2 evli adam 2 side arkadaş 2 side 50 yaşında canim çok yaniyor? Napacagim? Cok büyük sarmala girdim?

Baştan soyleyim yargilamasin kimse. Ben 3 yıl önce bosandim. Bu evli 2 adamla aynı yerde kamuda çalışıyoruz.1. adami çok sevdim boşanmış sandim. Yüzük takmamisti. Bunla 2 yıl yaşadık birseyler. Iliskide yaşadık. Sonra bir barışık bir kus devam ettik. En son bi arkadaşına msjimi gordu beni makamından olamam diye terketti. Sonra birkaç gün evvel bu adama beni soruyormus birseymi var neden senin yanına geliyor diye.2. adam da bu sevdiğim 1. adamin en yakin arkadasi.2. adama ben mesaj attim. Tanisalim diye. Buda üstü kapalı 1 e bahsetmiş adımı söylemeden.2. adama 1 i anlattim.2. adam daha ilgili ariyor soruyor disarda da buluşuyoruz. Ama 1. adam 2 den bence suphelendi. Neyse 2. adamla 4 aydir birlikteyiz onunla ilişki yaşadık. Haftasonu gelecekti ama düğünden sonra gelecekti sende sabahlarım demisti aradi ve arkadaşlarla içmeye vs.. gidecekmiş bende tm gelme dedim.

1. adam neden beni başkasına soruyor? Takintimi yaptı

2. adami az surundurmek istiyorum ne yapabilirim? Sizce cokmu kıskanıyorum. Oda benden hoşlandığını söyledi.

Bu adamlar 53 yaşında ben 36.

İkisiyle de evlilik zaten dusunmuyorum.

2 evli adam 2 side arkadaş 2 side 50 yaşında canim çok yaniyor? Napacagim? Cok büyük sarmala girdim?