebebimden biri buydu açık açık kabul etmese de
Instada tek takip ettiği kız eskiden hoşlanıp karşılık alamadığı kızdı. Sosyal medyam olmadığı için benimle takıplesemıyordu. Ayrıca ayrıldığımız zaman arkadaşlarına benden bahsetmek yerine "eskiden hoşlandığım bir kız vardı adı da zeynep"diye o kızdan (zeynepten ) bahsettiğini ortak arkadaşımız söyledi ve ona karşı olan tüm sempatim o an gitti zaten.
Adim alara bu arada :)
20 Yorumla
+1 yılGenelde ilgisiz davranması mutsuz olması benim gösterdiğim ilgi kadar ilgi göstermemesi o dakikadan sonra bir dakika uğraşmam kim ne yapıyorsa yapsın ben kimsenin yara bandı olamam, karşılıklı ilgi görmek benim için çok önemlidir kimse kendini kandırmasın.
10 Yorumla
+1 yılOnun resimlerini hala tutuyor olması sosyal medyada gizli gizli takipte kalması arkadaslarina ondan bahsetmesi.. m
46 Yorumla- +1 yıl
Sosyal medyada onu takip edip etmediğini nasıl anlayabiliriz
- +1 yıl
Bunu anlamak zor
- +1 yıl
Ondan sürekli nefretle bahsetmesi halen ona bir şeyler hissettiğini gösterir mi?
- +1 yıl
Bence evet nefrette bir hissiyat ama sevgiye dönmez diye düşünüyorum
- +1 yıl
Sen böyle bir durumdan şüphelenirsen ne yapardın?
- +1 yıl
Şüphe varsa sıkıntı devam etmek zor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBundan 7 sene önce bir sevgilim vardı. Baya baya aşıktım. Bir gün bana burnunu yaptır dedi. Normalde de burnumda estetik olmasını gerektirecek bir durum yoktu gayet normaldi. Şaşırdım tabi, sordum neden diye. Dediki işte sana çok yakışır baya kalkık bir burun tarif etti. Daha sonra benden ayrılıp eski sevgilisine geri döndü. Ve o kızın burnu aynı tarif ettigi gibiydi baya karakteristik ve kalkık bir burnu vardı.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürekli ondan bahsetmesi kötü şeyleri anlatsa bile takıyorsa onu unutamamıştır. Oda böyleyd şöyleydi diyip senle karşılaştırması. Nefret ediyorsa zaten hala seviyordur çünkü nefretin ardında sevgi vardır. Sevdiğin insandan beklenilmesi bir şey yapılırsa nefret edersin içten içe sevmeye de devam edersin
20 Yorumla
+1 yılBazen yanlışlıkla benim ismimi sesleneceğine onun adını söylemesi, eski sevgilisi ile ilgili anıları foto vb. yok etmemesi, beni onunla kıyaslaması, sosyal medya da hala onu takip etmesi gönderilerini beğenmesi yorumlaması...
20 YorumlaBence hep eski ilişkisinden bahseder ve kıyaslama yapar hep ondan bahseder o böyle değildi vs diye ve tabii silinmeyen fotoğraflar ya da atmadığı hediyeler de olabilir. Böyle biri sevgilim olamaz ayrılırım defolsun gitsen pislik
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılTırnaklarıyla oynayan sürekli saç perçemini kıvıran sık sık alt dudağını ısıran gözlerini kısıp uzaklara bakan aniden saç rengini ya da modelini değiştiren hanımefendiler eski sevgililerini unutamamış oluyor genelde...
10 Yorumla
+1 yılSeni onunla kıyaslar, tartışmalarda laf sokarken eski ilişkisine gönderme yapar.
12 Yorumla- +1 yıl
Hiç başına geldi mi?
