Nisani attik. Nasil atlatacagim?

2 yillik bir iliskim vardi. Ailesi öncesinde istemedi. Kendisi bir istedi bir istemedi. Bir deli gibi asik, bir nefret ederdi benden.
1 yilin sonunda ailesi de geldi istedi nisanlandik. Tüm cevrem geldi nisanima.. ailesi benden hoslanmamaya devam etti. Benim ailem bas üstünde tasidi tüm bana karsi saygisizligina, aileme karsi ters hareketlerine ragmen.

Bitis sebebi ailesiydi. Beni (hata yapmama ragmen özür dilememi istedi, gittim ve kapiyi acmadilar..) eve sokmadilar.
ben her seye ragmen dimdik arkasinda durdum. Her hatasina ragmen. O beni ailesine psikopat bi kiz ve pesimi birakmiyor diye anlatmis. Ama gercekten daha 3 gün önce askim bebegim diye evimize gelip oturan oYdu..

isin özü. Ben bu kazigi nasil atlatirim? Bugün tatile türkiye‘ye gidecektik. Biletimi yaktim. En son annem acti agzini yumdu gözünü. Anneligin yerin dibine girsin ben senin oglunu el üstünde tasidim sen gelin diye aldigin kizi eve mi sokmadin diye.. cok hakli. Benim icin de bitti ama arkadaslar, ben nefes alamiyoum. Oturamiyorum. Yiyemiyorum. Icemiyorum. Canim fena yaniyor. Cok büyük hayal kirikligiydi benim icin. Ben bunu atlatabilecek miyim? Canima kiymayi düsünüyorum acikcasi. Yanlis farkindayim. Degmez farkindayim. Ama gözümü kapattigimda yasadiklarim, iyisi kötüsü. Üstünde duyduklarim. Beni lansa edisi. Bi insan bu kadar olabilir mi. Ben bu saf kötülügü kaldiramiyorum. Napicam..

Nisani attik. Nasil atlatacagim?