Güncellemeler
+1 yıl
Yemek bozukligu diyabett hastaligi olan insanlar var
Güncellemeler
+1 yıl
Insanlar niye beslenme diyrtetik bolumunu kucumsuyor affedersim ama obozite olsan ben sana bakicam ya da seker hastalogin olsa ben sana program hazirlicamm ya da colyak hastaligin olsa ben sana glutensiz yemek hazirlicamm
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çünkü hiç bir vasfı ve eğitimi olmadan bitkisel ürünler adı altında beslenme danışmanlarını gördükçe diyetisyenliğin ne olduğunun farkında olmuyorlar.
O küçümseyenler bırak diyetisyen olmayı sinava girip bölümü bile kazanamayacak tiplerdir büyük ihtimal. boş ver takma bunları
Yani cahillik eğitimle aşılabilir ama bizim ülkede eğitim desteklenmediği için cahil kalmaya devam edilecek...
Insanlar niye beslenme diyrtetik bolumunu kucumsuyor affedersim ama obozite olsan ben sana bakicam ya da seker hastalogin olsa ben sana program hazirlicamm ya da colyak hastaligin olsa ben sana glutensiz yemek hazirlicamm
İşte keşke bunu bilebilecek kadar eğitim seviyeleri olsa o zaman kıymetiniz bilinirdi ama dediğim gibi yine eğitimsizlik maalesef...
Insanlar sadece zayiflama olarak bakiyor
Aynen diyetislik deyince tek bildikleri o işte.. Zayıflama
3 beyazdan uzak dur , Acıkmadan yemeğe oturma, yemekten tam doymadan kalk , spor yap, Mutlu yaşamaya çalış. ne diyetisyene ihtiyaç kalır ne psikoloğa, nede doktora
Kilo alamama ve beslenme bozukluklarının tedavisi
Biz bu hastaliklarada bakiyorz zayiflama olarak bakmayinn
Kalp Hastalıkları:Şeker Hastalığı (Diyabet) – Gebeliğe Bağlı Şeker Hastalığı: Gut Hastalığıİdrar Yolu ve Böbrek Taşları:Böbrek Hastalığı: Beslenme Bozukluğu (malnütrisyonŞişmanlık (OBEZİTE)
Bu hastalıklarıda tedavi ediyoruzz. Zayiflama olarak bakmayinn
O algoritmanin 13 kiloyu bir insana veridirsinde bakalimmm
2 yıllık. bilgisayar programcılığıni
Yazılım mühendisliği zannedenlerin bunu böyle görmesi normal
Yukarida malsa bos diyi ya cildiricammm
Zayiflatmiyoruz hastaliklati tedavi ediyoruzz
Küçümseyen kim.
boş ver ya niye bu kadar taktin sen
Yukarai kiza laf anlatmayi calisiyor neymis yazilimlar artik bu isleri goruyomus
Ya yürüsün gitsin ya.
Sacmalamis
Bencede dilimde tuh bitti asiri sinir oluyorum her hangi meslek icinde olabilir kucumsenmesine
Ben muhatap bile almıyorum.
Salla gitsin
Sen mezun oldun mu
Hayir baslicamm yeni
Haaa sen yenisin. Hadi hayırlı uğurlu olsun
Sagoll tesekuurlerr
Aklimda bu bolum yoktu ama sonra orayi kazanadim ama bence guzel bolumm
Hangi unv
İstanbul atlas uni vakif ama devlete gecerim belki bilmiyorum
Burslu mu
Birde ailen de İstanbul da mı
Başka şehirden mi geleceksin
Baska sehirdenn
%50 burslu sinav az zaman kalmisti cok yuksek yapamadimm
Yıllık ödeme ne kadar peki.
Yurt vs ayarladin mi nerede kalacaksın
Kyk cikti
Hadi hayırlı uğurlu olsun. senin adına sevindim. Hangi sehirdi
İstanbul
İstanbul. Hmm ee hoş geldin şimdiden.
Neresine geliyorsun
Soru tam olarak ne ablacim
Neden bu kadar önemsiyorsun insanlari
Sinir oluyorum cunkuu cahilliklerine
Salla be kafan rahat olur
2 veya 4 yıl fark etmez boş bir bölüm
Degil canim bos yapmaa
Diyabet (seker hasaltigi olan) colyak hastaligi olan insanlar buraya geliyor zayiylatma olakarl goruyodan senin cahillim
Sen ne okuyosun acaba tatlimmm
Boş yapmıyorum bende okuyacaktım zamanında fakat eskisi kadar popüler değil bu bölümü okuyanların çoğu iş bulamıyor veya düşük ücretlere çalışıyor
Senin bu bahsettiğin şeyleri artık mobil uygulamalar yapıyor, kalori hesabı, kilo verme, kilo alma hepsi var ve bedava. İnsanlar neden bir diyetisyene fikir almak için 1000 lira versin? Dediğim gibi artık popüler değil, geleceğin mesleği hiç değil
Yemek hazirliyoruz farkindaysan onuda mobil yapsin o zaman
Glutensiz yemegide mobil yapsin soylee
Mide ameliyati oluyor biri onun programini ben hazirliyorumm
Cahil olma bu kadar arastir sonra ben tartis caninm
Senin yemek hazırlamana gerek yok, bu programlar onu da yapıyor mesela girdiğin bilgilere göre örnek olarak bugün su miktarda şu şu şu ürünleri tüket diye. Şu anda çok akıllı yazılımlar var ve gün geçtikçe gelişiyor içine yapay zeka algoritmaları dahil oluyor haberin yoksa ben ne yapayım
Yemek hazirlama nasil gerek yok. Yedigi yemegi glutensiz hazirliyorum. elini sunuyorum daha ne. o yazilim yapiyorsa niye herkes yapmiyo canim. Millet o kadar istikrarlı ya cidden. Hemen zayiflar 13 kiloyu verir. Glutensiz yemegi o yapsin o zaman.