- +1 yıl
Hayır
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiçbi erkek konuştuğu kızları unutmaz belli edeni var etmeyeni var
14 Yorumla- +1 yıl
10 tane sevgilisi olan erkek hangisini hatırlıyordur ki askdfkjlf
- +1 yıl
Afra kim yav. Kim olursa olsun insan oğlu unutulmaya mahkumdur. İstiyorsa padişah olsun fark etmez. İnsanın doğasında unutmak vardır
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılİnşallah onun adıyla seslensin bi bana🙄 yengeye Elif dedin usta
111 Yorumla- +1 yıl
askjldfka o sahneyi hatırlıyorum. ne trip yedi ondan aljsfdd
- +1 yıl
Kurşun yemediğine şükretsin
- +1 yıl
İkisinin ismi de E harfiyle başlıyordu. Elif, Ebru alksdjf
- +1 yıl
Elif derken ki gözlerinin parlaması var öffff
- +1 yıl
Eliften çektiğini düşmanından çekmedi adam ajkdsfkj
- +1 yıl
😅Tarihin ilk tirip atanı kendileri.. bizde onun soyunda geliyoruz
- +1 yıl
Hep ondan öğrendiniz böyle şeyleri aljsdkf
- +1 yıl
O bir gerçek kraliçe.. bir Hürrem iki Elif
- +1 yıl
Az gıcık etmedi beni alskjdf
- +1 yıl
😅Elife laf yok
- +1 yıl
Elif dedim be dedim. Gız ben sana de get dedim. Benimle birlikte ülkeyi de bitirdin -Polat Alemdar aslkdjfkjkf
- Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılTecrübeyle sabittir eğer eski sevgilisinden bahsediyorsa sürekli eski anılarından bahsediyorsa hiç acımayın affetmeyin direkt yol verin yoksa bir gün o size yol verir...
20 Yorumla
+1 yılEn sevmediği olay insanın dusunun kız erkek fark etmez senin ismin yerine öfkeli iken o olsa bana bunu etmez yapmaz gibi bir söylem kadar vahim durum yoktur sanırım
10 Yorumla
+1 yılÇok basit. Onunla yaşadığı şeylerden bahsetmesi. Yanlışlıkla size seslenirken onun adını söylemesi.
20 Yorumla
+1 yılHala eskiye hisleri olduğunu anlamamak, işte gerçekten zor olan budur. Aklı olan herkes hisseder bunu.
20 Yorumla
+1 yılKonusunu açıyorsa, sevdiğini söylemesine rağmen davranış olarak göstermiyorsa. Ve bence en önemlisi hislerdir, hissedersin zaten.
20 YorumlaKendi ismim yerine onun ismini kullanıyorsa , eski anılarını anlatıyorsa ve en kötüsü kıyas yapıyorsa unutamamıştır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiçbir şekilde anlayamazsın, çünkü kendi bile unuttum sanıyorken onun geri gelişiyle allak bullak olabilir ve aklı kayabilir senden soğuyabilir. ben öyle olmuştum unuttum sanıyordum ta ki hayatıma geri gelene kadar
10 YorumlaFotoğraflarını silmemesi
Hep ondan bahsetmesi
Senin işimin yerine onun ismiyle sana seslenmesi
10 YorumlaBir keresinde onun adıyla seslenirse, ya da özlemiş gibi ondan bahsederse olacakları otur sadece izle.
10 Yorumlaseni senin olmayan tarzlara sokma çabaları veya seninle ısrarla sevgili aktivitelerini yapma çabaları habire arkadaşımın bir tane eski sevgilisi varmış diyerek kendi senaryolarını sana anlatması gibi
13 Yorumla- +1 yıl
Başına geldi mi bunlar?
- +1 yıl
Aklını alırım onun aksjdlf
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSürekli eski sevgilisini anlatması. Onu gizlice takip etmesi.
20 Yorumla
+1 yılSaçını böyle yap, şuran şöyle olsun diyen tipler çok tehlikeli mesela dndnd eski sevgilisine benzetmeye çalışıyor olabilir dmdkkd
21 Yorumla- +1 yıl
Kurnazlar askljfd
Adını tekrarlaması veya ima da bulunması bile yeterlidir.
10 Yorumla
+1 yılGozlerinden anlarsiniz. size. SEVGI dolu bakis yoktur... gecmisi aractan bos bakislari vardir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Nasıl anlaşılır bilmem bir şekilde anlaşılır ama öyle bir durum sezersem anında silerim
10 YorumlaNumarasını silmemesi.. sosyal medyadan takip etmeye çalışması ondan bahsetmesi
10 Yorumla
+1 yılOndan bahsediyorsa
Unutmaz hemde ömür boyu sürecek unutulmaz anlar yaşadığı belli10 Yorumla
+1 yılArkadaşlarına sorcan çaktırmadan kızın hemen dökülürler
10 Yorumla
+1 yılEvet insan sevdiğine kızar sevmediğine karşı sürekli nötr takılır
11 Yorumla- +1 yıl
ya da sürekli sahte gülücükler atar yüzü gülerken gözleri gülmez gözleri ve yüzünün geri kalanı iki ayrı insana aitmiş gibi uyumsuz durur
+1 yılSormadan ondan bahsederse ya da fotoğraf falan saklarsa unutmamistir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEskiyi hiç bilmek konuşmak istemem bu yüzden bilmezsen sorun yok 😇🤣😁
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Numarasını silmemiştir, yeni sevgilisinin bilmediği yerlerden mutlaka hala takiptedir.
