Tamam ayıp da bir de şu yonden düşünsene o erkekde tamam diyo sadik olmuyo 2 kizi birden yurütuyo bak ben 1. Bck sene boyunca aldatıldım bana sadık değildi bazı erkekler öyle bir kandırıyor ki kızı. Niyetim erkeklere suç atmak değil bazı kızlar da Serefsizlik yapıp bile bile ne sevgilisi evli adamlara göz dikiyorlar kocana güveniyorsun sevgiline güveniyorsun ama dışarıdan kimseye guvenemiyorsun
0
19 Yorumla
Soran
+1 yıl
O benim sevgilim dedim kıza kız utanmadan beni seçecek diyor..
Bulunur bulunur daha iyisi de çıkar daa arkadaş olaraksaa öyle çok sahiplenen eden de var bende mesela bir arkadaşımı çok sahiplenmistim sürekli başkalarına karşı koruyordum
Ben arkadaşımı sahiplenmesi korumustum derken yanlış anlaşılmasın hiç bir zaman sevdiğinden ayırmam ben öyle biri değilim üzen olursa koruyordum sadece
boş ver bence çocuktan uzaklaştırmaya bak derim huzurunuzu çok bozar iftira falan da atabilir bak diyim sana her yerden engelliyor musun numarasını mi degistirtiyon bilmiyorum. Ama huzurunuzu bozmasına izin verme kesinlikle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tamam ayıp da bir de şu yonden düşünsene o erkekde tamam diyo sadik olmuyo 2 kizi birden yurütuyo bak ben 1. Bck sene boyunca aldatıldım bana sadık değildi bazı erkekler öyle bir kandırıyor ki kızı. Niyetim erkeklere suç atmak değil bazı kızlar da Serefsizlik yapıp bile bile ne sevgilisi evli adamlara göz dikiyorlar kocana güveniyorsun sevgiline güveniyorsun ama dışarıdan kimseye guvenemiyorsun
O benim sevgilim dedim kıza kız utanmadan beni seçecek diyor..
Anaa o nasıl ilişki yeminle yaşadım yaa sonuç ona kalmadı😂
Ama seni aldatan biriyle sen sürdurebilecek misin ki? ya da sevgilinle bir bağlantısı olmadan kız mı çocuğu takıntı yapmış
Aslında arkadaşlardı. Ama kı çok fazla sahipleniyor du ben kızı uyardım o beni seçecek falan dedi sonuçta şaşırtmadı içim buruk sadece.
Nasıl her şeye herkesr rağmen arkanda duran birini buluruz.
Bulunur bulunur daha iyisi de çıkar daa arkadaş olaraksaa öyle çok sahiplenen eden de var bende mesela bir arkadaşımı çok sahiplenmistim sürekli başkalarına karşı koruyordum
Seninki ne diyor peki bu duruma
Olmaz öyle mesela bi kıza yorum atmış erkek arkadaşım akrabası ona bile karışmış
Ben arkadaşımı sahiplenmesi korumustum derken yanlış anlaşılmasın hiç bir zaman sevdiğinden ayırmam ben öyle biri değilim üzen olursa koruyordum sadece
Kıskanıypr kendince o orspu işte..
Evet o kızlaro kıskannış ondan başka hayatında olmıycakmışmış
yuh o kadarida çok fazla
Takıntı yapmış bu Bayaa cocpukla ilgisi yok gibi gözüküyor kendince duygularını abartmış takmış
Aynen buna sinirlendim karşımda olsa parçalardım ama kız nerde oturuyor bilmiyorum
Erkek arkadsşım o sadece arkadaşım dedi boş ver olup gitti bidaha asla hayatıma giremez
boş ver bence çocuktan uzaklaştırmaya bak derim huzurunuzu çok bozar iftira falan da atabilir bak diyim sana her yerden engelliyor musun numarasını mi degistirtiyon bilmiyorum. Ama huzurunuzu bozmasına izin verme kesinlikle.
Ama sevse beni seçerdi zaten o kızı da yollardı😞böyle yapsa o kızı asla yaklaştırmsz istediğimi yapardım
Ayy ben seni seçti sandiydimm özür dilerim yaa uzmedim dimi seni
Anlayacak değerini emin ol daa ne kadar süre bilrikteydiniz
Ben de bu kızların, özelliklede arkadaş kuzen tanıdıklarının eşine sevgilisine özel ilgöstermelerini anlamıyorum.
Toplum çökmek üzere. Bu yeni nesilde kimin eli kimin cebinde belli değil.
Çoğu kişi aldatmayı seviyor ama en büyük cahillikleri bu kişiyi yakın çevrelerinden buluyor sonra yakalanıyorlar
Birincisi olmayanlar ne güne duruyor ikincisi elin manitasına bakmaya utanmıyormusun