Acab sen ne okuyosunnn
Kiskanmaa belli etme o kadar
Tedavu etti hastaliklari yaziyimm Insanlar niye beslenme diyrtetik bolumunu kucumsuyor affedersim ama obozite olsan ben sana bakicam ya da seker hastalogin olsa ben sana program hazirlicamm ya da colyak hastaligin olsa ben sana glutensiz yemek hazirlicamm
Kalp Hastalıkları:Şeker Hastalığı (Diyabet) – Gebeliğe Bağlı Şeker Hastalığı: Gut Hastalığıİdrar Yolu ve Böbrek Taşları:Böbrek Hastalığı: Beslenme Bozukluğu (malnütrisyonŞişmanlık (OBEZİTE)
Bu hastalıklarıda tedavi ediyoruzz. Bakalım senin anlatiin algoritma insanlari iyilestirebiliyormu.
Algoritmanin insanin iyilestirdigini ilk senden duyuyorum. O zama biz hastalandigimiza haataneye gitmeyelim kafam gore ilac allalim.
Diyetisyen iyi kapak olmuş ona rağmen kıskanma felan halen yağ gibi üste çıkmaya kalkıyor. 🤣🤣🤣
Bumu yazn kisi ne okuyo acaba sorabilirmiyimmm
Bi bana bakarim bide beni elestiren insana benden dusuk seviyesi varsa aslinda umursamam bile gerek yokk
Bunu soyleyen kisi beni engellemis kacmis allahim kendisini kazanimack insanlar burada atip tutmasin. cidden
Yahu ne kadar komiksin ben senin gibi sitede yatıp kalkmıyorum şuna bak birde bana saldırmış, diyetisyenliğin nesini kıskanayım yahu tanımadığın birisine niye saldırıyorsun sen? 😄 Ben endüstri mühendisiyim çok merak ediyorsan
Ben sana adam gibi okuyacağın mesleğin bir geleceği olmadığını ve yazılımların bunu halletiğini söylüyorum bu kadar basit, okumak istiyorsan yine oku ama emeğine yazık olur. Ayrıca doktorluk taslama sen doktor değilsin, tıp okuyormuş gibi havalara girme.
Bu arada vakıf üniversitesini kazanıp ta insalara hava atmaya çalışmak, kendini üstün görmek ayrıca cringe bir durum tatlım.
Ben kendimi doktor sanmadım iki endustri muh ne yapiyo acaba endustri muh kazananlar daha ne yaptiklarini bilmiyo herhangi meslege sallaman komik istersem vakif kazanirim sana sorcak degilimm. bende sana yazilim hastalik tevadi etmek konusunda sorunlugu yom diyorum o yemegi ben yapicam yazilim degil bu kadar giren cikan ne onu anlamadim sanki yazilim yapmasini daha cok istiyo gibisin 13 kiloyu verdirmeyi yazilim yapsin o zaman diyetisyen degil. ben saglikci olucamm allahin izniyle saglikci oldugum icin hastaliklar konusunda yetkin olmasi sadece doktor olan uapmiyo farkindayse sadece yemek yeme kisminda yorum yaptim. Diger seyler benim alanim degil cunku.
Bu yazinida yeni gordum her gun bu siteyle yatip kalksam sana anindan kallkardim canik bu da iki
Farkindamisin bana saldiran sensinn. Bende sana her yazilim seyi yapsa insanlar 13 kilo hemeb versinn emek vermedim ne ala memleket hemen colyak hastlari hastalari glutensiz yemej yemege baslasin ne alakaa memlekett. Obozite kisiler yazilim sayesinde zapzayif olsun insanlarda o irade var ya canimm
Ha devlet kazanmis ha vakiff sonuc olarak bi kazandim kazandimmm. Para benden mi cikiyo evet benden cikiyorrr. Istedigim zaman devletr gecebilirmiyom evet gecebilirim. bu da seni alakar etmez.
Bende sana karsilik veriyorim her seyi yazilim yapiyo 13 kilo verdiren bir yazilim seyi gormedim. insanlarda o kadar istikrarlı zaten her gun yazilim yaptigini yapicak diyetisyenler farkindaysan emek veriyo hasta kotu hissettiginde ona pskolojik destek veriyor. Tekrar o diyete donemsini sagliyor bir emek var tatlimm. Nasil bir doktor hastasini iyilestirmesine cabaliyosa diyetsiyende hastasini zayiflamasi ya da daha saglik beslenmesi icin cabaliyor butun hastaliklarin basinda sagliksiz beslenmeden geliyor hatirlatiyim. Doktormus gibi davranmadim ama diyetisyenlerde saglikci oldugu icin ve karsi tarafin saglik beslenmesini sagladigi icin beslenme konusunda diyetisyenin bir yetkisi oluyor.
Bunu soylemeye calisiyorum inadina yazilimlarda yapiyo duyosun bana karsi cikip karso tarafi dinlemeyi ogrenmezsen bu kiz heralde beni kiskaniyo diye dusunebilirr
Insanlarin meslegine sallicagina bir karsi taraftaki insani dinleneyi ögren hadi iyi günler bir dahada yazmaa
Biz ayrıca sporcuların beslenmesiylede ilgileniyoruzz. Bie sporcu bence uyduruk bir yazilimtan listen almak istemezz
Ayrica son dicem uygulamalar yapiyo falan diyo diyet listesini diyetisyenler yaziyo uygulamalar bir tarafindan uydurmuyo simdi yallah fabrikanada orada adam gibi meslegininle ugras