10 YorumlaÖfkeliyse zaten unutmamış ve arabesk şarkılar dinleyip hüzünlenirse ve hâlâ stalk yapıyorsa
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski sevgilisini hatirlaticak bir şey yap ve sonra kenara geçip tepkilerine , mimiklerine bak.
10 YorumlaOndan sürekli örnek vermesi veya fotoğraflarında yarıdan kırpılmış fotolar olmaasi başıma geldi 😂😂 nie kırptın dedm eski sevgilim vardı devamı anlatamam
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSürekli onun hakkında konuşması, bu arada hiç farketmez pozitif veya negatif konuşması
10 Yorumla
+1 yılinsanın hayatına giren herkes bir iz bırakır olumlu ya da olumsuz, arada sırada akla da gelebilir ama bunu o an hayatında olan kişiye hissettirmemek gerek.
çok kırıcı olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGüvenmiyorsan ayrıl oyalamayin birbirinizi güven yoksa sevgi de yok birbirinizi kandırırsınız
10 YorumlaTelefonunun bir köşesinde ona ait veyahut onu anımsatan bir şey bulabilirsin. Bunu anlaman çok güç olacaktır ama en gizli ve acımasız olanı budur. Sinsidir.
10 Yorumla
+1 yılOndan bahsetmesi sürekli
24 Yorumla- +1 yıl
Başına geldi mi hiç?
- +1 yıl
Bununda kralını yaşadık jsjsj
- +1 yıl
Ne tepki verdin asdlk
- +1 yıl
Takmadım ama değer vermemeye başladım bir süre sonra nişanlı olduğunu falan söyledi
Gizli Üye(30-35)+1 yılOndn bahseder fazla ilgi gostermez eskiye yonelik konusur
10 Yorumla
+1 yılbana gore üzgün stroryler falan atması belkı sendende gızlıyodur stlerı uzgun seyler paylasıodur veya yakın ark atıodur
10 Yorumla
+1 yılSana soralım bunu sen hep soruyon
17 Yorumla- +1 yıl
Hayhay cevaplarım askfdjkjf Onu sosyal medyadan takip etmesi. Fotoğraflarını beğenmesi. Numarasını silmemesi. Sevgiline onunla yapılacak ortak etkinliklere katılmamasını istediğinde şiddetle karşı çıkması. Ondan asla bahsetmek istememesi. Onun için seni kırması. Adı geçtiğinde ona küfür etmesi. Onunla ilgili sorulara hiç cevap vermemesi. Ondan çok bahsetmesi
- +1 yıl
Aferin sana demekki çok deneyimlisin
- +1 yıl
Aşağıdaki görüşten arakladım alksfdj
- +1 yıl
🤦bari çaktırmasaydın
- +1 yıl
Deneyimli meneyimli diye adımı çıkaracaktın mecbur kaldım laksjdlfkj
- +1 yıl
Duyduk duyamadık demeyin @Ekmek_Kırıntısı bu konularda uzman çok kızın canını yakmış haberiniz olsun
- +1 yıl
Kara bir leke bu aksdjff
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilisine exin adıyla seslenmesi
13 Yorumla- +1 yıl
İsimleri aynıysa? alksjfd
- +1 yıl
Lakap taksın djdjdj
- +1 yıl
Olabilir aksfjfd
+1 yılHer halinden anlarim
12 Yorumla- +1 yıl
Yeniden hoş geldin siteye alsdfdk
- +1 yıl
Hoş buldum :)))
Sürekli bir erkekle kıyaslaması bu bir işarettir
11 Yorumla- +1 yıl
Başına geldi mi hiç
+1 yılSizi olmadığınız birisine dönüştürmeye çalışıyorsa net bence bu
20 Yorumlasize tek bir sevgi kırıntısı bile bırakmaması. eski anılarını size anlatması.
20 Yorumla
+1 yılBenim onu affetmem için, karşıma çıkarak ayağıma kapanması gerekir.
10 YorumlaSeni sevip sevmediğinden emin değilsindir, seven insan hissettirir.
10 YorumlaSık sık iki tarafı kıyaslaması
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılHiç yaşamadım bu durumu
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. O olsa böyle yapmazdı taam mı. s
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. Kurtlar vadisi geldi aklıma 😅
10 Yorumla
+1 yılBu durumu yaşadım bu arada
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir yolunu bulup sürekli ondan bahseder
10 Yorumla - Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne